et lajose oma olevat vahele jäänud ja isegi isepandud gabariidituled, ehk lisa olevat talle jalgu jäänud, et ei tohi ja jne jne see mees on täielik psühhopaat. Mõtlesin, et peaks talle mingi välismaise rekkatuunimis ajakirja ja libestukreemi kinkima, et ta oma kihku saaks rahuldada...........
jälle kuulujutu põhjal, et teine, lihtne liiklusjärelvalvaja oli riigist välja saatnud mingi lääne masina, millel olevat suur hulk tulesi ees olnud, ja siis olevat ta distsiplinaarjuurdlust saanud, kunas võmm inimesi riigist välja saata ei tohi. Kuid seda psühhopaati ei hoia vist miski tagasi.
mind vöttis ta pärnus ehitajate teel maha,ommuku 7 ajal!seepärast et udud pölessid,öösel tulin tlnast ,valge sein oli ees!siis akkas pihta,luges 45 min loengut,köik paprid tuulas läbi, löpuks akkas kaaluma, tiris oma kola välja, ma löin kongi luugid valla,mis see rocla ikka kaalub!mölises veel katuse prosede kallal ,otsis ja peedistas!kettaid nöudis ka veel!täielik värdi yhesönaga!
kõige si*em ongi kui miilits lihtsalt peedistab ja sõna otseses mõtes vahib kõiksugu pe*seaugud läbi et midagi äkki leiab....ja sina pead olema siis sellise topisega viisakas ja rahulikuks jääma....see mees ei ole ise vist üle piiri saanudki aga nii tähtis mees et kole :)
Kas te ise ka aru saate kui lollid olete? Vist ei saa. Pange veel sinised pedetuled ka ja oletegi lahe eurooplane. Kui te kehtivatest nõuetest midagi ei tea, siis ärge tehke õiglast tööinimest maha.
keda sa selle tööinimese all mõtled, koppelit, see ei ole aus tööinimene, ta on lihtsalt oma võimupiire julmalt ületav sadist, kellel puudub igasugune lugupidamine ja austus teiste liiklejate vastu, saaks ainult keerata ja väänata
Kes ei tea, millise isendiga politseiridadest herr Koppeli näol tegemist on, pangu oma lõuad veits koomale, muuseas ärge arvake et ta ainult rekkasid nokib, lihtsalt katsuge olukorraga nats kurssi viia ja siis targutage (to !!! ja eelnev kommenteerija). Ja kui te tõesti arvate et lisakaugtuled rekkal on mõeldud edvistamiseks, siis soovitan natuke nurga taga areneda!
lõuna-eestis ilma katuse prozedeta on ikka üsnagi enesetapp.läksin üks öö põlvasse.katuse prozedel katted ees.no tee mis tahad,aga ei näe künka taha.ise istud põhi tuledest nii palju kõrgemal,et vaatad tükk aega musta auku,ennem kui tuled uuesti teed valgustama hakkavad.oma laiskus ka,ei viitsinud kinni pidada ja katteid eest võtta.kogu selle teepeal mis ma kulgesin häädemeestelt põlva tuli vastu ainult kümmekond autot.
muide,olen kuulnud,et koppel olevat niivõrd fanatt,et ta olevat omal käel poolas õppimas käinud.ikka seda,kuidas rekkaid peedistada.koppel on inimene kelle töö on tema hobi.
kui sa ikka oskad talle vastu vaielda siis pole tal millestki kinni hakata kui hakkab taga ajama pisiasju ja nende kallal virisema.trahvi teha ei saa,aga viidab su aja ikka ära.
Üks tuttav politseinik, kes koplit tunneb, ütles, et mentidel on ka vist mingid testid olema, millega nende teadmisi aeg-ajalt kontrollitakse, ütles, et koplil nende testide lahendamise aeg võrdub põhimõtteliselt läbilugemise ajaga. Aga ikkagi-tüüp on natuke LIIGA ametis...
to !!! kulla mees, pimedas on nähtavus suht s*tt ja kui lisatulesid mitte kasutada on sama nagu kotis sõita. Kui rekkaga sõitnud pole siis ära tule targutama siin!
Koppel jah selline poiss kes käis poolas asja õppimas ja kuulujutud räägivad et tahab BAG-i sarnast asja eestisse luua.
