Veoautod ja rasketehnika

Üleskutse

Karlapolwer
20:25 26.02.2013
Loetleda mõistlikke firmasi kes on nõus koolitama -ja vastu võtma ilma kogemusteta juhte
NB: Teadjad võiksid jagada kontakte
iffiks
21:58 26.02.2013
Morobell Transport Haapsalus-vägagi mõistlik firma, mulle anti võimalus täitsa rohelisena. Kontaktid leiad ise kui kui huvi.
professor_sammaljalg
21:59 26.02.2013
ma usun, et soovija võiks ise oma kontakti jagada esmalt
tyletaevasappi
22:44 26.02.2013
Kas hr sammal tahab soovijale midagi pakkuda ?

Ma küll ei tea mis eesmärk postitajal on, et ta enda kontakte ei jätnud kuid usun, et ehk on see sellest tingitud assjaolu, et tahetakse koheselt välistada niisugused firmad mis ei ole usaldusväärsed- ja väärilised oma kasvandikke õpetama- ja juhendama- ja valitakse pakutavast justsee endale õigemana tunduv.
looder23
23:22 26.02.2013
paratamatult olen sama meelt sammaljalaga. siiski töötsija võiks oma kontaktid jätta ja toimivad. siin alles oli kui kuskil teemas käis roheliste poolt hirmus töö otsimine, aga paratamatult ei tulnud saadetud meilidele vastust. ja ma arvan, et firmaomanikud ei ole just eriti vaimustuses kui nende firma nimi kuskile foorumisse pannakse ja siis hakkab hirmus küsimuste laviin lendama ja kõik rohelised hakkavad tööd otsima. kuigi jah, siinsed foorumi autojuhid (algajad ja ässad), ei suuda isegi telefoni võtta ja konkreetse pakutava töö kohta infot küsida,(saati veel netist kontakte otsida) vaid lalisevad foorumis õndsalt edasi ja oletavad, et kindlasti on sitt koht ja palka ei maksta ja bla-bla-bla.
täiesti pointless üritus.
tahman
00:45 27.02.2013
looder ,tegeled nagu aru saan ka ise.. jätan meili,kirjuta,otsin hetkel kokkuleppelist kohta teatud asjaoludel,saab siis täpsemalt rääkida... roheline pole. või kui kellegil on pakkuda eesti euroopa vahel,kirjutage. olen 42. [email protected]
looder23
10:07 27.02.2013
tahman, saadan sulle kirja õhtu poole või suisa õhtul. hetkel miskit konkreetset pakkuda pole, aga on üks mõte mis uitab käärude vahel.
üprgb
10:23 27.02.2013
Tahman võiks siis õhtul kirjutada mida looder välja pakkus
tahman
10:46 27.02.2013
danke dir,looder...ja tahman kirjutab mis looder mõtleb..kui asi vähegi trükimusta kannatab ning lubadus loodri poolt on saadud mis seda kõike avaldada lubab..)
veokijuht
12:03 27.02.2013
Võibolla ma eksin aga seal roheliste tööotsimis teemas oli ainult üks konkreetne pakkumine ja see oli see kahemehe töö hollandis!Endal ka kogemused puuduvad ja huvi selle töö vastu olemas aga päris kahe mehega ühes kuudis sõita ei sobi!Paratamatult on stressi ja pingeid siis palju ja kui kõrval veel kogenud äss istub siis saab sellest reisist nagu pikk ARKi eksam!!
ohohoooo
13:43 27.02.2013
veokijuhil õiged mõtted.
5+ istu :)
uudistetoimetus
00:15 28.02.2013
Hr:tahman, kas saite väärika meili kätte mida me kõigiga jagada ?
tahman
12:26 28.02.2013
Teadmiseks siis,et vestlus toimus huvipakkuvatel teemadel,konstruktiivselt ja positiivses meeleolus. Esialgu aga kokkuleppeid selliseid mis kohe tulemust tooksid..ei ole,nii,et suuremale avalikkusele kahjuks hurra karjuda pole võimalik..)
njhhhhhhh
14:58 01.03.2013
Tundub,et ei jää vist muud üle kui küsida allandost tööd või toiduvedudest ja käia paar kuud ilma palgata tööl,saab järgmises kohas öelda ,et kogemus olemas!Muidugi ei imesta kui sealgi nõutakse mitmeaastast kogemust juba tänasel päeval!!
ehehhee
15:42 01.03.2013
looni
16:58 01.03.2013
Nojah, mina algaja juhina tahaksin esimese asjana tegelikult koolitust kuidas tuu käikude vahetamine ja poolitus käib, kui need selgeks tehtud siis võin juba sanga istuda ja tuld =)
Tatikast peale olen tegelikult igasugu pille väänanud ja usun, et see veoki jutimine ple ka mingi tuumateadus kõik tuleb ju kogemustega.
13 aastaselt vedasin zil- iga papsi joomakaaslasi koju laiali, 15- selt keerasin mosse katusele ja 18- selt oskasin külavahel juba rehve põletada ilma, et kedagi ohustanud oleksin kuid need olid kõik sellised pillid kus käike poolitati mõttejõuga :D
On kellelgil pakkumisi ?
...........
17:17 01.03.2013
Rehve oskasin põletada juba 8 aastaselt ! Ega hakkama saamine ei tähenda veel oskamist. Saksin ka maja ehitusega hakkama, teoorias oskan, praktiliselt aga mitte.
pppppppppp
17:48 01.03.2013
Ja kui keegi tähele ei pannud siis Mina loen küll välja, et mees on teinud kõik praktilises korras läbi aga mitte unistades
Aga, tegelikult, mis siin ikka oletada ja ammutada mehed võiksid pigem tegeleda millegi vajalikuga
to............
17:52 01.03.2013
rehve võisid osata põletada 8 aastaselt aga kas ka ilma kedagi ohtu seadmatta ?
18-aastane ehk mõtles ja tegi
8- aastane ennem teeb siis mõtleb

loodri joo...le
03:07 02.03.2013
ära mängi tarka. tean sind pole sa mingi asjapulk, vaid lahja lubaja ja tead vaid vana kooli tehnikast kust paaki täita, Hoia uuema tehnika suhtes suu kinni j..bu ja teemasse hoidke p.....dest eemal. 505304