Lugesin eile seda teemaalgataja postitust.Keegi ei olnud veel vastanud.Ennustasin siia ka jälle tugevat tati pritsimist nagu ikka.Ei peaks üldse kirjutama siia turueided kellel ei ole midagi asjalikku öelda.Istuge kodus töötult,jooge oma Bocki või Taurust ja haletsege end ja olge vihased nende peale kes proovivad tänasel raskel ajal enda pere toitmiseks tööd leida
Samad sõnad. Need eided materdavad siin igat postitust ja väidavad, et mis rekkamees sa ikka oled, kui siin foorumis aega raiskad. Samas need lambad ei saa sellest aru, et nad ju ise siin rekat sõidavadki. KUI POLE TEEMA KOHTA MIDAGI ÖELDA, SIIS HOIKE SUU KINNI, läheb vähem tatti!
Igal juhul tasub alati küsida. Muuseas, kas sa mitte ei pidanud silmas Polarcargot, Polar Transi minu teada ei ole.
Kui jutt käib Polarcargost, siis niipalju kui kuulnud olen meeste käest, kes sama Rootsi logistiku all Norra tööd teevad, et asjad sujuvad kenasti, autod on uued ja Norra töö jaoks sobivad (6x2), firma ise ka puhas, midagi negatiivset kuulnud küll ei ole.
Nagu öeldakse- küsija suu pihta ei lööda.
Ja ära kuula igasugu hülgemöla siin.
MAKSUVÕLGADE RAPORT
Nimi: POLAR-TRANS OÜ
Registrikood: 10224893
Aadress: Õismäe tee 120-17 13513 Tallinn
Telefon: 56650478
Faks: 6852418
MAKSUDE SALDO
Maksude saldo näitab Maksu- ja Tolliameti andmebaasi hetkeseisu reaalajas toimunud päringu alusel. Maksuvõlg koosneb põhimakse- ja intressinõuetest. Intressivõlg on jooksev arvestuslik intress.MKS § 14 lg 5 kohaselt väljastab maksuhaldur maksuvõlgade puudumise tõendi ka juhul, kui maksukohustuslase maksuvõlg kõikides sama maksuhalduri poolt hallatavate maksude puhul ei ületa 15 eurot või kui maksuvõla tasumine on ajatatud.
16.10.2011 seisuga on maksuvõlg 5 772 eurot
16.10.2011 seisuga on ettevõttel intressivõlg 154 eurot
Raportis esitatud info on kogutud avalikest allikaist. AS Krediidiinfo ei saa garanteerida allikate usaldusväärsust ning raporti piisavust ja täpsust. AS Krediidiinfo ei vastuta otsese ega kaudse kahju eest, mis on põhjustatud raporti kasutamisest.
Raporti lõpp
Ärge nüüd asjata iga väiksema maksuvõla pärast jalgu väristama ka kukkuge, sest teatavasti on maksuvõlgadel mitmeid erinevaid põhjuseid, kuigi need ei pruugi üldjoontes positiivse kõla ja mainekujundajana mõjuda, ei pruugi nii väike maksuvõlg anda mingit ülevaadet ettevõtte reaalsest suutlikusest endale võetud kohustusi täita.
Loll jutt, et maksuvõlg midagi ei näita. Kui on normaalne firma siis EI TEKI maksuvõlga, samuti ei ole mingeid segadusi sellega, et maksuvõlg avalikes kanaleis üleval on.
A2 ära nüüd kommenteeri siin. Tänases majanduslikus olukorras on väga paljudel ettevõtetel maksuvõlad üleval. Maksuamet on see, kellega saab vajadusel venitada, teistega ei.
See summa pole mingi näitaja. Ühel kahe autoga ettevõttel oli aasta tagasi 200 tuhat maksuvõlga. Tänaseks on see makstud ja asi on koguaeg normaalselt toiminud.
Edu targutajatele!
Äärmiselt ebaterve suhtumine. Miks riigi ees võib venitada, aga küttemüüja ees ei või? Maksuametilt "laenu võtmine" näitab suhtumist ja majandamisvõimekust. Ja tuues vabanduseks majandussituatsiooni- andke andeks, aga kuidas osadel vedajatel(üldse ettevõtete) on seis nii kehv, et makse maksta ei saa, aga teised saavad maksud ALATI makstud?
Praegu selline kahtlane aeg et tuleb vist näidata väikest maksuvõlga kuigi see poleks mingi probleem ära maksta, kuidas kellegile, kellele ema ja kellele tütar n.ö. Polar Trans täitsa olemas, on vist mingi 6-7 autot, mõned sisetööl ja mõned Transpoindi all tööl mis on muidugi suht mõtetu töö
parim lause siin foorumis: Praegu selline kahtlane aeg et tuleb vist näidata väikest maksuvõlga kuigi see poleks mingi probleem ära maksta
sa mees oled vist kõrgelt kukkunud ja pea peale. püsi vait ja näid targemana kui oled. irw
maksuametilt laenu võtta on kõige kallim ja seda teed minnakse siis kui keegi teine laenu aie anna. järgmine samm on laen autojuhtidelt. eks igaüks otsustab kui usaldusväärne selline ettevõte on. kui võlg maksuameti ees oleks ühekordne pisike probleem, siis pole suur vaev see ajatada. aga kui ei ajatata või maksuamet ei ole ajatamisega nõus, siis kõige targem on vehkat teha sellise tööandja juurest.
vot ei tea aga boss palka maksab, asi on rohkem raha kantimises kui sa "eelmine" aru ei saa asjast, et üldse praegusel ajal ära elada, miks ma jalga tema juurest peaks laskma kui minuga ja rahadega probleeme minu suhtes ei ole
mõtle enne kui kirjutad. asi on rohkem raha kantimises. irw
kõigepealt kandib maksuameti eest raha ja siis isnu eest? edu bossi toetamisel.eks ta ole vähe mark töötada firmas, kus boss raha kandib kõrvale ja maksuvõlg üleval ja töötajad peavad internetis oma töökohta õigustama.
Mind huvitab see mis minu pangaarvele tuleb ja mis nagu kokku lepitud sai km hind, see mis tema võlad on, on nagu tema probleem rohkem aga on tunda seda et muretseb selle eest et seltskond laiali ei läheks, mina olen rahul momendil, eks teisiti arvajaid on alati siin foorumis