Mis oleks palk,et noori eesti trukijuhte inglismaa
Hindrek45
00:50 27.09.2014
Olen huvitatud? N6dal tagasi,kui l6ksin reload,i tegema Birminghami,n6gin seisvat Eesti haagist.r66kisn juttu autojuhiga,imestas mind see et juhid elavad 2 n6dalat 70 euri p6evas trukis,voi s6iduajal pennid km eest,miks ykski noor pole siis huvitatud suurbritanniast,Jah k6ik on Soome rootsi,hea yle lahe minna kohe tagasi,ikkagi talv tuleb ,trukkerid m6elge.Tahtsin kysida lihtsalt,kas makstakse t6esti nii hyva palka ,et pole m6tet ,mis?
ok, 100 naela päev, elik €128 x 22 tööpäeva kuus= €2820. sealt maha maksud, elamine, edasi-tagasi pendeldamine, mitte kunagi kodu ei näe. skandinaavia töö peal maksavad eesti firmad €80, kui lepid vanema autoga, siis väiksemad firmad ka €85. see teeb kuus €2400 kätte ja koju saad iga kuu tagant. ei tundu ju väga pudrumäed udusel albionil?
aga vastuseks küsimusele, kui €4k kätte saaks, tuleks küll mõneks ajaks, vähemaga ei näe mõtet. ja kui püsivalt kuhugi kolida plaaniks, siis ei ole see norra keel väga raske midagi.
freeco vist maksis üldse €65? point oli selles, et kui on vabade töökohtadega firmasid, mis maksavad minu mainitud summasid, siis imo pole mõtet alla selle tööd teha, või kuidas?
siia või kirutada igasugu möla ja ikka leidub keegi kes iga selle peale targutama hakkab......kkkkkkkk. ai ma ei või... see targutamis vajadus on nii suur