Veoautod ja rasketehnika

autojuhi palk

autojuht10
15:58 28.07.2011
kas 700kr päev on normaalne palk eesti-saksa-eesti marsruudil?
sannjuhhin
16:13 28.07.2011
mis firma veel siis kroonides maksab......
Kas päeva rahad ka seal sees või..................
Või lihtsalt ongi sulle ette antud see samune 700 eeki(44,73 euri) kogu päeva sisustuse eest 24h jooksul.

Raskel ajal käib kah.....
bascaaq
19:36 28.07.2011
pane firma nimi üles ja kõik tegijad aka "raskel ajal käi kah" jooksevad tormi.
sadulamees
23:09 28.07.2011
eks see 700 natsa nadi on aga kui midagi ei ole käib see kah, on arvata et sa selle firma teenuseid pikalt ei vaja
juhiabi
00:19 29.07.2011
Ei taha küll mõtet laita, aga selle raha eest ei pea küll Saksa minema, saab ka kodus sama raha ja ka pealegi.
milliooon
01:01 29.07.2011
praegu sõidan 100 euri päev. eks arva ise kas see 700 eeku on palju või vähe. kuna minu töölepingus on töökohana euro liit siis mingei päevarahasid ei ole. ööbimine on tasustav ja makstakse 40 euri öö eest. muidugi kui sõidus olen. sams arvan et seegi palk on nagu vähevõitu, somm sõidab sama trasssi ja saab 180 euri kätte. pluss ööbimine autos ja päevasöögi rahad. tööandja maksab kviitungid välja.
10yyyyy
15:30 29.07.2011
soidan öösel 7,5 h ja saan65 eur, eesti sisene ,,,,,,,,,,,,,,,
olen autojuht
19:18 29.07.2011
Ma sõidan est-de-est.. peremees maksab 1 eur kilomeetrist.. võiks olla rohkem aga käib kah , kuigi tean et sakslased ja prantslased teenivad rohkem . Pean vist minema peremehe juurde jalgu trampima .
eelmisele
22:36 29.07.2011
vaevalt sa 1 €/km saad, ma arvan et 1 kroon koma midagi, ca 1 €/km on firmale
kmpost
23:28 29.07.2011
Kunagi pole piisav aga kui hetkel keegi paremat ei paku siis 700 pole ju k6ige kehvem.Kuda saksa käid kas laevaga või mööda maad?
Samblasöödikud teenivad loomulikult rohkem.
Rajal kohtume!
rooli fjodor eesti klubist
23:58 29.07.2011
käine konnas ja saan kogu raha omale. pärast vaatan, palju peremehele annan. mõni kuu ei anna midagi ja peremees maksab juurde. pea vajab ju parandamist.
juhiabi
09:51 30.07.2011
Ja järgmine on nõus 500 eest minema, kuna pole ju kõige kehvem..... Ja sedasi meie palgatase ka nii püsib. Jõudu odavtööjõule, õnneks osatakse paljudes kohtades väärtustada meest kes teeb tööd ja teda ka hoitakse vastava sissetulekuga enda ligi.
mida on
14:17 30.07.2011
44 euri pluss 32 päevaraha oleks hea jah.
hvatit juba...
15:52 30.07.2011
mina lähen juba eekudes 400-ga ja kütte ostan ka ise!! nii kõva vend olen... peremehele annan ka võlgu kui tarvis...ja kui tal kehvad ajad siis tagasi ei küsigi.põhiline ju..et tööd oleks!
tööandja
20:21 30.07.2011
iga juht teenib nii paju kui ta väärt on. mõnikord makstakse mõni ka üle, kuid see lõppeb kiiresti ja siis on kõrge kukkumine.
tööandjana võib öelda, et korralikku tööd soovides ei maksa palgata eesti keelt kõnelevat juhti.
mida on
20:33 30.07.2011
Et siis poolakeelset palkad?
mida on
20:36 30.07.2011
Samas võib öelda ka, et eesti keelt kõnelev juht pigem eelistab soome keelt kõnelevat tööandjat...
eelmisele
23:10 30.07.2011
sest soome keelt kõnelev juht pole nõus pakutava palga eest sama tööd tegema, mille eesti keelt kõnelev juht rahaahnuses ära teeb.
pole muret, mõne aasta pärast süüakse sellelt turult eestlased välja, sest leidub juhte, kes on nõus mõistliku palga eest seda tööd tegema ja ei kujuta ette maailmanabaks olemist ja mis kõige parem, esmaspäeval suudavad õigeaegselt tööd alustada, sest pole loomuses esimesel vabal hetkel ennast pildituks juua.
aga võrdse palga korral on slaavi keelt kõneleva juhi kohusetunne ja lojaalsus kordades suurem kui maarjamaa mehel. sõiduoskuse poolest ei saa kohalikud slaavlastele lähedalegi. seetõttu neid ka eelistatakse nii siin kui sealpool merd.
mida on
00:10 31.07.2011
Rahaahnus? Kui töö eest siin saan maksud makstud ja perele leiva lauale, sealpool lahte aga sama töö eest leiva peale ka või ja vorsti, ning jääb ka säästmisele, et see ongi rahaahnus?
mida on
00:14 31.07.2011
esmaspäeval....? sõidan ka pühapäeval, kui vaja, ajad ilusti täis, et kiiremini koju jõuda.
mida on
00:46 31.07.2011
Meie firmas 20 autot, 5 eesti ja 17 slaavi päritolu juhti. Kuidas kuskil aga meil viimase 5 aasta jooksul vallandatud viinavea pärast 6 autojuhti, nende hulgas polnud ühtki eestlast. Paraku!
Olen noor tegija.
23:42 03.08.2011
Pool aastat rooli keeranud.Olen kuulnud , et paagist saab palka suurendada.
Üks tinistab meil 200 litra kuus.
Kuidas muial sellega om
ka noor tegija..........
08:32 04.08.2011
jah aga mina ei näe selles paagist palga suurendamisel hetkel mõtet.....
Kõik toimib nii nagu vaja, raha saan normaalselt, perel leib laual ja katus peakohal.......olen 2 aastat rooli taga ja pole kordagi sellega tegelenud....võibolla kunagi vanema eas kui julgust ja vajadust rohkem....
Samas ma ei pane seda kellegile pahaks, kui ikka võimalus siis miks mitte seda kasutada............

