Kas on kellegil teavet selle firma kohta ja mis on tema head ja vead (Alonewolf).tean et töö on ahola oma aga kuidas on sõiduajaga ja palgaga. Ei tahaks töökohta vahetada aga pere ju nõuab oma .Tänan ette nõuandjaid.
Kui palk on väike ja inimene ei suuda oma asju saadava rahaga ära majandada, siis tuleks sinu arust pere maha jätta, et kulusi kokku tõmmata? Me oleme avatud Euroopas ja sentide ning ilusate lubaduste eest ei sõida enam keegi. Niipalju kui makstakse, niipalju ka saadakse.
no on ikka haiged siin koos. sa võid saada kahes erinevas firmas võrdselt palka, aga ühes firmas olles käid sa kuude viisi eu sisetööl, teises sõidad kodu ja eu vahet ja äkki kolmandas teed sama raha eest eestis tööd. võibolla iga õhtu koju ei saa, aga iga nädalavahetus ikka. ega see kui pere oma nõuab, ei tähenda alati raha. ka perega koosveedetud aeg tähendab oma. ka sama tööd tehes saab ühes firmas maksta juhile rohkem kui teises firmas. seal hakkab lugema mustmiljon asja. alates autode vanusest, hoolduse korraldusest, remondist .... ja lõpetades firmaomaniku(e) ahnusest.
Mina julgen väita, et tegu on igati normaalse ettevõttega. Lõhki sõitmist üldiselt ei ole, kuid vahel võib juhtuda, et on vaja. Ise olen selles firmas töötanud üle 2a ja äkki 2x on vaja olnud rohkem sõita, kui lubatud. Mõned koormad on nati tähtsamad, näit Scania vedu. Ahole töö on Ahola töö. Enamus kirub ja vannub, kuid teevad seda ikka. Mulle igatahes sobib, ei pea 3päeva kusagil passima ja koormaid ootama vms. Loomulikult tuleb korjata ja jagada päris mitmeid kohti vahel, kuid viimasel ajal on vähemalt mulle sattunud täis koormad. Palk on palgapäeval(vahel ka varem) ja korraga kõik mis saada. Ja summast niipalju, et eks mõnele on seda vähe, kuid mina olen selle rahaga alati välja tulnud ning tibe jääb järgmise palgapäevanigi. Autod on 25m. Täispärad, b-moodulid ja "vasikaga" poolhaaked.
Ülemus(ed) on normaalsed inimesed. Ei sõima ega karju ega inise, ning kui juhtub miskit katki minema(ikka vahel juhtub), ei kiputa kohe töömehe rahakotist seda maha võtma. Üldiselt oleme 3n tööl ja 1n kodus, kuid alati saab muudmoodi kokku leppida.