Veoautod ja rasketehnika

otsin rekkameest Norra p6hjaosas

Janno Tromsøst
19:14 07.04.2004
kysimus sihuke - olen kuulnud, et eesti rekkamehi k2ib Norra p6hjaotsas Tromsø linnas aeg-ajalt. olen peagi siin ylikooliga yhele poole saamas ja otsin v6imalust oma maine vara (ja ennast) eestisse toimetada. raamatuhunnikut, jalgratast jne. k2e otsas ei tassi - kas keegi oskab ehk m6ne s6braliku rekkamehega kontakti viia?
pläägu
19:29 07.04.2004
mida tudeerid seal Tromös? mul endal probla umbes sama ainult et teisest Euroopa otsast on vaja kolida, önneks mitte just kohe praegu... ise katsun bussi + kui vaja siis haagise ligi vötta ja vaadata kas saab need pärast Eestis ära müüa (Norra puhul on asi veidi kahtlane et seal busse niisama ostad ja vaevalt et sul kapitali ka väga plju selle alla magama panna on). aga ma natu kahtlen et sa saad niisama 'mustalt' oma kraami möne rekka peale poetada, tal on vaja 'kaup' piiridel deklareerida jne. Pöhimötteliselt saab ka ametlikult kasutada transa teenust, Eestis on sellised firmad täitsa olemas, selline väike kogus lahtist kraami on muidugi suhteliselt kallis (kord lasin vedada mingid kastid, jalgrattaid jne, mingi 300€ läks, ja kui pole ühes enda poolt korralikult pakitud konteineris, siis nad loobivad seda eri autode vahet ja osad asjad kannatasid, samas tolli asjad aeti ilusasti korda, isikliku kraamiga väga palju jama pole...
janno
19:33 07.04.2004
magistrantuuri l6petamas olen.
ma ikka loodan, et ma saan ise koos oma tr2niga eestisse ja piiridel aru anda :)
t6epoolest, sihukest lahtist kraami vedada on kallis ning tylikas. siingi on kolimisfrimasid, aga hinnanumbrid on meeletud...
pläägu
19:51 07.04.2004
nojah seda ma just mötlesin, et Norra firma poole ei maksa vist pöörduda, Eesti omadel on ehk veidi kabedam hind... kui sa ise kaasas oled siis on asi vöibolla töesti vöimalik, ja tudengipölv on kindlasti paras aeg selliste veidi riskantsete projektide läbiviimise aeg (eriti arvestades et finantse pole eriti jalaga segada)
önn kaasa!
leo
18:42 10.04.2004
Norra põhjaosas käivad põhiliselt kala vedavad rekkad. Kindlasti on neid palju, aga hetkel ei tule peale Hassor Transpordi ühtegi meelde, kontor Raplas vist. Mitu firmat käivad ka Pärnust. Kalaveoga käib ainult mõnus hais kaasas. Pealegi on neil alati kiire ja koormad kallid, nii et ei oska öelda kas nad viitsivad sinuga jamada? Aga proovida ju tasub!
al
16:44 11.04.2004
Tromsost Tallinna on min 2 paeva soitu helsingi kaudu.
Kujuta ennast nuud ette kitsas kabiinis, jalgratta jms kolaga. Furgoon on kauba jaoks ja TIR plommi taga, oma kauba vedu seal on karistatav. kui ainult suuri kuljekaste ei ole.

al, Tromsos kainud.
J.
14:52 19.04.2004
kuulsin vahepeal, et mingi ettev6te eestist ekspordib Norra p6hjaotsa palkmaju. rekkadega. keegi ei tea l2hemalt pajatada?
al
21:38 19.04.2004
miski kontakt oleks abiks, et mitte foorumit risustada.