edu
vana tegija
09:45 04.08.2011
Mina tõmban umbes 500-600 liitrit iga kuu välja ja müün maha.
professor_sammaljalg
10:33 04.08.2011
küürakat ja varast parandab ainult haud aga noortel ei soovitaks varastamisega algust teha, pill tuleb pika ilu peale ning eesti on liiga väike riik, et potentsiaalne tulevane tööandja su tausta teada ei saaks.

lisaks veel vahele jäädes anumine ja põlvitamine, telefonikõned varga naiselt, et ilma palgata on lapsed näljas jne :D
125kw
14:04 04.08.2011
jah isegi sammal puterdab õiegt juttu, eesti on liiga väike.....
ja üleüldiselt see maksab varem või hiljem kätte kas siis vana ülemuse juures või juba uue ülemuse jutul.....
kjhg
19:33 04.08.2011
to Olen noor tegija

ma ei oska midagi muud kosta kui see on lihtsalt vargus ja olla veel selle üle uhke ja küsida arutada selle üle veel avalikus foorumis näitab ise juba seda et oled ikka väga madalalaubaline ja palju vist seda naftat ka alla neelanud
V.
12:22 05.08.2011
Mõni ime siis, kui veokajuhtidest kui varastest arvatakse. Nii mõnigi on minu kohta näiteks imestanud, et ma suht ebaökonoomse bensumootoriga autoga sõidan, ja seda kogu aja jooksul, mil olen tööd üldse teinud, alates 1995. aastast, kogu aeg diiselmasinatega. Pole ka ainumast liitrit paagist kunagi välja tirinud, ei näe sellel esiteks mõtet- see pole küll asi, millest rikkaks saaks ja teiseks ei viitsi sellise asjaga tegelda, kolmandaks ei ole see mul loomuses.
Need kes seda teevad, nendele ütlen niipalju, et tehke kui tahate ja kui sellest meel rõõmsamaks muutub, kuid sellest suurele ilmale kellata... nõme.
Selle koha pealt sammalhabe jutt täitsa õige.
Nende suurelt kellajate rõõmuks-õnneks ja tööandjate kahjuks saate siin sellest anonüümselt laulda. Jube pull oleks tegelt, kui ikkagi mõni tööandja saaks mingi valemi läbi teada, et tema eeskujulik töötaja on tegelt nagu vaakum küttepaagis...
Mis seal salata, nimetagu keegi seda kuidas tahab, "palgaparanduseks", "kompensatsiooniks" või milleks iganes- vargus see on ja selleks see ka jääb.

Lõppu üks ütlus, mida tasuks meeles pidada:"Kõik, mis teed, teed iseendale".
tüümiis
11:25 06.08.2011
mingi töll viskab kondi ja teie närite... edu kergeusklikud netidraiverid
aga siiski, noorem tegija siin
12:14 06.08.2011
Kuid no mingi 50 lidrut äia paaki ikka võiks kurnata, see vast pole nii halb näitaja?
tüümiis
12:46 06.08.2011
võta 50 ära ja kalla ennast üle ja tuld.
varastele
13:08 06.08.2011
töötaja kiitleb vargusega ja siis ei mõista, miks teda koheldakse vargana!? üle kurgi tuleks sellistele anda, sest nad tõmbavad vee peale ka ausatele töötajatele.
