no teate, mul on juba siiber neist isehakanud rullnokastest juhtidest. Vinguvad ja virisevad, et miks nad kuhugi ei jõua, suured ees, käigu siis jala. Kurwwa, kaua võib, nemad ei jõu kuidagi omade PKWdega kuhugi ja siis on süüdi LKWd. Minu arust kõik need libeduseg sündinud PKWde õnnetused on ju suurte "meistrite" ja "omast arust profesionaalsete juhtide" enese võimete ülehindamine. Ja siis kui need proffid kihutada ei saa, on nutt lahti. Nii, andke ka tulla...................... :)
foorumites on ülekaalus it mehed ja koolipoisid, sellepärast seda kirumist niipalju on.
Ka Maanteeamet koos teemaistritega on palju tegematta jätnud. Raske on puistata 5mm graniidigraanulit eriti koormatud ristmikele, lihtsam on ju kiruda veoautojuhte, just nagu me vabal tahtel ja oma lõbuks kesklinnas tollis või sadamas käiks.
See kõik näitab üleüldist halvustavat suhtumist kaasliiklejatesse ehk meie liikluse peegelpilt pressis ja TV`s. Helsingis oli samal ajal lumetorm, polnud mingit probleemi, keegi ei kirunud meedias kedagi, teemeistrid olid tasemel, ummikutest saadi kiirelt jagu, kokku avariide arv oli väiksem kui Eestis.
Kui Tallinnas see jõulueelne torm oli, käisin seal ja üks moment oli kaubamaja juures üks 20 jalase merekonteineriga Scania vähe jännis ja mis te arvate, mida sõidukajuhid tegi- muud ei kuulnudki kui üks signaalitamine käis. IDIOODID- nagu see aitax, nad lollakad vist üldse ei mõtle- nagu see rekkamees tahax seal kerida...
Need ennastäis sõidukijuhid on korraga jännis, kui nad ei saa kihutada ja kellegist mööd trügida, ja siis signaalitavad, kunas nende arust see on lihtsalt kõikide teiste juhtide süü, kuna nad nii sammatud on, kui ikke 150km/h anda ei saa, siis on ikke kõik muu süüdi, loe aga neid kommentaare, mis anti seal lehtedele netis, kui need suured tormid, rekkad süüdi, et nad õita ei oska, no anna andeks.............
no ikka meeste värk! alati kiruvad lkw juhid pkw juhte ja vastupidi. Ja ei ole vahet mis riigis sõidad. Aga kui ausalt meeldib küll rekkadel väikse auto "***** taga istuda",ta kohe naudib seda! Ja kui ma tulen oma lubatud 90 siis ole hea hoia vahet,kui kiire tõmba edasi. tunnistage palju teis on piikivahe eest trahvi saand? eriti Saksa, Austrias!!!!
Ei ole vahet kas sõidad Lkw`ga või oled Pkw`ga reegli on reeglid
kuule sina naty või kes iganes ,rekkadel on piirajad peal, muidugi kui sina oma 90 ga unistad ja minu lõpp on 92 ,loogiline et jääd jalgu.ja mul läheeb mitu km et mööda saada.ja ma arvan et sinusuguste peale pole ka mõtet tööaega raisata.nii et lähed 90 ga ees mina järel,segab sind,kui segab tõmba kõrvale ja anna teed,aga ära kobise..
Tean ma teie piirajaid.Ma ei viitsi vaielda mul endal kodus Rekkajuht! Tean teie sõidustiilist mõndagi. Aga see et teile meeldib pisikese auto ******s hõljuda see on tõsi. Jälgi ennast ja siis saad aru kui "mõnus"tunne on kui tagant tuleb suur ja ees samasugune. Tänu ühele siuksele oleks ma peaagu kraavis olnd!! Tal kiire ta tuleb mulle vastasuunas vastu näeb et ei jõa aga ikkagi surub. Suurte autode eelis,eksju?! Küll see pisike kõrvale tõmbab.
Nii et ....
Kuule naty- kui sul jalad teel olles krampis on ,siis on arusaadav mis sinu probla on. Kui sa suudad - proovi teinekord kellegile mõõdasõidu alustamiseks paremat suunda näidata ja kui teine teeb mõõdasõitu,jälgi vahest ka peeglisse, et mis toimub.Lase gaasi kergelt järgi ja teine on siuhti mõõdas ja pole kellegil häda.Aga mõni tark hakkab koos mõõdujaga kiirendama ja siis olen ka ise peale surunud.Olime ca 1 km kõrvuti sõitnud ja üks tuli vastu.Elagu egoistid!
