4 seeria 2001 Scania mul siis. Originaalpult on alles (kesklukk ja immo). Kahjuks on ainult üks pult ja kui kaotsi peaks minema, siis ei pääse autosse ega ei saa käima ka panna kui pääseks.
Kas keegi esinduses on puldist lasknud koopiat teha? Mis maksab?
Kas mõni muu ettevõte ka erinevatest pultidest koopiaid teeb?
vale jutt eelkõneleja poolt. vähemasti kuu aega tagasi olid varupuldid talinamaa keskuses olemas. kuna kõikide pultide taaskodeerimine käib korraga, paluti ka allesolev või allesolevad puldid kindlasti kaasa tuua. pidasin hinda liig kõrgeks, sestap loobusin ja toimetan yhe puldiga ka edaspidi
Mina soovisin soetada kadunud puldi asemele uut, selle hind mulle ka öeldi. Palju maksab Sinu poolt küsitud kodeerimine, mina Sulle öelda ei oska, Otseloomulikult ei hakka ma ka kuulutama kuipalju minu käest puldi eest raha küsiti. Vaid niipalju ütlen, niivõrd piisavalt palju,et ostmata jätta
Mina soovisin soetada kadunud puldi asemele uut, selle hind mulle ka öeldi. Palju maksab Sinu poolt küsitud kodeerimine, mina Sulle öelda ei oska, Otseloomulikult ei hakka ma ka kuulutama kuipalju minu käest puldi eest raha küsiti. Vaid niipalju ütlen, niivõrd piisavalt palju,et ostmata jätta