õigus sõita
õigus ilma näha
õigus lasta politseil,logistikul, kaubasaajal jne. enda peale karjuda
õigus kõik süüdistused lontis kõrvadega vastu võtta
õigus viriseda väikese ja hilinenud palga üle
õigus kannatada ülemuse tujusid
õigus sõita kettad lõhki
õigus vedada ülekaalus koormaid
Looder võib ju möliseda siin.
enamus inimesi käib 8- 17 tööl
küsimus tekkis, jälle uute sõidu piirangutega seoses
Matil oli vanadest tavaseadustest juba bussike ülekaalus.
reinosson,ma ei tea ühtegi autojuhti kes 8-17 töötaks.Meie tööpäevad on 12-15h pikad(sõiduaeg sealjuures 9-10h).Nädal olen sõidus,2 päeva kodus.Eks ikka unistan 8-17 tööpäevadest,kus saaks igaõhtu koju.Aga kopika asemel tahaks rublat ju....
autojuht on praktiliselt ori. orjal aga pole mingeid õigusi ja privileege. raba ainult tööd teha ja seadust rikkuda või muidu istud töötur ukse taga. pole hullemat eriala kui autojuht. sind nöögib ülemus, logistik, laadija(kui on), teenindus, luksepp, politsei, liikluskorraldaja, maksu ja tolliamet, tervisekontroll, ametühing, majandus ja komm ministeerium, era ja tavaliikleja kes sulle sõrme näitab. ja mine nõua midagi? saad teada kui tola ja loll ja harimatu oled. eesti pole autojuhi elukutse mingi privileeg sest neid on palju ja eesti kohta on liiga palju autojuhte. ja mida rohkem neid on seda lahjem on teenistus ja palk. tänu sellele on veohinnad odavad, palgad olematud ja tööd ülepeakaela. firmad ei palka endale enam transatöölisi , sest see tolkam autojuht teeb töö ära. toob kauba kohale ja tassib ka lattu või 5 korrusele. nii et ammu oleks aeg midagi muuta aga selle harimatu ja uimase seltskonnaga ei tee eestis midagi. isegi kütusehinna vastu ei võetud midagi ette ja nüüd maksate nii et vähe pole ja kütusemüüjad muudkui peedistavad ostjaid. sest keegi midagi ei tee ja kõigil on kamakaks mis toimub. peaasi et saab " tasuta tööd" teha.
kui otsid tasuvat tööd Soomes, siis jäta oma kontaktid siia. töö graafikuga: 3 nädalat tööl ja nädal vaba. kuutasu on 3200 EUR. vajalik CE load ja ADR. soome keelt võiks ka osata.
PS. varastel ja laiskvorstidel pole mõtet üritada. nende töösuhe lõpeb kiiresti ja varastel pealekauba murtud kontidega (peale kahtlusi või vahelejäämist tuleb kohe kolakas).
Jah, Loodri ja Kasbekiga täitsa nõus.
Soome või mujale ei tahaks ka minna, sest kodused vajavad mind siin.
Kui hakkan iga töö jaoks inimest palkama, kes mul maja remondiks, autot korras hoiaks või kasvõi muru niidaks, siis palju ma sellest soome palgast reaalset tulu saaksin?
Kui sinna juurde lisada veel perega koosoldud aja puudumine... ma parem olen väiksema palgaga eestis ja raban samuti 12-15 tundi päevas tööd teha.
See on ju see eestlaste traagika.
Kle soome tööpakkuja , kui sa õigel ajal palka välja ei maksa , kas arvad , et su molu ja kondid terveks jäävad ???? Soovitaks sellist ila mitte ajada ja kõvameest panna .
Eesti super rekkamees juba platsis. kriipis hinge, et varas saab mõnes kohas kohe kolaka kätte. õiged mehed, et ei hakka politsei või tööinspektsiooni kaudu asju ajama. omakohut olekski rohkem vaja, siis tõmbavad kõik vargad siit minema.
Tööpakkuja poolt juba pilt ees :D No andke andeks, mis kuradi ülemus tuleb sellise jutuga lageda, et kui varastad siis tambime ära?
Tegu poisikesest pakkujaga kes on tõsisem ärimees, 32oo euri on jama !
Kui ülemus on autoriteetne, seda igas mõttes siis saab tulevane töötaja vestluse käigus ise pildi ette, ilma et peaks väga lapsikuid mõtteavaldusi tööpakkumisse lisama !
Foorumi kaudu ei leita ega pakuta tööd ! Leiavad need keda muidu ei võeta ja pakuvad need kes muidu ei saa !
eelmisel on õigus. ei loodagi siit korralikku töömeest leida.
see varastele kolaka andmine tuleb kohe selgeks teha, sest eesti autojuht on varas. et vältida varaste palkamist teeme selgeks, mis töötajat ootab. vestluse käigus näitame ka pilte varguse tagajärgedest (kõige pealt saab vargast soomlaste peksukott, siis tuleb väike karistus teistelt autojuhtidelt ja eestisse saabudes tuleb tõsisem kolakas maine kahjustumise eest). mitu meest on millegi pärast peale piltide nägemist loobunud.
3200 euri on reaalne ja ametlik palk. on võimalik rohkem teenida, mida osaliselt ka kasutatakse.
loodetavasti kasutavad teised tööandjad varastega suhtlemiseks ka omakohut.
kuule sina kuljetusblabla - ära üritagi siin kõvatada. kui sa oleksid mõni reaalne tööandja, siis sa toimetaksid siin registreetitud kasutajaga ja tööd pakuksid cvkesksuses.
päris naljakas hakkab , kui lugeda sinu nn " piltide näitamisest " :D
Kuule nn "tööandja", aga teeme siis fair play - kohe kui palk jääb hiljaks või mul tekib kahtlus, et võib jääda, siis löön kohe sul vasaku silma välja ja vägistan su pere. Siis oleks pakkumine mõlemalt poolt korrektne. Kui nõus oled, siis arutame edasi. Kõva mees.
Eesti tõugu tööandjatel on lihtsalt küüned nii endapoole geneetiliselt, et neid tuleb profülaktika mõttes aegajalt sandiks peksta.
Varastatakse siis kui ei saa palka ! Kui palk tuleb ja tuleb õigel ajal/õige kogus pole probleemi. Ah, et siiamaani 35.- krooni tunnis saanud juhid on varastanud ja joovad ? Vastus küsimusele peitub palgas !
kui töötad autobaasis miinimumi eest ja palka makstakse nii kuidas jumal juhatab, siis oleks aeg peeglisse vaadata. arvatavasti polegi sa rohkem väärt.
varastamist ei õigusta miski. kui tööandja trikitab, siis vaheta töökohta. kõik vedajad otsivad häid juhte. siin neid muidugi pole, sest kes see vargaid ikka tahab palgata.
Ehk tuleks teemasse tagasi.
Mina tean kahte asja, saksas A-hofides odavam autojuhtide menüü ja hollandis esineb stau kohtades eraldi sõidurida rekkadele bussidele.
Kuda siis edeneb , kas on teie siia pandud aadressidele ka vastust tulnud , või hakkas keegi kõvamees , juba käsi väänama , enne kui saite rooli katsuda . Rääkige asjast ilma häbenemata , või sai keegi juba palgagi kätte ....irw. Ikka edu !