Ma ei ole yldse kindel, et rootslaste hinnad Eesti nomadest kallimad on, seal paljud asjad soodsamad kui siin. Lammutusi tasuks uurida ka Rootsis, netis tuhnides oleks märks6naks "lastblsdemontering". Uute suhtes- ma veidi kolan oma asjades ja panen hiljem Rootsi kastide kohta infot.
olen oma veokatele ise kaste teinud nii külje peale kui ka taha raami otsa kuhu mugav koormarihmu ja muid asju paigutada.
Samas teinud ka sahtliga kappe scaniasse, pehme polstri ja nahaga.
Kui huvi siis jäta number. ise asun tallinnas.
töö korralik
see, et sa Rootsi kohalikust säästukast leiad mõne mittesöödava vorsti, mis on Eesti söödavast mõni sent odavam ei tähenda, et nii kõigi asjadega on. võid kindel olla, et veoka jupid on seal kallimad ja kui peakski odavam olema, siis enne ostmist 9 korda mõtleksin. niisama seisma pole odavad asju vaja osta.
Mul pole m6tteski olnud kyljekaste vorstidega v6rrelda, tean ka nii m6ndagi Rootsi veokaasjandusest. Kahjuks pole ma neid 6igeid asju veel yles leidnud oma asjade seast, veits l2heb veel aega. Niipalju veel, et isegi kui Rootsi asjad ongi kallimad, on need ka p6him6yyeliselt parimad IMO.