No mind nagu huvitab, Luua metsanduskool tegeleb harvesteri operaatorite ja forvarderi operaatorite kursusi töökohapõhisel õppel. Et kuidas nagu on olnud tagasiside, kes on sellel kursusel olnud ja selle läbinud v on millegi pärast pooleli jäänud. V on lihtsalt kedagi ära unustatud, olgugi et on kooli nimekirjas.
Tollele viimasele, mida kuradit sa targutad, kui on õpe selline, et koolist antakse teada, millal tuleb kooli tulla, sest sa vist ei tea, mis on töökohapõhine õpe ja oled vist jah rekkajuht v kopajuht. Sest ma olen nagu ise väga palju helistanud ja uurinud, kuid kui keegi seal telefonile ei vasta ja siis märku ka ei anna, et tuleb kohale tulla ja kui veab, saadki kellegi kätte, kasvõi Müürissepa, siis on ikka, et pole aega olnud kursust kokku kutsuda vastuseks, nii kiire kogu aeg, ega siis mina selles süüdi pole. - ja lõpp tulemusena ongi see et kas on ära unustatud ja koolist välja visatud v mingi muu jama.
mis jama sa ajad. kursuse alguses anti ajakava ja öeldi, et kui midagi muutub siis informeeritakse. kõik toimus plaanipäraselt. kui sa lugeda ei oska, siis oleks vaja esmalt algkool lõpuni käia.
sa käid kursustel enda pärast, mitte vanemad ei käsi. kasva suureks ükskord.
JA asi pole üldse koolis käimisega, mul on kõik tehtud, isegi eksami tegin kakskorda kõrgemate punktidega ära kui oli vaja. Lihtsalt ei taheta paberit kätte anda.
eks samad probleemid ole ka kellu koolis,kulbikoolis ja muudaes koolides. enne kui inimsema hakata tuleks vaadata kuidas põhikool läbitud sai. aga nohjah. eks need ole kõige targemad kes midagi ei oska ja ei tea.