Sõltub isetegemise oskusest ja soovist ning kaugusest lähima esindajani. Kui Zetorid on võrdselt hea (või kehva, kui soovite) kvaliteediga, siis Landinide puhul on märgata teatavat lõunamaist suhtumist - mõni masin kestab ja teisel lagunevad võimatud asjad ära... Samas on Zetor kergemini ja käepärasemate vahenditega remonditav, kui seda on Landini.
Zetori kabiin on suurem ja mõne arvates mugavam. Samas on Landini ikkagi suure grupi osa ja kasutab juba läbiproovitud komponente.
Mina ise ei võtaks kumbagi, vaid eelistaks lähemal tehtavat masinat just varuosateenenduse (ja vanemate mudelite korral ka järelturult saadavuse) tõttu.
ära vota seda traktorit.teenindus suht kehv.tagavara osadega suht ****sti ja karantiise ka midagi ei lahe. usu mind mull kogemus seljataga. vahetasin **** valja.osta midagi kallimat ja sa ei kahetse...se harra mati ajab suht magusat juttu kui temaga suhtled nii et vaata ette kuhu raha paigutad.
Mis negatiivne kogemus see oli.Olen ise veidi tausta uurinud ja paar landini omaniku tuvastanud kuid nendelt sain ainult positiivset infot.Plaan on ikka üks soetada.Adaveres on üks kohe olemas.Minu kontaktid leiad Tammepäeva talu otsides.
See traktor ei kannata kriitikat.Algul kui ostad on HR.Mati väga hea juttuga, aga kui traktoril vaja garantiiremonti teha on meestel mõistus otsas ja siis tuleb veel välja, et oled ise masina ära lõhkunud.Soovitan soojalt selle firmaga mitte tegemist teha. Vältimaks remondi kiirel ajal.
Kõik traktorid lagunevad ainult töö ajal. Mina pole veel näinud, et midagi oleks katki läinud seismisel (nojah, paar rehvi siiski on). JA siin tulebki vahe välja - kas firma suudab tekkinud vea parandada kiirelt või hakkab üks kliendi rahade eest õppimine peale.
Igatahes Alvoro Belarussi-ajastut meenutades ma küll ei julgeks Landini peale panustada. Samas, ehk on mehed vahepeal juurde õppinud...
Ei tule sellest Landini ostust midagi välja.Pakutavad traktorid on kuidagi imelike andmetega.Uued aga reg aasta 2008.Ja suhtumine klienti jätab imeliku mulje.
landpower ajad suht moistliku juttu ,et sellest jamast ei tule midagi valja.ja klienti suhtumine on seal firmas suht imelik .harra saab rahad katte ja edasi vaata ise kuidas saad.