solk-solk
13:25 06.08.2011
Mina näiteks käin praegu sageli klemmika nime all siin foorumites tarka panemas, aga asi see, et ise olen küll tööandja paagist kõik kankud ja potsikud naftat täis kurnanud. Vahel proovin teist ikka müüa ka, sest mu tööandja on ikka väga loll ja siga ka.
irwel
14:27 06.08.2011
kui tööandja on loll ja siga, siis oled sina j.bu, et selle tööandja juures töötad. järelikult on tööandja suhtumine sinusse õigustatud.
volvo500
16:31 07.08.2011
küll on siin ikka kõvasid mehi kes saab 1eur kilomeetri eest jne mõelge ka natsa enne kui eputama ja valetama hakkate.ma saan 3-4 eeki vanasrahas ja sõidan läbi 8-10 tuhat arvesta siis palju sina saad euri mees firma maksab siis oma kasumi sulle w ta ise ei saagi rha w
eelmisele
17:22 07.08.2011
jälle üks madala enesehinnanguga jupike. nõrk oled, kui oled 3-4 krooniga rahul. ma saan 5 korda rohkem ja mind ei koti palju firmale kasumisk jääb.
Roomalainen
18:32 07.08.2011
Hämmastav ja mina sõidan veel 1.20 eeki km.
Huvitav milline palk peaks ole
12:11 08.08.2011
inimestel kes ei oska kirjutada
.
10:07 08.10.2011
vaesed vanemateta lapsed.
F...........W
13:03 08.10.2011
Mõni mees on kodus ´isekallaja peal, saab ka päevas 800 kätte, vanas vääringus muidugi. Puhkejad klapivad, lõhki sõitma ei pea, iga öö oma kodus, auto mõni aasta vana :) Kuidas kellelgi olukord on, kuidas mees ise on jne jne. Üldjuhul tehakse tööd, mitte ei istuta foorumis ja ei kõvatata.
vmax1
19:44 08.10.2011
kuule **** sa ära aja inimesi kiima isegi rekkafirmal on raske 1EUR km saada mine ja löö pihku tibla
ulakas
08:48 10.10.2011
mida vinguda? kes hädaldab et palk väike ostke siis auto ja püüdke tööd teha ja siis endale seda palka maksta. vean kihla et paari kuuga olete põhjas, paljad ja nälgas. pole see niisama et küsin mingi a-la 800 eeku päevas? või siis eur km ? tahaks näha seda venda kes saab eur km ja nii edasi. piisab eesti juhile minimumpalgast küll. hea kui üldse tööd on või minge siis sinna soome või kuhu tahes oma ulmelisi palku teenima, mida siis siin tolgerdate? arvan ikkagi et enamus siin kommijatest pole autojuhi tööd teinud või on siis mingid tihendid rooli ja istme vahel. aga noh see selleks. igatahes on varsti autojuhtidel tööd vähem ja veel vähemaks jääb. paraku on nii ja tulevik on tumedast tumedam.
.
19:43 10.10.2011
Jee! ulakas lahendas eesti autojuhtide kõik probleemid! nii tark , lausa võrratu.
professor_sammaljalg
20:20 10.10.2011
aga nii ongi ju, kui makstav palk ei sobi, hakka kulakuks ja pappi tuleb igast uksest ja aknast

