mina ikka võtan, ykskord võtsin tallinast peale,käisime hispaanias ära,tahtis minna austriasse,aga veensin ymber,nyd hiljuti käis jälle minuga tiiru hollandis ära
pole veel kuulnud et sõmeru ristis mingi plondiin hääletab. tegelikult hääletajaid peale ei võta kui just tuttavad pole. juba selle pärast ei võta et lõhuvad auto uksi, tõmmatakse lykatakse täiega kinni nii et autost hakkab kahju. poriste ilmadega matid mustad, võibolla magas just kusagil s.ta hunnikus JNS.
tean et see teemasse ei lähe aga...ma olen ise varsti see hääletaja kes rekkajuhte hakkab piinama piiripunktides jne...ehk mõni võtax yhendust minuga kes hollandis on korduvalt käinud...ma ei luni kaasa sõimist vaid soovix natike infot hollandi ja sinna sõidu kohta (nu kuidas kõige parem ja õigem olex minna)
mu mail on: [email protected]
kust ma need rekkamehed leian? see peax olema hea juhus kui suudan tee ääres olles leida rekkamehe kes just hollandisse läeb....või ma ei tea ka....tahax siiski suht paari autoga kohale saada tegelt
1. leiad rekka kes Su Kalvaria piiri, Zambrovi parklasse vms viib
2. Seal (võib ka varem ja ujal) palud natuke "lällaris" uurida, kes ja kuhu ja kas saab kaasa.
3. oled ise viisakas, ustega ei pauguta, suitsu ei tee ja 2-3 päevaga peaks kohal olema.
4. kui graafikud klapivad, võid sama valemiga ka tagasi saada.
wow that should be easy....aga kust ma tlnas või üldse eestis leian rekkajuhi kes sinnakanti sõidab kuhu vaja?
omg ma olen tõeline võhik sel teemal, lausa mark hakkab aga kuidas ma ikka õpin kui ei küsi seda mida vaja teada on
viisakas ma muidu olen, uste kohta ei tea öelda....nu vahel juhtub niimõndagi seda ei hakka ma maha salgama....
mul olex veel umbes miljon kysmust,kui keegi ehk viicib neile vastata, siis pln andke teada:$
teema selles et ma ei tea täpselt mis dokumente ja asju mul vaja on et piiri ületada?
ma olexin nagu ylimalt rahul kui keegi saadax mulle maili või ilmux mu msni ([email protected]) ma luban et ma ei piina eriti kedagi:)
vaatab ja imestab, et siin on asi ikka suht kuumaks läinud, alul oli niisama blondinkadest juttu, aga siis <ehee>... aga sa Krissu (... sa Krissu, mina olen Trip...) töesti ei tea mis dokustaate vaja on et välismaale minna (kui vana sa siis oled)? Ja Hollandis on toit küll suht odav, aga päris ilma pole see sealgi... Lihtsam on sul vist Tallinna sadamasse minna ja ennast mönele Rotterdami suunduvale laevale meldida... Tegelikult muidugi hääletatakse ja seigeldakse, parem paarikaupa kui jumala üksi, vötad sildi sihtpunktiga nimega kätte (muidugi mitte Tallinna piirilt kohe silt 'Amsterdami kohvipood' vaid mingi lähem asula. Piiridel seisavad veokid juba tollisabades, ja seal saad konkreetsemalt küsida, ühtlasi näed natuke potentsiaalselt reisikaaslast ka hindamaks kas see on liiga suur 'hari' sinu jaoks vöi mitte... aga 2-3 päevaga sa küll Hollandisse ei jöua, selleks peab ikak eriliselt joppama. Lääne-Euroopas on üldse hääletamine juba kohati keerukam, kusagil kiirteel sa seda ei tee...
aga muidu hääletajatest, päevasel ajal ja kui ma suudan veidi hinnata hääletaja isikuomadusi, siis ma ise ikka vötan peale kui autos ruumi on (ma ei ole veoki ega üldse mitte prof juht). Neid kes Saksa piirilt üle tulles Poolas vöi Tshehhis teeääres on, ei vöta, sest ega nad kaugele ei taha saada ja raha mul ka liiga palju igast jama peael pole kulutada, enamasti saab ju enamvähem tasuta ja palju parema emotsionaalse laenguga.