Kui viga endis siis peaksid kõik eesti rekkamehed vigased olema äkki? Koppel on lihtsalt selline kes peedistab su ajusi lõbu pärast. Ma ju tean et mu masin on korras, aga ikka üritab ta mingi vea leida, kõige rohekm ongi kahju ajast, kui ikka tunnike tööaega sinna kohta pannakse.
miks sinna peeglisse vaatama peab,kas trahvi tehakse näo järgi.lisatuled on vajalikud,kui õigesti kasutada.rekkamess istub autos kõrgel ja sõiduauto juht ei sa ise aru kui ta juba rekkejuhti pimestab.ja kui rekkal on ainult tava tuled siis ei aita vilksatus ka midagi,kuna sõidukat see ei häiri.aga kui prosega vilksaka teed siis on asi selge.mõelge sellele koppelased.
tt, kas sa ise ka aru saad, mis kirjutasid? kuidas sõiduka tuled saavad kõrgel istuvat veoka juhti pimestada? oleks teil seal üleval siis korralikud prosed, aga tavaliselt on seal mingid 4-6 max 75w-st hundisilma, millest pole kasu teile enestele, ammugi siis teistele. ainult genekat ja akut koormate oma lollusega.
mis koppelisse puutub, siis mees teeb tööd, nagu teiegi, aga ilmselt tunduvalt põhjalikumalt.
tean mida räägin ja pimestavad küll.tee ei ole sirge ja mõnel teel on äär ka vahel ,kus sõidukas võib tästuledega vastu sõita ja talle näkku ei pimesta midagi.aga rekkamehel on silmad vees.olen ise järgi proovinud.umbes 8 aastat.ja rekkamees istub ju kõrgemal,ega sa sellele vastu ei vaidle ja kui nüüd sa mõttes joonistad mäe sinna vahele ja kui kaks masinat vastu sõidavad siis arva ära kumb juht pimestub enne,kas see kes a istub madalal b istub kõrgemal c või üheaegselt???? aga see peegli värk ei anna rahu,vaatasin peeglisse ja küsisin teistelt ka kas nägu kutsub esile trahvi.sain negatiivse vatuse.seleta kuda see näo järgi käib.?
sellest künka jutust saan aru küll, aga kui loodus on pannud meid ebavõrdsetesse tingimustesse, siis minu arust ei ole küll kellelgi õigust oma elu-olu parandada teiste arvelt. ja koppel ilmselt selle eest võitlebki.
peeglisse soovitasin vaadata selle mõttega, et kas sa ise ikka teed kõik nii nagu peab, või suudad ainult teiste tegusid näha.
igatahes jõudu koppeli sugustele meestele, arvaku teised mida tahavad.
Meili või mobla ei tea, aga kui pärnukanti satud siis hüüa lällarist: "Koppel vana m*nn, oled kuuldel vä?" tal endal ka autos lällar, paar korda on kuuldel olnud küll.
tuulel on pea nats sassis.****d??ja räägite et kopeli sugused mehed teevead tööd ja et põhjuseta ei suru keegi.Nagu näete et TUULE sugune mees annab ilusti muljet et politsei erapooletust on asi kaugel.Perverdid on pigem need kes PÕHJUSETA masina kinni peavad ja mingite tulede pärast ****ima kukuvad.Rekkamees ei pea ise koppeli juures kinni ja ei paku oma papreid kontrolliks.Tuul sa oled vist kõvasti tuult saanud.**** YOURSELF.
Härra tuule kommentaarist võite näha kuidas suhtutakse transport töölistesse. tuul kui järgmine kord kauplusesse lähed siis mõtle veidi järele kuidas see träni kõik eestisse saab ja siis tule uuesti rääkima mida sa rekkameestest arvad.
ma mäletan aega kui koppel oli veel bussijuht,aga mingist aja hetkest läks miilitsasse tööle.miks ta sinna läks,seda ei oska küll öelda.
aga ta eluaeg **** old.lapsest saati ta mulle juba vastik old.
