täpselt ei tea aga arvan et ei tohi.See küte on mõeldud põllumajandusele ja külmik pole sellega pistmist.Kui ta oleks talumehe hoovis kohapeal paiknev aparaat siis küll aga ta ei ole.See on minu isiklik arvamus.
Po zakonu-tohib, peab päris loll olema kui ei suuda end mõne ajukääbikust tollitöötaja ees õigeks rääkida.Uuri veits seadusi ja saad teada kus nõks on.
nagu ma aru saan on külmaseade diiselküttel , sellisel juhul peaks tohtima küll aga paagis kust auto kütet ammutab ei tohi sinist olla.Leidsin tolli lehelt :
« (1) Kerget kütteõli on lubatud kasutada:
1) reisijate ja kaupade raudteeveol;
2) laevaliikluses, sealhulgas kutselisel kalapüügil, välja arvatud lõbusõidul mitteärilisel eesmärgil;
3) paikses mootoris;
4) kütmiseks ning soojuse ja elektrienergia tootmiseks.
(2) Erimärgistatud diislikütust (edaspidi eriotstarbeline diislikütus) on lubatud kasutada:
1) reisijate ja kaupade raudteeveol;
2) laevaliikluses, sealhulgas kutselisel kalapüügil, välja arvatud lõbusõidul mitteärilisel eesmärgil;
3) põllumajanduses kasutatavas masinas, traktoris ja liikurmasinas, samuti põllumajanduses kasutatava traktori ja liikurmasina kasutamisel metsatöödel;
4) masinas ja mootorsõidukis, mida ei ole õigusaktiga lubatud kasutada liiklemiseks avalikult kasutataval teel ja mida kasutatakse kaevandus-, metsandus- või ehitustöödel;
5) paikses mootoris;
6) kütmiseks ning soojuse ja elektrienergia tootmiseks.
Peaks käima selle "paikne mootor" alla, kuigi ta liigub autoga kaasa aga see mootor ise autot ei liiguta.Ma loodan et väga keeruliseks ei läinud.Kõige kindlam - küsi tolli käest järele.