see jutt paneb ka lällarivirisejatel suu kinni tavaliselt
maailma inseneer
10:47 11.10.2011
Veondus hakkab jälle hapuks kiskuma . Tundub ,et hakkab korrastuma jälle autojuhtide turg- ülevõimete elavad autojuhid ,inisejad ,vargad jne saavad jälle minna soome suurt pappi taga ajama või hakkavad siin foorumis vabakutselisteks kõiketeadjateks.
.
20:35 11.10.2011
maailma inseneer vineer. **** oled ju. kes on ülevõimete elavad autojuhid. ja kas vargad on alati soomest tööd saanud , et sa neidsõbralikult sinna juhendad. oled mingi orjapidaja w,et räägid autojuhtide turust.
professor_sammaljalg
22:49 11.10.2011
??????????
??
???????
Austatud eelmine postitaja, siin on sul puudujäävaid kirjavahemärke kohe mitme tulevasegi seosetu postituse jagu! Lase hea maitsta!
hhahahaah
18:54 13.10.2011
Lugesin teie kõikide kommentaare. Hämmastav ikka.
Mõni peab, ennast nii suureks tööandjaks, et kole kohe :)
Kui töötajad ei meeldi või kui töö ei meeldi tegele rahvatantsu ja lauluga.
Prügiaadu
14:07 17.10.2011
Tere! Lugesin ja imestasin, kas on liigne kärakas mõnedel liialdamise või muidu lolluse esile kutsunud. Töötan Sveitsis prügiautol, ringi teeb ca.5 tunniga, kui paarimees asjalik. Teenin 4400 franki kuus+teine samapalju asjadest mida seal ära visatakse ja Eestis inimesed kodus imetlevad:)
lukk2
19:25 17.10.2011
Kuule prügiaadu ajad hobuse ka naerma.Elu on karm.Sulata lumememme.
10x
10:18 19.10.2011
Otsisin abi digimeeriku kohta ja sattusin lugema seda pigem huvitavat vestlust. Selgituseks mainiksin kohe ära, et olen iseenda tööandja ja ülemus. Ei saa öelda, et läheb hullult hästi, samas pere on söönud, katus pea kohal ja arved makstud. Eesti turg on muutlik nagu naise meel. Kõik on närvilised kõik kauplevad hinda ja tingimusi. Ise lõpetasin Eestis tõmblemise kolm aastat tagasi ära ja nüüd teenindan Rootsit ja Norrat. Kui oled ise mees ja suudad lubatud lubadused täita siis liigub info edasi ja sellega suureneb ka nõudlus sinu teenuse järele. Jutu point, kui sa ei ole rahul sulle pakutavaga, võta ennast kokku ja tegutse. Alustasin 6 aastat tagasi kui läksin kaks kätt taskus Hansapanga kontorisse ja küsisin laenu, veoka ostmiseks. Kahe kuu pärast valisin välja 89a Scania millega siis ennast turule sisse raiusin. Seega ärge kurtke ja virisege vaid tegutsege.