aga mis autot ei tea veel ,mis hinnad yldse eesti turul on,vedajaid on kindlasti palju,kes on hinda alla lasknud,mis hinnad eestis on ,kalluritel,metsaveokitel ning porte ja tendiga,ennem mõtlesin metsakat,agag pikemas perspektiivis ei pidanud ära atsuma,kus võib leida tööd,kas leidub järjestajaid,kes järjestaksid kui oled oma autoga FIE,kirjutage kõik,ma lihtsalt uurin,ega mul midagi kindlat plaanis pole,tahax lihtsalt kodumaal olla!!! Tänud informatsiooni eest!!!
osta ja turule tulla on kauns mõtetu.Siin vabariigis sõidetakse tasuta,kui mõnda tutvust ei ole.Kaalusin ja uurisin ka aga ei tule midagi välja.Ei hakka avalikult hindadest midagi rääkima,kuna nad on tõesti madalad.Ei lasta võõrast ligi.Olen palga tööline ja orjan edasi.
Olen tt-ga täitsa nõus.Leiva ja vorsti jaoks jätkub,aga kui on tarvis mõne aasta pärast tehnikat uuendada,siis ei olegi midagi,mille eest uuendada.See tähendab,et saad ennast nulli ja oledki nullis,juhul,kui tõesti ei ole häid tuttavaid,kes tööd (head)
ette söödavad.
Ma loodan et see odava töö tegemise aeg saab läiajal ümber.Kui sa ikka aasta tõmbad nulli lähedal vöi miinusega ,ega siis ikka kaua ei kesta.Pange tähele ,et odava taksiga autod ongi tavaliselt need, mis on räigelt üle koormatud.Need mehed ise hävitavad ennast ,turgu ja kõige rohkem oma töömasinaid.Arvata on et keegi sulle siin mingit legendi ei hakka tegema.Ainuke mis sulle positiivselt mõjuks ,kui sa ennast ise ära tõestad turul ja siis sa ei pea siin foorumis enam sel teemal sondeerima.EDU.
mõnes mõttes on sul õigus et ajalugu vaikib aga võibolla oskad siis segitada lähemalt sellist nähtust. mingi X firma kellel 20 veokit otsib väga magusa tellimuse kusagil objektil ja samas tellib mingist X firmast kus on 5 veokit samale objektile tööle ja võtab sellelt väikeselt firmalt (??20%) tema kasumist lihtsalt endale kuna ta ju pakkus sellele väikesele firmale head töö otsa. taolist systeemi kohtab eestis päris tihti kahjuks või õnneks. näiteks suured teehitus firmad ja hooldajad kasutavad taolist systeemi ja väga eduliselt enda kasuks ja millegi pärast teenivad need kellele tööd pakutakse saavad suht hea papi ja lihtöölised saavad ka rohkem (pea poole) kui selle suure firma töölised.