naljamees sa oled ise paras loll, peaksid ise ennast rohkem asjaga kurssi viima. Vahtraleht ple mingiks takistuseks CE tegemiseks sõjaväes. Arvestama peaksid ainult sellega, et lubasid saad väljaspool sõjaväge kasutada alles siis, kui oled 21 või aasta peale vahtralehtede kadumist. Ise sain ka sõjaväes CE, kui olin veel 19. Ootasin kuni sain 21, käisin arkis ja nüüd load olemas, millega võin ilma piiranguteta sõita
Täpselt sama siin, erimärkega "102" (sõjaväeliseks kasutamiseks pmst) saad need load, ise tegin C ja D, praeguseks vaja lihtsalt ümber vahetada arkis, aa pole viitsind.
muidugi jääb õhku küsimus et milline autojuht selliisest koolitusest tuleb.
mina õppisin elukutseliseks autojuhiks 3 aastat, lõpetades sain ainult C kat. ja kolmas liik. B eksamid tuli eraldi sooritada, sain ilma kursuseta kuna töötasin autojuhina. peale kroonut uuesti autojuhiks tööle ja E kursustele. lisaks veel kamazi kursus ja esimene liik.
kroonus olin autojuht ja sõidutasin ka armee auto osakonna ülemat, ei jagatud sel ajal neid katekooriad miskit.
aga jõudu noortele. soovitus et ärge siit lehelt küll tarkust taga ajage. ja kui laevaga satute sõitma siis seal kuuldud juttudest poolt uskudes saate veel poolega petta.
kui voimalus load teha siis muidugi, eriti veel kui ise selle eest maksma ei pea.
teine teema et kas sinust elukutselist autojuhti saab. mis töö see selline et istud pidevalt akna all ja vahid õue. see ikka rohkem elustiil, käia ratta taga kusemas ja süüa pannilt.
Teema on küll juba oma lõpu saanud, aga ma ei saa mainimata jätta. Inimesed ja nende anded on erinevad. Mõni saavutab sama taseme kuue kuuga ja teine peab selleks aastaid tööd tegema :)