Mina kui Soomes tegutsev tööandja arvan, et see oleks kõva sõna, kui üks eestlasest töötaja teeks firmas tööd max 2 aastat. Max 2 kuud suudavad teeselda, et kui korralikud nad on ja siis läheb trall lahti. Küll magatakse sisse(üle päeva), viilitakse, valetatakse, teeseldakse igasugu muid asju. Üks poiss suutis isegi mu firmas katseaja viimasel päeval end täis juua.
Kaheks aastaks võtaksin hea meelega omale rändtirtsu 9 EUR/h miinus maksud. Ei ole neil rohelist kaaarti, autojuhilube ega kaasa ka ei taha hästi mõelda. Enne maksin 10 kätte, aga kahjuks nad pole seda väärt.
tirts siis tirts miskil põhjusel sellised firmad lähevad pankrotti ja ei suuda oma töölisi hoida .üks nende seast ei jõudnud ise enam kütust osta veokisse palus töömehel oma raha eest osta ja on siia maani 30 000 eeki sees .voi siis 11 euri saad tunnist soidad 100 km elukohast iga päev tööle lootuses et küte kompenseeritakse laeva piletid lubati kinni maksta pluss elamine töö andja kulul arvutage härrad tööandjad .kas teie teeksite 7 euri tunnis tööd .vahet pole huiake soomes edasi .varsti hakkate ise tööle
kui sind igal pool petetud on, siis tuleks pilk peeglisse suunata. viga on ikka sinus. võib olla tõid oma tööga rohkem kahju kui kasu firmale ja seetõttu ei teeninud ka palka. mis puutub kütusesse, siis ei usu, et ükski autojuht ostaks tööautosse 30000 kr eest kütust, pigem varastasid selle raha eest kütust ja jäid vahele ja pidid välja maksma. omas naiivsuses arvasid muidugi, et see kütus kuulus sulle.
tüüpiline eesti rekkajuht. kõik ümberringi on süüdi, ainult ise olen kõige kõvem mees.
Kohe hakatakse inimest süüdistama,keegi isegi ei tunne.Miks peaks töötama firmas 10 aastat,kui asjad viletsad seal.Normaalne inimene otsibki parema koha.Või ei meeldinud ingliskeelne cv.Kadedus.
kahjuks pole ühestki rekkast ja autost millega soitnud olen kütet varastanud pole vajadust olnud .viimati varastasin kütust 12 aastaselt kolhoosi kombainist oli vaja russiga kõrtsu minna.aga selle eelmise registreerimata mehega tahaks näiteks pärnus kohtuda .tõmbaks paar tiiru rekka alt läbi saaks äkki nagu normaalse mehe.ja siis hakkaks süüdistama vargustes ja tegemata töödes või mis iganes asjades.Tüüpiline orjapidaja jutt.
te olete muidugi ise mingid eriti kõvad tyyandjad te ei julge oma enda nime siis veel ammugi äriyhingut mida nii väga esindate nimegi siia kirjutada....
inimene julges oma täisnime siin välja kirjutada juhul ikkagi tyyd vaja kui julgeb ja karta pole midagi eks mitte nagu teil a la pole vaja mingi tirts maksin niipalju jne.
ma arvan et selliste äriyhingute omanikel on lihtsalt selline asi et eks oma m...nn tundub ikka kõige suurem enda käes eks
sa ajad ikka väga lamba juttu
12 aastaselt traktoriga kõrtsu
seda aegu imesid veel pudelist lutti kodus ja kusesid ennast sellest täis
ja mõistust pole siiamaani
Indrek, miks peaks normaalne tööandja sind tööle võtma. nagu eelnevast välja tuli, siis oled varas ja oled veel uhke selle üle. siin pole ju enam midagi rääkida. sind palgataksegi ainult selleks, et sin üle lasta.
kas arvad, et said foorumi kaudu hea koha omale? edu siis. ära paari kuu pärast tule siia jälle halama.
