Veoautod ja rasketehnika

Mida arvata sellest volvost?

schummmi
14:15 24.06.2012
Tere.
Kas kellegil kokkupuuteid selle volvoga?

http://www.rasketehnika.ee/kasutatud/auto_pildid.php?id=9958
80&view=10&cache_missing=1

Teab midagi ajaloost? Oli müügis eelmisel aastal LVAK-s.
Mis nõrgad kohad või suuremad miinused on antud masinal?

Tänud
üks arvamus
15:41 24.06.2012
suurim nõrk koht on mark
.............
17:07 25.06.2012
Lammas, mis siis parem/vastupidavam on ( MB,Daf,Renault) ? Volvo ja Scania on veoautode etalonid.
Miinus võibolla sutsu lahja mootor, kõik oleneb siiski töötingimustest. Kütusekulu kui peaks kedagi huvitama on koormaga(mitte legaalse) maanteel, 35-40. Lühikesed otsad raske koormaga,tagurdamised ning ukerdamised, siis on kulu liiter ja kilomeeter, see on eriti rasketes tingimustes. Mine vaata ja uuri.
professor_sammaljalg
18:03 25.06.2012
no kui ta eelmine aasta müügis oli ja nüüd juba jälle, võib ainukese loogilise järeldusena pakkuda, et omanik sai poole aastaga isekallutades miljonäriks ning praegu on ainuke liiv, millega ta lähemat tutvust teeb, nizza lähistel kunagise maakeraliigutaja eraplaazhil.

et on siis scaniaga asi ühelpool või tegeletakse laienemisega?
teadja mees
21:13 25.06.2012
sina, professor sammaljalg oled üks eriti kibestunud ja õel tüüp. nii vähe kui ma siin foorumis käin, näen ainult kuidas sa targutad ja hüppad teiste kallal, eriti "noorte" ja uute huviliste pihta.

Selliselt saab käituda ainult inimene kellele tehakse päris elus liiga ja kes tunneb ennast rõhutuna ja kõrvalejäetuna... virtuaalmaailmas oled aga kõva ja tark mees...

Uutele huvilistele jõudu ja jaksu!

"professorile" soovitan aga minna arsti juurde ja need sapikivid organismist lasta ära eemaldada, sul hakkab endal kindlasti kergem...

professor_sammaljalg
21:31 25.06.2012
mnjaa, küll on kahju, et teadjamees nahkdiivanil lakke vahtivaid ilmakodanikke psühhoanalüüsiga ei turguta, oleks vabariigile kindlasti kasulikum, kui ainult sambla kuplialust foorumis lahata :D

kibestunud ei ole ja õel olen ma regulaarselt vaid lokkava lauslolluse vastu. ja nii kehv mees ma ka nüüd pole, et kõigile meele järele tahaksin olla (8
kasbek
13:42 28.06.2012
muidu poleks viga aga sildasid on palju. võiks vähem olla . aga muidu ilus värv. ei tea kuidas signaali tooniga on? kas teeb vedurit või prääksub või läriseb?
viimasele??????
15:11 28.06.2012
mida ? sildasid on palju??? Kas sa vead suvilakruntidele sõnikut ?
Tänapäeval makstakse tonnkilomeeter ja suurema koorma vedaja saab ka rohkem raha .
Isiklikult mõtleks et võiks olla veel üks abisild ehk 10/4 .Siis saaks võtta sama koorma peale kui poolhaagise mehed.
Soomes on 10/4 päris levinud ja lisaks käib veel neil käru järgi. Eestis muidugi täismassi piirang ei võimaldaks käru.
http://www.nettikone.com/volvo/fm-d13-10x4/1030951
See elukas on muidugi uus ja kallis ,aga nende tehnika ja täismassi piirang võimaldab veda pea poole suuremaid koormaid.