Veoautod ja rasketehnika

Traktori ostumure.

lellopoiss
17:59 05.11.2012
Tere!

Mure on nimelt selles, et meil MTZ82 hakkab otsi andma , eelmine aasta sai uue väntvõlli nüüd läks juba klappidel seal miskit , mingi tükk kukkus alla ja siis tegi oma lammutustööd.
Vaja nüüd uut vaatama hakata , kuna selle 82 parandab ära aga eks ta aeg hakkab otsa saama.Olen uurinud neid uuemaid MTZ aga need , ei oska kohe nende kohta midagi arvata, hinna poolest oleks neid hea vaadata, aga ei tea kuidas nende vastupidavus ka on , onu ütles, et belaruside mootoritel mõnel siuke viga et kui korra midagi ära lõhub ja sa võid uue jupi panna , aga ikkagi hakkab ta midagi hiljem koguaeg lõhkuma ( ei tea kas see vastab tõele)
Olen uurinud ka Zetor masinaid ja silma jäi midagi sellist

http://talutehnika.ee/est/zetor-traktorid/zetor-proxima/zeto
r-proxima-90-65kw--88hj/

Tolle hind pole ka kallis , kuidagi saaks selle raha kokku, aga ehk siin keegi omab midagi sellelt firmalt või teab tollest midagi rääkida ?Kas tasub osta ?
Samas ka midagi sellist

http://www.farmest.ee/et/foton/?product_id=9

Eks nad ole mõlemad hiinakad aga lääne masina jaoks pole hetkel niipalju vabu vahendeid :(

Nii siit ka tahaks teada, mis te Fotoni ja Zetori kohta rääkida teate??

Rääkige ka vene masina MTZ mingi uuema mudeli soetamise kohta ( ehk kas tasub midagi mtz vaadata , kas nad on tänapäeval ka vastupidavad)?

Korra olen mõelnud ka New Hollandit aga see veel varuplaan , kui miskit minu pakutud variantidest palju lubavad pole.

Nii sai teile siia suht palju kirjutatud .

Üks asi veel , kas vahest on ka nt mitte eesti lehtedel vaid , väljamaa lehtedel kasutatud masinate hulgas ok korras ja normaalse hinnaga masinaid ?

Tänud!
Romet.

Muudetud 05.11.12 18:00

toetus
11:50 06.11.2012
kui talumees oled ,siis neile antkse mingi valemiga toetusi ka traktori ostmiseks,tingimusi ei tea kahjux ,ex uuri ise. minu naabril 2 trakatsit ühe traktori hinnaga. vist annavad kuni 50%
Kahtlustan ainult, et neid hiinakaid mis eu nõuetele ei vasta ei toetata.
lellopoiss
13:26 06.11.2012
Ei tea kas ta hiinast tuleb, lihtsalt põhinesin kuuldud jutule.Vabandust!

Vaja oleks sellist masinat mis jaksab 3 hõlmalise sahaga künda ja natuke muud põllutööd ka mis sinna juurde kuulub.Palju tal hobujõude siis peaks siukse töö jaoks olema , 65 hj peaks ka vist asja ära tegema?Ise pole veel talunik aga vanaisa on mul talunik.

Kas selle toetusega pole mitte nii et kui seda saad siis peab 5 aastat oma karja teatud protsendi suurendama.Aga kuna vanaisa pole enam nii noor, et karja suurendada ja ma veel liiga noor, et asju oma kätte võtta, enne teeks ikka koolid ära. : )
talu123
23:08 08.11.2012
Või,et tsehhi on nüüd hiina provints.Tegelikult, kui tahad toetusega traktorit siis investeeringu toetuse viimane voor peaks kohe kohe algama.Samas aga kui taotleja on üle 40 siis on lootust toetust saada suht kesine.Omal võetud toetustega kaks Zetorit,mõlemad proxima plusid.Vanust juba neli aastat ja ei kahetse.Väike talu jaoks enam kui küll.Soovitan siiski vaadata 85või 100 hj poole,sest äkki ostad kunagi pöördadra.
to qp
00:01 09.11.2012
Miks sa pead risustama oma rumalustega igalpool. Sa ei tea põllumajandusest tõenäoliselt mitte midagi .See traktor mis tõid näiteks siia pole küll mingi maaharijate riistapuu. See on sobilik peenramaale koduaias. võrdlesid selle traktori võimsust Belarusiga mtz 82??
Palju õnne- kw võib olla sama vana Mtz võrreldes,aga masina kaal 1600 kg näitab juba seda et on murutraktoriks sobib.
MTZ 82 kaalub 3000kg ligikaudu ja kui inimene soovib uuemat masinat peab arvestama ka sellega et olemasolevad haakeriistad oleks sobilikud.Sellele murutraktorile küll mtz haakeriistad ei sobi.
Olen tegelenud põllutööga .

GM'
00:14 09.11.2012
v6sa
17:12 09.11.2012
Uuemad russid on sama saast, kuid kallimad osad. Ergonoomikat on parandatud, kuid traktorit neist ikka ei ole.

Uued Zetorid on head, kuid kas oma hinda väärt, ei oska kinnitada.

Nii väikese kasutuse juures on kasutatud tehnika mõistlik valik, kuid leia see korralik. Palju liigub üle värvitud või värskelt pestud kaupa, mille siduripakid viimasel veerandil või hüdraulikaplokid leketega... Nüüd on lisandunud ka elektroonikamured.

Valmet ja Fiat on uurimist väärt - ikkagi lihtne vana raud. Kuid liigub harva ja paraku oskavad müüjad hinda küsida.
Case, JD, Ford ja DB liigub harva ja nende puhul on oht sattuda mingile vähelevinud mudelile.

Uus hiinakas on variant, kuid kes tagab varuosateeninduse?
lautrikoht
00:05 11.11.2012
vt, Flint Kaubandus. omale tellisin 50 hj traktori, mark TYM. Uue aasta alguseks lubati kohale toimetada
Käbi 60
19:59 12.03.2015
Kas keegi oskab tym väiketraktorite kohta midagi tarka öelda