no eesti klubi küll selline asi ei huvita, hea kui udukad ja 1 paari katusele juurde suudad kaubelda. Külmikute ja muude mugavustega sama. Raadio ja lällar tavaliselt ostetakse, aga muidugi mitte viimast mudelit. Skandinaavias on tavaliselt meie rahas 5000eek kuus auto parkimisele, koristamisele, kaunistamisele ja lisadele (va. pesu), ise vaata mis selle rahaga peale hakkad. Kui tahad osta iga kuu 1 paar luminaatoreid katusele.
enne kui ei lõpe ära kütsuevargused ja nn autoremont. st et firmas lastakse mingi olematu remont teha ja varuosad jäetakse külge panemata ja juht saab jälle omaarust palgalisa. aga eesti juhid ju müüksid ju mootori ka autolt ära.... muidugi on ka häid ja korralike juhte aga üldjuhul on neil ka kõik olemas.kui on korralik juht ja teeb hästi oma tööd siis on kõik võimalik. aga tuleb uus mees tööle ja hakkab kohe nõudma et tuled ja külmikud ja lisavidinad ja lõpuks tuleb välja et ma peaksin ise ta eest sõitma ka.. no jah.. aga eks igaüks teeb oma järeldused ise...
Eestlane kohalikus klubis ka iniseb,välisfirmas ei julge.Korralikul juhil on alati firma poolt kogu varustus,mida tööks vaja läheb.Kui juht ei tea isegi seda, kuidaspidi kaarti kätte vötta,siis ei raatsi töesti tuledesse ja kylmikutesse investeerida. PS. TÖÖLE TULLES PALJUD JUHID EI JÖUA ENNAST ÄRA KIITA.Kogemus näitab,et headel juhtidel on töökohad,kehvakesed otsivad tööd ja tulesid.
"kas teie ostate rekkale ise tuled või firma ja palju neid teil on"
no kyll kysib,selge ,et rekkale tuled ostetakse,firmat nyyd keegi rekkale ostma hakkab,ei kujuta heasti ette juriidilist poolt sellisel juhul. nii et ikka tuled rekkale. ja kui jälle valida antakse kas tuled või firma siis ikka tuled. firma kulub endale osta, mitte mingile rauakolakale, mida see rekka virmaga pääle hakkaks,aru ma ei mõista.
ja ma ei kustuta neid tulesid mitte kunagi ära jaanilauba ööse kui magan juua täis ja kärbsed käivad suus ****l siis ka ei kustuta mul on varastatud akud peal
pandi eesti firma pool tuled ja väga palju lisa vidinaid.Otsige üles firmad kus asi toimib.Ei varasta firmas keegi ja palk ka ok.Eesti suhtes.Ja välisfirmas ei viriseta ,sest palk on ok mitte pole asi julguses.
Ei ma veel pole :P Laup. -st 1.augustil tulen kodumaale, muuses vahepeal käisin ka, aga siis olid sa ise kuhugi kadunud :P Sry , et OT :( A mis tuledesse puutub, siis Eestis on möni vesipea, mis isegi rootsi jöulupuudele alla ei jää, ykspäev nägin Taanis Helsingöri sadamast ää söites, ise mötsin, et nagunii möni svensson vöi hollandlane, a vaata kurivaim- eesti number hoopis- olen kuulnud et nemad ostavad ise tulukesi, see yks , mis vastu tuli oli linfordi priit vist- igast kollaseid vidinaid ja 10 proset ees, koppel on vist 3 korda kordusele saatnud, a ikka söidab :P