Asi järgmine,olemas B,C,E kat.Ja olen 0,5aastat vedanud treilaga metsamasinaid,nyyd oleks soov hakata poolhaakemeheks.Oskab keegi soovitada mönd kohta kust vöiks kysida.Ja mis pabereid veel peale lubade vaja on?Olen kuulnud et pidavat midagi veel vaja olema.
Olen 26 aastane,kui see kellelegi huvi peaks pakkuma.
Oleneb kuhu sõitma tahad minna,läände siis pead omama rahvusvahelist litsents.Kuigi minul pole seda vaja läinud . hetkel vajatakse päris palju uusi juhte,uuri maad ,mul omal 3 kohta mille vahel valida.
kestab vist mingi 3 päeva....ja maksab 1000 ringis...ma olen nii vähemalt kuulnud....aga alati saab ju firmasse minna tööle transporttööliseks mitte autojuhiks ;) aga kui firma on huvitatud juhist siis tavaliselt maksab firma ise kõik koolitused.....aga jah praegu on eestis ja igalpool suur juhipuudus
Autojuhi koolitus,35 või 72 h, vastavalt sellele kas algaja või varem autojuhina tööl. Hind erinevates kohtades erinev,ca 1700-2000 kr. lisaks käibemaks.Headest ja tublidest juhtidest on puudus koguaeg, eelmise nädala lehes kolme firma kuulutused korraga. Samas võid ju ka ERAA-st firmade kohta infot kysida.tel 6062040
Ma ka algaja või nii.... Ametikoolituse tunnistuse tegin koos haake lubadega ja see oli küll mingi 70 tunni ringis. Maksis ka miski 5500.- kuid see oli eelmise aasta lõpus. võibolla on nüüd hinnad kukkunud, ei tea. Mis aga töösse puutub siis sain tõesti nii, et esimesed kilomeetrid veoautol peale kooli läbisin Rootsis. Tegelt olen siiani siin tööl, märtsist saadik.
See oli lahe! Olen kuulnud, et tolle instruktori juurde pikk järjekord... :-) Sest üle hirmu ei võta- sõidu saab viie minutiga selgeks ja kolm korda jõuad püksi selle aja sees teha:-)
Anonüümsus tundub tõesti selle foorumi parim osa olevat! Eriti kibestumise ja ümmarguse mulli ajamise korral. Asjalikkusest ikka väga vähe!
Ilusat suve jätku ja neile kes veel sõidavad meeldivaid matku!
nüüd tuli ikka foorumi kõige asjalikum postitus ka ära! sa ka jõuad igale poole, nii laste liivakasti foorumitesse kui suurte meeste tõsistesse tööfoorumitesse.
Kas tohin teha järelduse, et siin tegu selle laste liivakastiga? Ausalt, kas pole mitte iga inimese oma asi, kus keegi käib ja kas mõnes foorumis ka sõna sekka ütleb. Mind isiklikult jätab registreerumata kaagutajate virisemine külmaks.
Jätkake samas vaimus! Elage ise ja laske teistel ka elada!
hundu, sinu jaoks on ju iga foorum suurte meeste tõsine foorum, kuigi nende sisu, kaasa arvatud sinu postitused, kuuluvad pigem lasteaia liivakasti juurde.
postita vähem ja foorumite sisu muutub iseenesest asjalikumaks!!!
Vot nüüd tuli tegija ütlema!! Ise ei suuda registreerudagi!! See kuhu kuuluvad minu postitused ja kuhu sinusuguste omad jääb igaühe enda otsustada. Mainin, et enamus foorumid on sellised meeldivad naljanurga, mida tore tujutõstmiseks lugeda. Rohkesti kvantiteeti ja vähe kvaliteeti. Kahjuks viimasel ajal uusi naljandeid kuidagi harva lisandunud. Küll jõuate! Edu teile rahva tuju tõstmisel!
minu cv siis siin:
ostsin omale just uued kotad.
nahkvest käib veel paar aastat julgelt.
vunsidega lood kehvad-suhteliselt udemed alles
nimesilt olemas-THYSHCRAAFHYC
olemas 2 kilo magneteid
puhkepäevakettaid terve karbitäis
puhkuselehti samuti piisavalt
poolakaid-leedukaid kirun nii,et maa must
igal õhtul suudan purgi-kaks õlut juua
kui keegi minust huvitatud-jätke siia oma meiliaadress.
võtan ühendust
Tuttav otsis kunagi firma laiendamiseks suht hea palga eest (2006 aastal, 35k kätte) rekkajuhti tööle ja ei leidnudki. Kes oli paras põhulõug, kes oli lihtsalt liiga "tark" ja kes oli välimusest Balti jaamas sündinud. Pakkus siis täitsa tasuta tööd - ikka ei kedagi. Niipalju sai targemaks, et head rekkajuhid on ammu kõik tööl ja saadaval on ainult jopskid, keda keegi kuskil ei vaja!
Rasked ajad olid siis juhtide leidmisega, aga nüüd ka vähe asisematel juhtidel asjaliku firma leidmisega. See, et juht asine ei kindlusta talle veel tööd, kui firma on sattunud raskustesse.
Elu on ikka täis imesid! Ise end nii tegijaks ei pea, et laenu eest tööle asuda. Paraku tundub ka kogemustest vähe olevat, et eelmise raskustesse sattunud firma asemele uus leida. Head kohad paraku käivad läbi tutvuste või on raudselt hõivatud. Sõidetud aastatega olen saanud , et selle töötegemise suurim stiimul on ikka makstav raha selle eest ja boonus aegajalt saadav uus ja kaasaegne töövahend.
Ei ole vahepeal aega saanud siin foorumis sõna võtta kuid minu postitus võis tõesti jätta mulje, et olen eelmise aasta lõpust saadik Rootsis tööl :) Ei, tegelikult olen ikka vahepeal kodus ka käinud ja praegu seda postitustki kirjutan kodust. Kuid olen kohanud ka mehi kes on tõesti 6 kuud järjest autos elanud. Kõike juhtub. Mis põhjusel, ei hakka selgitama siin. Jäägu see minu teada.