Mespärast te siis Eestis rahul ei ole. Kas ca 1000 eurine kuupalk ei rahulda. Või on autod läbi sõidetud risud.. Või mõlemad kokku ja ülemus ka oinas kes õigel ajal seda väikest palkagi ära ei maksa..?
Kuna ise olen veoki juht ja omanik ,siis pole kedagi kiruda ja pigem olen rahul .
Teen seda mida ise tahan ,kui raha pole piisav,tööd vähe, müün auto ära ja hakkan kasvõi Soomes luuda liigutama.(tõenäoliselt mitte)
Load alates 1957. Sündinud 1968!? Poolhaake roolis alates 1996. Palganumbrist ei julge rääkida. Vaikselt otsin uut kohta üle mere. Ju siis ei ole rahul praeguse tööga. Aga käib kah (palk).
Staazi busside/veoautodega juba 30 aastat, viimased 20 aastat olnud suuresti autoveotreileriga, viimasel ajal poolhaage. Palgaga võis rahul olla 90- 98, siis läks asi "allamäge" elu hakkas minema järjest kallimaks, palgad on tõusnud, kuid kordades vähem kui elukallidus. Leib on laual ja kui kõvasti rabeleda võib isegi õndsaks saada. Elab ära kuid elamisväärseks seda elukest küll nimetada ei saa. "Kolleegid" üle lahe teenivad 2x rohkem.
2 Aastat Baltiriigid ja Soome poolhaake peal. Oktoobris sain uude firmasse, kus meil ainult 2 autot ja olen väga rahul, vean ainult külma, kindel töö ja kindel palk, kui on mingi lisa liigutus lisa laadimine siis iga asja eest saab juurde.