Mul selline tore lugu juhtus, olin ühel nädalapäeval pärnus parklas, tulin just iklast üle ja mõtlesin et võtan jalad lahti ja joon purgi õlut söögi kõrvale ära. No ja ei läinudki kouem kui 5-6 minti, kui pollari masin minu juures ja kohe astus välja üsin vormikandja ja hakas iga sugu paberite kohta juurima, mis peal kus tuled. Kuina olin tulnud Hispaanisat siis muidugi kohe läks ketta näitamiseks.... oh jah see võtis alles aega.kuna masin oli 2003 a. volvo siis tal polnud selle kohta küsimusi, küll aga kettide kohta mis olid mul käru all, ilusti pandud. Siis pidasin talle loengu miks ja kuidas neid kasutatakse vot see pani mehe mõtlema, mis moodi norras sõit käib talvel Trondheimi ja Bergeni kandis.
kudagi tuttav tuleb ette! ju teepeal loengu pidamine ta leivanumber om!irwwww
,peaks ta kotti toppima ,nagu saaremaal mehed nömme karlaga tegid ,ja sii prygimäele viisid
Näen siin et mingid "rekkamehed" on õhku täis läinud ja tundub et munad kaotanud. Mis te klatšite nagu turumutid? Julgust pole et näkku ütelda. Mökude kari....
khmm , ära keerasid vä , ole normaalne inimene tuleb hispaaniast 40 tonni näkku keeratud ja siis kui tema hakkab loengut pidama , ja veel ütled et mine mu*ni , mis sa tõllerdad siin , siis vist enne järgmist päeva ära ei saagi , ikkagi on vaja kaup viia a punkti B ja seda kiiremas korras .
hmm..olen kuulnud et see koppel on isegi mõned korrad saanud selle sama seadusega millega ta norib lõpuks mytsi pähe..kui asi on kõrgematesse instantsidesse edasi antud..aa paistab et see meest ei peata..kuigi jah..metsakatele on see mees tõeline nuhtlus..halvasti ei tahaks öelda..aga siiski..:)
nädal tagasi umbes ,roonimäe tanklas kaalusid palgi kärusi! saaremaal hea niikui kaalud tulevad praamile, nii linnas mehed teavad :) koppel oli saarel ka vist peedistamas käinud! nii mul yks tuttav palgimees eääkis!
kus kandis see koppel ka tavaliselt tegutseb???
nädalavahetusel on vana-vigalasse minek tahaks teada et kas ta seal kandis liigub või on seal temast rahu majas?
ei tahaks temaga kokku juhtuda ja närve rikkuma hakata:D
jätke Mati hing rahule .tõesti pole siin targemat teha ,kui inimest nimeliselt taga kiruda.Teeme tööd edasi.Miks leedu poola saksa jne. pollareid taga ei kiru?Need veel hullemad ja nüüd leidsite keda taga kiruda.Mehed ketast peaks ikka hoidma,tuled ,nii ja naa.Loodame et asi EL annab tulede suhtes järgi,aga ketas?
mis tögate vaest tööinimest! koppel on armas ja tore inimene, kelle "tarkus ja õilsus" on üle terve eesti tuntud. isegi piiride taga teatakse seda meest. teen ettepaneku kirjutada koppelile ülistuslaul- ehk ood!!!!
Mulle on see ahv juba 5 (on mul meeles)korda vähemalt trahvi teinud:
1.kiirus
2.kiirus
3.ketas
4.3 inimest oli peal(lubatud2)
5.mööda sõitmine ohutus saarel
Mulle tuli Rimi parklas pärnus ükskord kallale vana tõhk. Hakkas piibli lugemine pihta. Esiteks, mis ma teen rekkaga seal parklas. Lärmas et kas ma ei tea et õuealasse rekkad sisse ei või sõita. Hea küll. Seletasin ära et korra poodi tulin. Siis hakkas pihta loeng lisatuledega. Üleval mul 6 ja all 4. Oi issand jumal. Oligi selline teema tal et siin ei ole lühemat juttu et ikka täisrauaga trahv. Sain kuidagi talle ära rääkida ja siis tegi 20 trahviühikut travhi(1200 krooni). Panin siis kohe täis ****ga ikla poole minema et seda **** enam ei näeks.
ainuüksi see et nii paljud inimesed viitsivad sellise **** peale siin kirjutamisega aega raisata, näitab et sellel mehel pole kõik kodus.Eesti vabaks! Jee!
