Üks vana rekkamees ütles mulle kunagi et vaata et sa rekkameheks ei hakka. et ei tea siis miks ja küsisin. pidavat koera elu olema elad kuudis, kuulad peremehe sõna ja kused auto kummi peale. kindlasti on rekkameestel ka oma naljad- te võiks need siia üles panna
Mul vanamees elupõline rekkamees. Ma ise alles 18, ytles ka et koera amet ja lubas keretäie anda kui ma rekkamehex akkan. aga jah, poole oma elust olen kabiinis kaasas tolknend isaga. Kõrvaltvaadates tunduvad nad parajad huumorivennad olevat :). Kui ikka kaasas sõidad sis kuuled siukseid lugusi et õudne. Üx nali koos fotosyydistusega on see: firmax oli Swed Trade, Moskva, Domodedovo tolliplats, jootsid valvuri täis ja sis pärast valvur kuses omaenda furaska sisse :D, hiljem lendas omon kohale ja tõstis mõlemad valvurid 05-te ja sõidutas minema! Omaenda silmaga nähtud ja kaine oled sis oled kõveras siukest vaatepilti nähes!
Mis ilma sa rekkast näed,bensiinijaamast bensiinijaama. Vahest kusagil tollilaos või piiril passides kirud endasuguste õnnetutega elu ja rüüpad õlut. Maanteedel pole suurt vahet.
ennem sai ka ikka hispaaniat ja itaaliat käidud,kõik kohat sai läbi käidud,nii pisa tornis,kui ka veneetsia linnas paatidega sõitmas,tuleb is endale aega planeerida,üks aasta jäin austriasse nädala vahetuseks,polnud midagi,nupuga suusabaasi ja suusatama.Natukene ikkagi avaneb silm,kui kas või rekkaga euroopasse reisele minna!!!
ma olen kah ikke pyydnud reisule minnes velosipeedi kabiini taqgaseina kylge kinnitada,kui kahtkendnelja teed,siis hea ja tervislik v@hene seigelus ette votta.
esimene aaasta vaatad ilma ja loed sõrmedel kus käinud oled,Aga edasi võtad tööna ja raha hakkab mõjutama sõitmist.Siis oled viis aastat sees tööl (kuna kauem lihtsalt ei kannata)ja lõpuks hakkad eestis uut ametit õppima ja kõik otsast peale.Paljudes firmades öeldakse et ei võeta tööle kuna lliga vana(35).Mida kuradit ma 9 aastst jebisin kabiinis.Polizai zoll ja BAG on ajud läbi komposteerind.Kas ta ikka tasus ära?????
Kaugsõiduautojuht, reisil Itaalias, saadab kolleegi telefonile Eestisse sõnumi:
"Olen Itaalias, 25 kraadi sooja, ilusaid tibisid jalaga segada."
Mõne aja pärast saab SMS-i vastu:
"Pärnu, miinus kümme, vahetan kätt."
mis siin eestis ikka teha, 55.a.mees,lapsed suured,elu on siin ju ka nagu ta on,et eesti sisest sõita peavad olema ka head närvid,sest teed on omadega no ikka nii *****s,raputab mis kole,euroopas on ikka see eest hääd teed eriti prantsusmaal,
ning ikka,oma 10.a.euroopa autojuhi staasi juures avastan uusi ilusaid kohti
eks ta ole jah koera elu.oled yhes paigas ja ei helistata kuhu laadima minna ja siis *** viimasel minutil helistatakse et kähku sinna ja siis öeldakse aeg milla kohal peab olema ja siis sõida hambad risti kohale.
ma muidu 15.a vańa ja olen kogu aeg isaga kaasas käinud kui on vabad päevad mul. väiksena lasteaias ka ei käind ja käisin hoopis sõidus
ex ta paras koera elu ole kyll jah. Paras jooksupoisi elu, helistatakse mine sinna siis helistavad pole vaja, siis helistavad mine nyyd sinna. Siis lähed kohale kuhu üldse rekaga ei mahugi mingisse pärapõrgusse. Ex elu ole üx keeruline värk.
Rekkamees on tööl 24 tundi ja kolme töökohaga (juht,transa,valvur) aga palka saab 8 tunni eest ja ühe tõõ-roolimise eest. Ja kui uppi keerad, siis ......