Miks sa arvad, et keegi tahab endale mitmeks päevaks võõrast meest kõrvale elama/ magama? Palju sa selle eest raha pakud? arvan et odavam on osta lennukipilet.
Jälle mingi TOLA !!!!!! otsib lolle , sellist reisimisvõimalust pole olemas , kas te saata juba kord sellest aru , või LOLLIDELE ei saada seda selgaks teha , et ükski rekkamees ei võta oma voodisse , mingit MEHEPÄRDIKUT .............KAUA VÕIB ? lollusi siia kirja panna ? Kindlasti leiaksin sulle koha haagise all , suures kastis .........
Samas, miks ka mitte - kui korralik kebens oleks esimesel nõudmisel kohe olla, siis oleks mõeldav.
Ma sõidan ju niikuinii, siis ei peaks hakkama Poola piiri äärest tasulist ostma.
Kullakallid mehed, enda teada olen ma veel siiski naisterahvas! ja seda juba 22 aastat! Nii et ma ei saa kohe üldse aru,kust te võtate info,et ma peaksin mees olema ? :O :O : O :O
ryanair või easyjet toob eestisse odavamalt ja 100x mugavamalt. rongiga või praamiga la manche väina ning läänemere ületamine ei ole kaasreisijatele tasuta.