On plaanis panna metsa väljaveo mtz 82-le ette vints. Kas on kellelgi kogemusi hüdrovintsiga, kuidas õigustab end? Olen kuulnud, et need pidavat nõrgaks jääma või on mingeid paremaid hüdrovintse juba saadaval ja kes neid müüb? Või oleks ainuõige see tavaline vints, mis saab ülekande
käigukasti külgreduktorist? Sellega on aga isegi käigukasti hammasrattaid
ära murtud, kui tõmme väga tugev. Hüdrovints oleks ses suhtes ohutum,
aga kas ta midagi teha jõuab?
hoia s,,,st eemale.kui kinni jääd sis hüdrovintsi puhul pead koorma maha lappama ja siis ka pole kindel,et hüdromootor õli üle ei lase.ikka mehaaniline!ja peab ikka aru peas olema,silmad punnis ei tasu vintsiga tirida,kui ikka kännu taga kinni on,ja 1 käiguga kaasa aitama.sõbra russiga metsa veetud juba 17 aastat,pole veel hambaid maha saanud.muidugi oleme rem teinud nii kimale,kui mootorile kap rem,kuid see lihtsalt vanaduse tõttu.
ja pane ns 50 pump peale,pead küll uued flantsid tegema,kuid see pole nii suur väljaminek.muidu jääd nii-öelda nälga.tootlikus parem.talvel kasutame lääne hüdro õli,suvel kamaz i.lisa paaki pole.jätkub orig,kah küll.PALMSi käru taga.
Muidugi pole lisapaaki vaja. Silindrid ju kahepoolsed. Õli on koguaeg paagis normis. Ma saaksaru kui veoauto haagis järel mingi pillaja pika silindriga et siis 100 liitrist ölipaki vaja aga niisugust poolhaagist russiga ilma eelikuga ei saa ja ega ei tohigi niu rasket vedada. Pane muidugi käigukastist jäik vints ette. Saad edukalt vahekaste ja traktorit pooleks tõmmata. Targem ja odavam on koorem maha laadida kui pooleks venitatud traktorit imetleda ja raha alla panna ja mitu nädalat remontida. Küll neid pooleks tõmmatud ja tõmmatakse veel. Kuskilt prab järgi andma.
Mehhaaniline vints on ainult olemas.Ühtegi hammakat maha ei tõmba.Korralikult vints peab kinnitama.Hüdroga ei kõlba,sellega ainult masti koogutada.700 kummid kui paned,tükib poolteljed pooleks murdma kui valu on saanud.
Pumbaks on mul kolbpump, taga jõuvõlli otsas 1000 pöördega. Paak asub
käru küljes 60 liitrine, nii et eraldi süsteem traktorist. Suurem õlikogus ei
kuumene nii palju. 700 rattad ka plaanis alla panna.
Aga neil Valmeti traktoritel, eriti uuematel, neil vist kõigil hüdrovintsid?
Mul aastaid teeninud mehaaniline vints. Kui mõistusega tõmmata, siis pole probleemi. Hüdro kipub nõrgaks jääma. Just selline kooslus, kus ZIL´i või GAZ-66 vintsile on hüdromootor otsa pandud. Sellel kooslusel jääb ülekanne liiga kiireks. Vaata näiteks LKT hüdro vintsi. See tõmbab hullemini kui MTZ mehh. jõuab tõmmatagi. Lihtsalt asjad tuleb omavahel parlanksi ajada. Mootor, pump ja ülekanne ning on valmis hull relv. Suvalistest asjadest kokku klopsituna jah asi teinekord efekti ei anna.
Tere selle hüdroga pole metsas midagi teha (ära proovitud) pane mehaaniline, tee korralik raam tood ennast igalt poolt maamuna peale tagasi.Enda viimasele MTZle sai tehtud raam ümber (mootor,vahe kast ,taga sild) siis ei ole ohtu ,et russi pooleks tõmbad. Tõmmatud nii rekkaid kui 8 rattalisi ühe korra saime siduri kettast lahti ja eks neid trosse ole ka läind ,kätte on kõik mis taht saadud.Põhimõttelisel peaks vintsimisel mootor välja surema enne kui jupid lendama hakkavd edu katsetamisel.
Hüdrovintsi puhul loeb hüdrosüsteemi töörõhk, pumba tootlikkus sellel tõhul ja vintsi mehhaanilise osa ülekandearv. Tolle viimasega saab lappida ka kehva hüdrosüsteemi, kuid seda kiiruse hinnaga (väga aeglane vints tuleb).
Mehhaaniline on lollikindel: kui kaitsesidur/splint on sees, siis ei lõhu midagi ära. Kui kaitsed on eemaldatud, peab rooli taga olema väga hea tihend...
Kindlasti tuleks vints panna pika raamiga, soovitavalt lausa tagasilla käistele kinni. Muidu on reaalne oht pool"raamid" pooleks tirida.
Aga kas näiteks gaz66 vints on piisavalt tugev metsatraktori jaoks või peaks
kasutama pigem zili või urali vintsi? Et ta ikka ise ka vastu peaks, et teda
kaheksasse ei keera.
Mul on hüdrovints ostetud Flint Kaubandus OÜ-st, tõmbejõud 18 000lbs. Seal on see väga hea hinnaga saadaval, hinnavahe oli võrreldes mõne kohaga lausa kahekordne. Paigaldasin MTZ 82-le koos metsahaagisega. Ennem seda kasutasin kardaanülekandega vintsi aga see lõhkus mitu korda käigukasti ära. Hetkel olen hüdrovintsiga väga rahul. Aeglasem on ta küll aga minule see ei ole oluline, minu jaoks olulisem vastupidavus.