Hei, soovitage veoautode remonttöökodasid Tallinnas või selle lähedal?
Soovitage neid, kellega teil positiivsed kogemused ja andke teada ka negatiivsetest kogemustest.
Tahaks leida firmale ühte kindlat töökoda, keda saaks alati kasutada ja usaldada.
oleneb mis autoga on tegu. hoiatan aga ette et korralikud töökojad on ainult esindustel. ülejäänu? rehve või tulesid võid lasta teha aga ülejäänuga jäävad reeglina jänni. soovitada ei julge kedagi aga tean et tähetornis on veoautode remont. kuuldavasti olevat isegi võimeline ja tasemel.
mina soovitan Riab - nimelist firmat, asuvad laagris ja vaidleks esimele vastajale kõvasti vastu - esinduses pigem vahetatakse kalli raha eest juppe, kuni parem hakkab, remondiga väga ei tegeleta
päris hea kogemus oli mustamäe trolli lõpppeatuse taga asuv alfater-või alfatre(täpselt ei mäleta)-töö oli kiire ja korralik...aga minu mäletamist mööda olid seal suht pikad järjekorrad
Uskumatult väheaktiivne foorum ikka.
Kõik rekkamehed vist sõidavad ja ülemused võtavad päikest palmi all või on ka roolis.
Tee või lausa üks korralik rekkamehefoorum, kus ikka moderaatorid hoiavad korda jne.
Jagage ikka infot remonditöökohtade kohta.
Kindlasti võid usaldada VEOAUTOKESKUSE AS -i Tallinnas Tähetorni 21G. tel 6744555 Remondime oma veokeid seal aastast 1995. Vennad on kõik pika tööstaasiga ja oskavad mõelda ei ole lihtsalt osade vahetajad. Sealt saad samuti osta varuosi. Järjekorrad ei ole pikad, alati saad jutule
laos olev kaup ei kannata kvaliteedi osas enamasti kriitikat. kvaliteetne varuosa kestab, aga hiinakas mitte. seega tasub hoolega jälgida, mida ja mis hinnaga seal autole peale pannakse.
mina eelistaks Sinittad, normaalne ja soodne koht, varuosad on ka tasemel. www.sinitta.ee kui tahate normaalselt alla saada suhelge müügimeestega tel. 6056739.
Mina julgen soovitada ainult Rekkaveod oü-d,vennad on tasemel ja töö kiire ja korralik,neil kogemusi jagub ka 2o aasta jagu,varuosad ka hea hinnaga! Asuvad Mõigus kanali tee 8 ja koduleht on www.rekkaveod.com
teab keegi soovitada asjalikku veoka elektriku tallina piirkonnas. auto fl7.viga kusagil avariimärgutulede ahelas (põleb akutuli ja vilgub üldine avariituli). genekast laadimine ok.