Mõte kindlasti hea. Tean nii mõndagi eesti naisbussijuhti, kes Rootsis praegu bussirooli keeravad ja seda edukalt teevad- seda siis nii linnaliini kui kaugliine sõites.
Kindlasti saavad naised ka rekkajuhina väga edukalt hakkama. Kodumail tasuks enne siiski mõnda aega antud ametit ka pidada ja kogemusi omandada.
Kui on tahtmine ja soov tuleb see teoks teha.Üks kõik kus maailma nurgas on alati hea näha naisautojuhti.Siit foorumist sa vaevalt aga oma mõttele tuge leiad,see siin rohkem huumorinurk.
Jh olen alati tahtnud rooli keerata, olen mingisuguse suure masinaga kimand kaa Tallinnast Lõuna-Eestisse...mis B-kat veel lubas, Tallinnas ka väikse kastika peal töötanud aastake...ja see oli väga kontimööda...füüsilise töö vastu pole midagi...pole old siiani tööd, mis tegemata jäänd...maa inimeste värk ikkagi...eriti, kui abikaasa ära :P
Midagi ei peida.
Ega nimi MEEST ei riku.
Midagi tuli lihtsalt firma nimeks panna.
aga ei olnud tahmist mingeid ; trans,veod,logistik,jne. firma nimeks panna.
Lihtsalt kui käsin Norras kogu aeg majasid paigaldamas siis Eesti keeles norrahunt kõlas kuidagi hästi,
nagu ka näiteks Rootsi kunn.
Ja sõbradgi hakkasid Norrahundiks kutsuma.
Aga minu teada oli juba Rootsi kunn olemas (ASS Transport)Või mingi sarnase nimega firmas juba olemas. Sõitis teine punase FH-ga.
Kolmapäeval lähen tööhõivesse karjäärinõustaja juurde...et selgusele saada,kas siis saab nende kaudu lube teha lõppude lõpuks :)
Oh kohe kergem hakkab, lugedes,et ikka vajatakse juhte :D
... olen kuulnud oma tööhõiveameti konsultandilt, et, kui juba on potensiaalne tööle võtja, annavad rohelise tule nende kaudu lube teha...
Belopiip, kui olen sääl ametis ära käinud, helistan kindlasti :)
prof.sammaljalaga nõus- vabandan küll, et teemast kõrvale kaldub, kuid olen ka ise oma kolleegidega arutanud, mida see "Norwegian Hunt" õigupoolest tähendab. Mõistetav, et firmale on nime vaja, kuid Norra hundil ja Norwegian hunt'il pole küll midagi ühist, pigem siis juba Norwegian Wolf, kuid vaevalt see norrakate jaoks sama tähendab kui meile :)
Olen ka kuulnud sellest naisautojuhist, kuid ei ole veel ise näinud, samuti pole veel nimetet autosid trehvanud.
Nagu öeldud, sry OT pärast, kuid uutele tulijatele sellegipoolest tere tulemast :)
Ei tea, kas paljud autojuhid mõtlevad endile ise neid ägedaid nimesid õhtuti õllepoti taga välja või? Lihtrahva seas sellist hüüdnimede rohkust ei näe.
Koolitus on lihtne.Kui kohal oled võtad rahakoti välja ja kuulad 36h aktiivset juttu.Lõpuks eksam 15 küsimust,mida ei oska küsid naabrilt ja kehtiv paber rinnataskus rullis.E katiga tööpuudust ei ole väljaspool eestit.Ainult mis rahade eest.Hommikul juba uus volvo ukseees,õhud üleval, ole mees ja hakka pihta.