türa küll on tore mees see registreerimata kloun enne kui vargaks tembeldad saaks kokku .nuusutak vähe maad .ma suudan erinevalt sinust oma sõnade eest seista mitte nagu mõned klounid. saada oma nr mulle hoti posti lepime aja kokku ja saad suu puhtaks rääkida .pole olemas normaalset töötajat japole olemas normaalset tööandjat.
tegelikult ei ole nende tatipudelite kindlakstegemine eriti suur probleem, internetis teatavasti anonüümsust pole. süüdistused on avalikud ja päris tõsised, soovitan sul tuttava uurja poole pöörduda.
sa puberteet inderk..)) tänan südamest,et hommikul mind naerma suutsid ajada!! ootan ka edaspidi postitusi solksolgi stiilis..kuid ehk vähemate vandesõnadega..aga muidu oled õigel teel..teel rekkameheks..irw...))))
endal CE aastast 2005 kuid ei pea end mingiks tegijaks...kuid tõsiselt rääkides - kui ka nii räägid nagu kirjutad siis sinuga pikka juttu ei oleks.
Arvan,et pikk staaž ühes töökohas ei tähenda muud midagi kui seda,et töötegijal on kitsas silmaring.Ta ei suuda arvestada teise ala spetsialistiga, kui kaob firma või tervis veab alt siis on raskusi uue töökoha leidmisega.Ei ole vaja karta tööandja vahetust,õppige midagi uut mis teid huvitab.Ega töötegija pole tööandjaga abielis ja oma elu tuleb endal sättida.Noorus on antud,et kindlustada vanaduspõlve.
Edu ja jõudu!
korralikku töötajat ei lasta minema ja sellest ka pikem staaz. rändtirtsudel on loomulikult vaja oma saamatust õigustada ja silmaringi suurendamine on üks naljakamaid põhjendusi selleks. irw
tööandjana viskan sellised cv-d kohe prügikasti, kus töötajal on viimase 5 aasta jooksul rohkem kui 2 töökohta olnud. pole mõtet hakata aega tirtsule aega raiskama.
loen ja isegi ei imesta enam, loen ja isegi ikka veel ei imesta, milline madalalaubaline mats on ikka eestlasest anonüümne tatiprits. tundmata inimes, süüdistada teda lihtsalt varguses. ega me ei ela enam stagnaajas, kus inimene sai tänu sellele suuremat pensioni, kui inimene töötas terve elu, koolilõpetamisest kuni pensionieani ühes asutuses ühel ametikohal. inime keeras või oma tervise tuksi, aga ei julgenud töökohta vahetada, sest kaotas oma pensioni suuruses. aga noh, eks teist tembelda vargaks ikka see kõikse suurem varas.
ma üldse ei imesta, et teemaalgataja tühja tatipritside peale keema läheb ja kõigile pasunasse jagada tahab, täiesti mõistan teda, aga ise ei viitsi küll oma närvirakke mingite sitarataste peale kulutama hakata. ära tee neist rottidest välja.
looder ei oska vist lugeda. teemaalgataja ise rääkis kütuse varastamisest. sõnastuse järgi oli ju selle üle uhkegi.
mis putub töökohtade vahetust, siis tööandjad selliseid ei salli, sest uut inimest tuleb alati õpetada ja suunata, aga vanade olijatega on lihtsam. tavaliselt on vanemad uutest tootlikumad ja seetõttu kasulikumad.
inimene vähemalt ei eita et on varastanud kütust.aga ega sellepõhjal ei saa kohe kütte vargaks tembeldada,ja tööandja kes ei tea inimest ja ei näe oma uduste silmadega muud kui euri ja taala märke pole iial lugenud ühtegi cv d .ega ei tea miks on inimene töökohti vahetanud iga 2 aasta tagant pole põhjust hukka mõista.see on minu arvamus. aga seda ma tean täpselt et indrek ei pelga rasket tööd ,sest olen temaga soome traallaeval koos kala püüdnud.
