Sooviksime küüti M(25) ja N(18) Hispaaniasse ,Lõuna Prantsusmaale või sinna kanti.Kui keegi on minemas vahemikus 5-7 ja on nõus meid peale võtma siis palun võtta ühendust.
vot selle n( 19) võtaks küll peale , aga ***** las läheb jala või bussiga. soovijal pilt saata ja soovitav ka tervisetõend. nii kas veel kedagi huvitab rekkaga kuhugi sõita? ma ei kujuta ette et peaks võhivõõraga mitu päeva kuskil kuudis olema. eriti kui sõidu aega on 8-10 tundi ja vaba aega 11 kuni 24 tundi. kahjuks aga mõeldakse ei tea mida ja see rekkamees vastutagu või kuidas.
midagi pole teha, rahvasuus on kõik veoautod siinmail rekkad ja nii jääb. enamus ei tee ju vahetki mahtuniversaalil ja universaalil, rääkimata veoauto erinevustest. mul üks tuttav nimetab soolokat ka rekkaks :))
Võtsin eile ühe hääletaja peale- minge muffi, kus tüübil kossid haisesid! Siin ei ole küsimus enam mingis "viuh-sul-on-juustukas", vaid tegemist oli ikka täiesti vastuvõetamatu lebraga Mul ei haise kets siis ka nii hullult kui olen 2 ööpäeva kummikud jalas kalal olnud. Arvestage ka sellise võiamalusega, kallid hääletaja aitajad.
need hääletajad tunduvadki parajad räpakollid olema, muidugi mitte kõik, aga enamus kindlasti. juba peale vaadates vajub jalg rohkem gaasi pedaalile.
korra nägin mingit erilist karvikut tartu mnt. alguses sildiga "Barcelona". tüüp oli ikka nii rõve, et ei teagi kes sellise üldse peale võttis.
Kas üldse kunagi on Kamaz käidud Hispaania vahet?(mõtlen neid CCCP aegseid) mootor on nii nõrk ,et vaid penoplasti koormaga saaks mägesid vallutada . Tean et Super MAZ ja LIAZ on käinud mõned mehed Eesti vabariigi algusaastail.
Kui kellegil on mingei konkreetseid fakte siis pakuks täitsa huvi, ise ka Kamaz rooli keeranud.
no hispaania kohta ei oska õelda aga uuralites käisid kogu aeg kamsad, niiet sõitsid ka mägesi. kindlasti küll teosammul aga ikkagi käisid. oli ju kamsa siis ainus omataoliste seas ja muud võtta polnud.
Ehk leidub Eestis mõni mõistlik rekkajuht, kes sõidaks hispaania (Barcelona) suunas mai teise poole. Kohal oleks vaja olla hiljemalt 27 mai.
huvitavad jututeemad ja hea seltskond karanteeritud.
Mind jálle huvitaks siit Barcelonast Eestisse jóudmine. Asi on selles et vótsin aasta tagasi koera ja núúd on soov koju tagasi tulla aga koera párast ei taha lennata. Kas on mingit vómalust kellegil pakkuda. Sulli vóin ka váheke ikka visata.
No oleks siis olnud midagi mõistliku öelda , aga ei, kohe näha, et teie, kes te siin rekajuhid olete, puhta matsid :)
Taganjärele kommenteerides võin öelda, et saime ilusti käidud, saimegi pmst käidud rekadega, kedagi ei huvitanud, et kaks inimest on ja Leedu politsei ei teinud teist nägugi.!!!!!!!!!!!!!!!!
mnjaa, küll on see elu üks kole asi, kui odava veini ja maksmata jäänud üürirahade kõrvalt tuleb transporti soojale maale lunida täiesti tundmatutelt matsidelt. rohkem pole minulgi midagi mõistliKKu ütelda :´(