Äkki keegi saaks aidata? Mul on 2005 aasta maz deutz mootoriga.Kolm nädalat tagasi sai tehtud mootori remont.Vahetatud said õli ja surve rõngad ning blokikaane tihend. Nädal hiljen sai vahetatud ka turbo.Nüüd on suur surve sees kui vabakäigul käib siis lööb õlimõõte varda kaudu õli välja.Siis kui punn ees on siis lööb turbo kaudu mootorisse. Jõudu on ja hääl on normaalne.Ajab kõvasti sinist tossu välja.Mis võib viga olla.
tegijal ikka juhtub. nüüd aga võta uuesti lahti ja näed et rõngastega jama. vaheta uuesti ja vaata lukuvahet ja nii edasi. üldiselt soovitaks mõnel spetsil motoristil sellist tööd teha. ise tehtud on tavaliselt tunduvalt kallim kui lasta teha.
tegijal ikka juhtub. nüüd aga võta uuesti lahti ja näed et rõngastega jama. vaheta uuesti ja vaata lukuvahet ja nii edasi. üldiselt soovitaks mõnel spetsil motoristil sellist tööd teha. ise tehtud on tavaliselt tunduvalt kallim kui lasta teha.
Turbo pandi stendi. Mulle öeldi te on jah meie poolne viga ma täpselt ei teagi mis sael viga oli.Kuid õnneks oli turbol garantii.nüüd juba auto sõidab ja survet enam ei ole.