Veoautod ja rasketehnika

Automapa!!

Kombainer1980
17:31 30.07.2011
Kas kellegil on uut automapat, mis toetab ka veokat. Või oskab öelda, kus ma saan selle maha laadida!
AM
07:32 31.07.2011
Toimetan ka sellega(iga 3 kuu tagant uuem versioon) aga selle programmi veokarežiim on suht naljanumber-teeb igasugu ajuvaba maršuute!.Poolas näitab muidu ära kõik raskuse,kõrguse jne märgid.Aga pigem ikka niisama ise vaatad ja paned paika teekonda,sest ükski navi ei vii sind sillaalla-ise oled ikkagi pedaalis ja roolis!Muidu väga hea programm
Kombainer1980
08:05 31.07.2011
Mul oli ennem ka see olemas ja tean ta vigu, muidu suht hea! Probleem selles, et eelmine läpakas varastati Ungaris ja nyyd uus ostetud ja tahaks kuskilt Automapat saada. Eelmise sain teelt yhelt autojuhilt iso failina.

Muudetud 31.07.11 08:06

kapsel0
12:29 31.07.2011
ma ise tirin emulega versioon 6.8.1 alla ja on ka eelmised versioonid olemas aga muidu suht hea ja kiire programm, mõningates kohtades veitsa imelikult valib marsruuti jah
AM
15:05 31.07.2011
680 ja 681 vahel ei näe muud erinevust kui viimasel on märgitud tulevased BAHNid peale
Onu Raul
12:35 01.08.2011
"Valib veits imelikult marsruuti" on väga pehmelt öeldud - tahtis saata Poolast tulles üle Vilniuse ja kui selle sai ära korrigeerida siis enne Kaunast kellegi kapsamaal tiiru peale tegemine jäigi lahendamatta(tee oli seal pigem jalgrada) aga kui see lõpuks mingi nipiga õieti tööle saada siis kindlalt parim valik
ahhhha
08:22 03.08.2011
Kas kombainer ei oska enam mööda põldu orjenteeruda enam või?
kMPOST
10:43 03.08.2011
Tere.
Oman vdo dayton pc5200 susteem on kahe sd kaardiga aga üks kaart puudu.Hetkel näitab aind sisse salvestatuid kaarte kui soovin muuta riiki küsib plaati aga plaati mul kuhugi panna pole.Kas saan copy-da dvd plaadilt info sd kaardile nii ,et programm tööle hakkab?
Auto ostmisel oli see susteem peal ja varasemad kokkupuuted puuduvad sellise susteemiga.
Kui keegi teab kust saab uuemat kaarti antud susteemile ja oodatud igasugune info mis puudutab selle susteemi kasutamis.(manuaal puudub)
VDO- le
12:12 03.08.2011
Mõni aeg tagasi sai ka VDO-d kasutatud. Aparaadis oli jah kaks SD kaardi ava aga töötas ühe kaardiga. Kui hakkasid tihedad kokkujooksmised siis SD arvutisse, kaardilt vanad andmed maha ja plaadilt uus staff peale, keerulist polnud midagi. Seejärel töötas mõnda aega jälle korralikult. Räägiti et millegipärast parim 2 GB kaart, suuremaga pidavat jamama, ise katsetanud pole.