kuulge veokamehed, äkki loeks LE ja muud liiklust ja veostevedu reguleerivad seadusesätted hoolega läbi, teeks kriitilise pilguga paar tiiru ümber oma auto, paigaldaks ja kinnitaks koorma nii nagu ette nähtud, kisuks kõik ülearused ja seadusega vastuolus olevad vidinad auto küljest ära, kontrolliks rehvimustri sügavused ära, peseks numbrid ja ämbrid puhtaks, puhkaks ennast korralikult välja ja kui siis ka see paljukirutud koppel teie ajusid ******* hakkab, vot alles siis tuleks siia vinguma ja virisema. või on seda palju nõuda?
kuule koppel on sellesuhtes nii **** vend küll et kui isegi kõik korras paistab olema siis ta kepib su ajud ikkagi läbi...ajast on kahju muud ei midagi.
no aga kas te pärnu politseiprefektuurile(kui selline veel eksisteerib) koppeli kohta kaebuse olete esitanud? ei saa ju olla, et keegi lihtsalt kuritarvitab oma ametivõimu. need asjad on ju seadusega reguleeritud.
Ma pole elusees rekkaga sõitnud aga tuled võtan maha kui künka tagant pisikesi kongi kabariite vms märkan. Samas nende katuse kaugtuledega olen tünga saanud st rekkamees võtab need kaugel maha, et ei pimestaks (need üldjuhul võimsamad kui tavalised kaugtuled), sellepeale võtan ka endal tuled maha...hiljem selgub et rekka veel kaugel ja temalgi alumised kaugtuled põlevad ning ei pimesta veel....
kui autol on mingi muu tehniline viga või on kettad lõhki, siis teeb see koppel oma tööd.
mis puutub lisatuledesse, siis rootsis-soomes-taanis ja veel mõnes heaoluriigis on rekkad tulesid täis (ka sõiduautodele on neid pandud ja keegi ei vingu sellepärast). eelpool nimetatud riikides lülitatakse üldiselt tuled ümber juba siis kui vastutuleva auto tulede kuma paistab. eestis sõidetakse niikaua kuni pisar silmis ja alles siis lülitatakse ümber. kui me tulesid õigesti kasutame ei sega nende hulk kedagi. politseil pole õigust kedagi ilma põhjuseta kinni hoida, kui ta sind peatab, siis võib ta kiirelt kettad üle vaadata või kohe öelda miks ta sind kinni pidas. kui ta peab kinni ja alles siis hakkab põhjust otsima, võib kaebuse esitada. seda on muidugi raske hiljem tõestada kuna enamusel autodel mingi väikese vea ikka leiab.
hoidke kettad ja auto korras, eestis pange tuledele katted peale ja siis ei tohiks põhjust trahvimiseks olla
Kettad ketasteks ja kaal kaaluks, õige, kui saab nende eest, aga keegi siin ütles õieti, mees ise peab ennast targemaks, kui tootjafirma insenerid, ta viriseb ju ka tehniliste lahenduste üle. Ja kui kokku satud on isegi siis, kui kõik korras oma tund loenguid autoehitusest ja muust targast jutust garanteeritud, tund aega seista jõude on päris korralik summa raha mis jääb teenimata.
huvitav, kas avalikult lindistada võib? noh, et ütled vennale, nüüd salvestan kogu meievahelise jutu ära, et hiljem ei tekiks kaheti mõistmisi. ja kui jutt kipub ikka jamaks kätte, lähed selle lindiga, kui tõestusmaterjaliga prefektuuri ja palud kommentaare asjatult raisatud aja kohta.
niipalju kui teada,ei ole koplihärra enam teedel sohvreid kimbutamas vaid toimetab loodud veepolitseis. asja skuutri... jms vete peal aelejatega toimeta.
