jutt siis pärnus seoses uue kaubandus keskuse avamise ja sellega kaasneva liikluskorraldusega.asi järgmine.
Statoili tankla juurde,mis asub papiiniidu tänaval,ehitati valgus foor.enne sai tanklasse ainult jõe poolsest teest ja välja linna poolsest teest.nüüd siis paigaldati foor linna poolsemale ristmikule ja sellelt ristmikult saab nii sisse kui välja keerata.kui nüüd rekka tuleb,riia poolt ja tal vaja tankima minna,siis peab ta sinna tanklasse keerama foori alt.kui sealt ootab välja keeramis võimalust mõni teine auto jääb rekkal sisse keeramine suht kitsaks.see selleks.kuidagi nikerdab see rekka ka ümber tankla(diisli tankurid asuvad jõe pool tanklat).tangib ära ja mis siis edasi?mulle võiks küll nüüd mõni liikluskorralduse orgunnija asja ära seletada.otse ma sealt välja sõita ei saa,sest ees on telliskivi märk ja tallinna poole pöörates peaks ületama ohutussaare.seega oleks kaks julma LE rikkumist.bensiini tankurite vahelt ka vaevalt mahub läbi sõitma,kuna seal pidevalt mõni PKW tangib.ringi keerama ei mahu,kuna sinna kõrvale ehitati automüügi plats.Kas ma pean hakkama siis tagurdama statoili taga olevale ÜV platsile? ka seal ootavad autod järjekorras,et tehnoülevaatus sooritada.tavaliselt on ka pikk järjekord statoili pesula taga ja sealne keeramine on ikka väga järsk ja kitsas.
või tuleb hakata nüüd sõitma üle silla, seal tagasipöörde sooritama ja siis tulema tankima?sest siis saab tanklasse keerata jõi poolsest otsast ja väljuda linna poolsest otsast.
hea küll,eestlane kes siin kandis sõitnud on,oskab ehk seisukohta võtta,aga mida teeb välismaalasest autojuht? temal on rahvusvaheline tankimis kaart ja ta peab tankima statoilis.
riia mnt. statoil langeb ka ära ,sest seal on samuti kitsas.
minu arust oleks võinud see foor paigaldamata jätta ja kaubamaja parklast ainult välja sõit teha.sisse sõidu oleks jätnud riia mnt.-le koos välja sõiduga.analoogselt tallinnas järve selveri parklaga.