Hr. Lupo,
väidan et paljud autojuhid näevad netti logistiku arvutist ja bussijuhtid dispetseri toast. Hea kui autojuhid aega leiavad ja netis ka oma arvamust saavad kaasa öelda. Aga paljud ei saa puht füüsiliselt aru mis tunne on olla suure roolis. ja võibolla ei tahagi saada.
Lp naty,
tee silmad lahti ja sõida nii, et oleks kõik rahul. Ma ei ole aastatega peale kiiruse saanud ühtegi muud trahvi välismaal ja ka kodus, vot nii.
Põhitõde: kui sõidad liiga palju mööda on Su kiirus suur, kui Sinust sõidetakse liiga palju mööda on Su kiirus väike- vali õige kiirus ja kõik on OK
Tean ka mõningaid rekkamehi ja tean ka kui raske on neil sõita ja arvestada väikeste sõelujatega,keda ühel hetkel peeglis ei ole aga järgmisel sõidab juba mööda.On ka tõrva meepotis muidugi(Tln-Tartu mnt.kuisagil Anna kandis tuli mulle kurvis vastu liinibuss kellest sõitis mööda bensurekka),sellistelt tuleks ikka kaaned kauaks ära võtta.
Tean, cowboy, seda me ka eelmine aasta poriplatsis PL arutasimegi, kuid jah, kui vaja, hakkan infi koguma, nagu vaja on, ja niikaua, kui kui mul aega on, millest tegelt huvitud, seda anna profikas teada................. :)
See ka käib sõidukate juures närvidele et kui LKW hakkab mööduma, siis PKW juht vaatab peeglisse ja vaatab et LKW sõidab mööda, kohe neil vaja ju kiirendada et mingi hinna eest LKW mööda ei saaks.
Ja paljud PKW juhid(eriti Poolas) sõidavad mööda ja kohe panevad pidurid põhja ja keeravad ära.
Olen it mees.... aga tean kui raske on suurega linnavahel, nimelt käisime sõbra sadulautot toomas ilma käruta ja juba siis oli mul hing kinni ja sitt püksis ja hullud pkw mehed ei anna endale liikluses vabsee aru. Siis ma mõtlesin küll, et on ikka hulle egoiste olemas.
Samas on ka hulle rekkamehi kes on sama loll nagu tüüpiline it mees tavalises autos.
Üks valusamaid matse... Tagurdasin oma tehase tuuninguaparaadiga hoovist välja, nägin, et rekka tuleb. Jäin ootele. Aga rekka möödus nii lähedalt et riivas kõikuva käruga mu auto tagaosa... Jubedalt viskas auto teelt minema, nagu pinksipalli, pool *****t kadunud. Hüppasin autost välja... Aga rekka oli juba kaugel, korraks võttis hoo maha ja siis andis ketsi lisaks ja kadus. Sõber jõudis minuni paar mintsa hiljem ja küsis, et mis juhtus, et linna ääres olevat üks rekka jubeda matsuga lennanud. Temal ei osanud seostada seda rekkat avariiga. Kuu aega olin vee ja leiva peal :(
Samuti ei saa aru miks mõned rekkajuhid armastavad kiirust ületada. Tegemist on ikkagi raskeveokiga mille juht peab liikluses kullafondi kuuluma. Kahjuks on igal erialal musti lambaid - vähese kogemusega või ennast ülehindavaid tegelasi.
Kontorirotte aga ei maksa ajuvabas liiklemises süüdistada, oleme ju kõik ajudeta egoistid ja roolimine pole meie põhitöö.
Oleneb täitsa inimesest. Olen viimasel ajal puutunud kokku isegi rekkameestega, kes näitavad suunda, et saaksid neist mööda sõita. Arvasin juba, et sellised juhid on teedelt kadunud, aga võta sa näpust.
_Olen it mees.... aga tean kui raske on suurega linnavahel, nimelt käisime sõbra sadulautot toomas ilma käruta ja juba siis oli mul hing kinni ja sitt püksis ja hullud pkw mehed ei anna endale liikluses vabsee aru. Siis ma mõtlesin küll, et on ikka hulle egoiste olemas._
Miks sul siis sitt püksis oli ? Kui eelmisel aastal kallur-poolhaakejuht olin, siis tundsin ennast väga turvaliselt selle masina roolis. Kuigi selliseid kohe-käib-mats olukordi oli nii mõningaidki.