inimene tegi pättust 12 aastaselt. aasta oli siis 88. üle 20 aasta tagasi. te olete nagu eided kes suudavad vabalt veerand sajandit tagasi juhtunud sündmust sulle nina peale visata. kuupäevalise ja kellaaja täpsusega. kas te tahate öelda, et te kõik olite pubeka aegu kõik viksid ja viisakad ning kändisite külavahel ringi pulk pees ja käed kõrval? kes poleks meist pubekana pätti teinud? julgesid teha, julge ka tunnistada. tema julgeb.
see, et vana uuest tootlikum on võid sa oma ideaalsetes unelmates ette kujutada. vana hakkab just siit ja sealt üle jala laskma, uuel on seda kohusetunnet rohkem. uus peab end tõestama.
seda mainin ka kohe ära, et muidugi on see firmajuht loll, kes laseb oma suht normaalse vana autojuhi lahti ja võtab noore tööle, aga kui töömaht suureneb (firma ostab auto juurde või töömahu suurenemise tõttu tuleb lihtsalt juht juurde palgata, muidu läheb puhkeaegadega hapuks) siis igal juhul võtan ma firmasse noorema juhi, kelle ma oma järgi välja koolitn kui, et hakkan mingile vanale krantsile uusi trikke õpetama. ja enamasti õpetamiseks jääbki, sest tema kui vana roolikeeraja ju ometi noort ülemust kuulama ei hakka. tema ise teab kuidas tuleb tööd teha.
Süda tilgub verd... ja mind haarab meeletu häbi, et ma olen 1 teie seast, olen eestlane ja inimene väikese algustähega... Kõik ei ole must ja valge, kahjuks enamusele see on. Ma loodan, et Indrek leiab kiiremas korras töö... hoian talle põialt ja loodan koos temaga!
Tere. Ma tavaliselt ei "ilgu" foorumites ega tänita vms,aga siin,veokid ja raksetehnika foorumis tekkis tahtmine küll! Küsimus "ilkujatele,tänitajatele" mis on selle,nö teie ürituse mõte? Kui inimene kes otsib tööd ja annab oma andmed Siia foorumisse tehtud teemasse siis ma eeldan nagu paljudki normaalsed inimesed et sellese teemase ka jäädakse mitte ei looda arutelu "kes varastab paagist kütust,kes kohe "kindlasti" 12a alla tegi jne. Foorumis loodud spetsiifilise teema alla peaks jääma ka spetsiifiline jutt! Ma saan aru,et te teemarikkujad proovite ennast anonüümselt välja elada jne aga foorum pole selleks küll õige koht. Panen siia paar linki et te näeksite kuidas õige,ilma jamata foorum välja näeb ning tänu Veokid ja Rasketehnika foorumi reostajatele on veel palju arenguruumi. Lingid: www.cbradio.ee ,väga tark ja teemasse jääv jutt,kohe on aru saada,et kasutajad on täisealised,haritud mehed. www.militaar.net ,samuti väga korralik foorum,võtke eeskuju,Veokid ja Rasketehnika foorumi risustajad! Nüüd sooviks ma vabandada teema autori pärast kes endale tööd otsib teemavälise jutu pärast. Ma oleks õnnelik kui pärast minu postitust ei järgneks mingi pahatahtlik,halvustav vms postituste rodu anonüümsetelt isikutelt kes soovivad end välja elada või tunevad end puudutatuna. Kuid nagu öeldakse,eks see koer haugub kelle pihta hoop lendas! Eks reostajad ise teavad mida nad kirjutasid,pole vaja kasutajapidi nimetada.
Kõike head kõigile kes õigesti käituvad ning edu tööotsijale!
Ei ole nii , et meil on teedel väga halb liikluskultuur.
Et siin foorumis on saavad kokku ainult jobud kes ainult ilkuda ja halvustada oskavad.
Tegelikult see kõik ongi meie kultuur. Need olemegi meie ise.
Seda olukorda tuleb tolereerida ja ainult loota olukorra paranemisele.
Ja see ei sünni üleöö. Selleks läheb aastaid kuni aastakümneid.