Kopell või ***oppel kama kaks kuda seda PIDRIT keegi kutsub,aga oma kogemustestntean ütelda et TÖÖ JA PUHKEAJA seadusest ei tea tolvan küll muhvigi kui ÖÖSEL KELL 2,30 tuleb küsima kettaid magavalt inimeselt.Igatahes sai saadetud teine kus kurat
nii kaua kui on autol kardinad klaasi ees,ei ole ühelgi politseinikul ega muul ametnikul õigust uksele kolkima tulla ja autojuhti üles ajada kui pole tegemist elulise küsimusega.nt. tulekahju või muud sarnast.veepolitseis sai töö otsa ja mati on taas tagasi teedel.jõudu ja jaksu talle.
Tjah...härra Koppel Pernust - kohe naerma ajab.
Kohe ei tea kas maksab sellest rääkida, aga kui ehitajateteele tavaliselt jõuame, siis laseme lällarites jutu lahti, et oleme puidumehed kuskil sindis ja koorem on natuke üle normi, ning kas keegi teab kus Koppel asub. Peale seda võib rahulikult Ehitajate teelt - Riia maanteele keerata ja Ikla poole sõita, kuna tegelena Koppel jooksuga Sindi poole pani ülekaalus metsamasinaid otsima :)
Ja kui oleme kuskil Uulu kandis, siis loomulikult tervitused teele Kopplile.
meil on(l-virumaa laekvere vald)ment nimega soon.........täiega ******.............
olen reede öösiti kodu poole tuld ja alati ta peab enne mu maja kinni ja teeb täieliku kontrolli.....ühe korra tahtis teha trahvi selle eest et ma telefoniga rääkisin....saatsin ta kus kurat ja nii see asi jäigi
aga jh koppel on küll loll
...aega, mil tegutsesid veel ühiskondlikud liiklusindpektorid?
mees elas ühel Lääne Eesti saarel EPT rajoonikontoris autojuhiks ja vahva kamraad ja mida iganes. aga seda sinnamaani, kui ühel heal päeval mandrile kolis ning lisaks veel Haapsalus ühiskondlikuks hakkas.Pidas siis auto kinni ja kekkas siis autojuhist endise töökaaslase ees,ainuüksi täna olen seitsmel mehel koorikud hoiule võtnud.Taat oli ikka nii hull,et ei hoolind vanadest sõpradest ka mitte. Kuni aga suvel sattus aktivist kogemata Haapsalu haigemajasse, keegi oli teda Paralepa metsas kohutavalt nüpeldanud. Keha olla olnud 5 cm rõngakujuliste verevalumitega kaetud. Keegi olla drenaazitoruga klobinud. Miilits seda muidugi võlja ei mõtlend, taata olla aga hospidalis hiidlastelt veel kirja saand, kus lubati kodusaarele tagasi,kui meheks hakkad.
hiidlaste naljad...
kord küsis uus,aktiivne ja hull liiklusjärelvalvur legendaarselt Hiiumaa Võmmilt Erki Orunukilt, mida arvata ,kui nii aktiivne olla ja iga pisemagi eksimuse eest õõl-päeval mandrilt tulnuna, uue luuana,saareraffale mitte omana, toimetada.
"küll nad midagi ikka... Ei tea jah,mida nad sinuga teevad.Minu nad igastahes hakatuseks ajasid ralliautoga alla" vastanud Orunuk.
hullule võim ja lollile püss.Niisuguse valemiga on maapeal suuremaidki sigadusi tehtud.Eks sellistele hüperaktiivsetele on ka igasuguseid ilusaid nimesi leiutatud.Konkreetse tegelase kohta olen kuulnud selliseid,nagu "lambihaige" ja"tulehull".Mees ise aga peab ennast Euroliidu vundamendiks.Haruldane eksemplar igaljuhul. 15 aast jooksul,mil olen pidanud rekkajuhi ametit-teist sellist ei ole õnnestunud leida kusagilt.
Õppige määrus Nr.50" Mootorsõiduki ja selle haagise tehnoseisundile ja varustusele esitavad nõuded" ja lisaks oma õigused ja kohustused, siis ei tekki teile teel, mingi koppel või tema suguse ametnik, probleemi.Väga palju on märgatud, et ebaseadusliku saadetud erakorraliste ülevaatusele või määratud kiirmenetluse rahaline trahv, mis oleks võimalik vastu vaeldada ja olla õigeks. Ja kui üks kord selline ametnik oma taskust maksab neid kõik kulud, uskuge, et oleks vähem teid tühja asja eest n-d.