Veoautod ja rasketehnika

kas iveco stralis või mb actros

rekkamees
22:06 24.07.2004
mina arvan et mõlemad iveco on pehme ja mõnus kuid mb actros megaspaces on rohkem ruumi
FH12
22:20 24.07.2004
Uus Actros on yle kõige kurb tunnistadagi et ka uuest FH'st ja ökom ka veel peale kõige
no jah
18:43 25.07.2004
Ainult kuidas see actros vastu peab. Üldiselt actrosed ei pea vastu. Lagunevad jubedalt. Muidugi mitte kõik on ka häid actroseid võibolla olen ma lissalt teistelt kuuld kellel on halb õnn old ja need mida ma näind olen on ka śiis võibolla old just need mis lagunevad aga eriti ei usu.
lonx
11:18 26.07.2004
Olin sama küsimuse ees...valisin Stralise ja peale võikese külmiku ei oska ühtegi halba sõna öelda.
uus cursor mootor on viimase peal.
Aare750
14:58 26.07.2004
Stralis endale kyll ei meeldi kohe mitte, ruumi ja mugavuse kohalt hakkab MAN TGA XXL järjest rohkem meeldima, ka DAF superspace pole paha mu meelest...
mastermees
17:19 27.07.2004
olen alati rääkinud et dafXF on hää auto,mehed kes scaniat armastavad on rohkem sellised kallaja mehed,karjääris scanniga sõitnud ja nyyd mõtlevad et scann on hea,seal pole ju *****gi ruumi elamise jaoks,või tahab keegi vastu vaielda,dafis see eest aga on metsikult erinevaid pani paikasid ja milline sõidu mugavus.scan on ainult siis hea kui ommikul tõõle õhtul kodu naise kõrvale
onu endel
18:52 27.07.2004
to: mastermees, vesipea kabiini kallal kyll nuriseda ei saa ja väiksem see kyll ei ole, kui daf super space cap-i oma.
mastermees
15:12 28.07.2004
tglt on ikka scania oma väiksem kyll,esiteks on dafil 3 suurt kappi kuhu oma asjad panna aga scannil ju neid pole,magama pead kuhugi lae alla ronima,riideid vahetda ka jama,dafis on ikka keskelt kah jah kõrge aga ruumi kindlasti kohe rohkem olen mõlemaga ju sõitnud ja tean mõlemas elatud kuude kaupa
onu endel
15:56 28.07.2004
to: mastermees, scanis on kapid taga kyljes, alumise voodi yleval ju??? sa peax seda teadma, oled ju kuude kaupa seal elanud????
euroopalne
20:19 28.07.2004
uus mutitapja(iveco stralis) on jumala sitt. sul võivad need padajad all olla, kuid nagu man ikkagi.uus actros on parem vanemad olid jh mitte sõidetavad kuid megaspace on võrdväärne volvoga.
jarts
15:45 03.08.2004
krt isegi võtax vist actrose aga olen kuulnud et laguneb ****x, ei usalda ivecot ple temaga kokku puutund.
pedru
14:09 04.08.2004
uuel äkatrossil pöle häda miskit,tuba vaieldamatult parim ja vastu peab ka. 110000km pealt pani raadiu saba muud olulist pole olnd peale selle, et kompuuter läheb vahel lolliks.küttekulu kompuutris uskuda ei tasu nädalas korra teeb ennast ökonoomsemaks kui on
no jah
01:29 05.08.2004
to:pedru pöle häda miskit, on ju kompuuter läheb lolliks, ma tean seda siis akkab istet üles taguma ja enam alla ei lähe sõidad pea laes ja pidurid on pooleldi peal sõidad siis öösel helendavad, kuna nii kuumad on. Olen seda ise kogend.
pedru
21:06 05.08.2004
to:no jah niihulluks pole asi läinud ainult armatuuris olev kompuuter paneb vähe segast. 3päeva polnud käru taga aga tema arvas, et kärul 1gabariit on läbi palanud.
Eeh
21:18 06.08.2004
...viimaste kommentaaride põhjal hakkab üha enam kanda kinnitama varem kogatud teadmine, et kaua MB enam oma sõiduautodelt pärit imago peal liugu lasta ei saa...tarbesõidukid pole tal kunagi suuremad asjad olnud...viimaste rekkade kohta ei oska vaielda, aga iroonia selles, et meie firma vahetas kõik Ategod-Sprinterid iveco`te vastu välja ja ausalt ei kurda.
Ise sõitnud vaid 99a Actrosega kaks Hispaania otsa ja see oli kannatuste karikasse viimne piisk ja üks põhjuseid, miks enam pikka otsa nähagi ei taha.
vana mees
22:45 15.08.2004
Olen sõitnud alates 98.a.kahe uue Actrosega kokku ca 900000 km-nüüd istusin 900000 sõitnud FH rooli ja ei kahetse...
driver
14:17 17.08.2004
uus mb actros
kindlasti mersu
eurooplane
20:16 28.08.2004
uus actros on hea ruumi on ja igati kena. stralise kohta ei oska midagy arvata no need kes on sõidavad nendel aitab küll aga muidu pidi mitte eriti mugav olema.
kala
11:29 01.09.2004
olen 100% kindel, et kes ütleb, et stralis ei ole mugav pole selle autoga iial sõitnud.
Endal omanik paraku otsustas MB kasuks ja las nüüd lakub haavu.Ei kahtle hetkegi, et iveco mootor on MB omast mäekõrguselt üle.Vähemalt autode kuluaruannete võrdlemisel on vahe märgatav.
Samas, kui ise kulusid ei kanna võin vabalt ka MB-ga sõita. pole viga midagi.
ummm
11:46 01.09.2004
klge mehed . see on kysimus mille yle ei saa eriti vaielda .igal inimesel oma maitse . võibolla mulle meeldib scann aga sulle mb. ja ma ei saa öelda et mb on sitem kui scann
ohh
13:37 16.12.2004
olen stralisega sõitnud juba aastake.Juba esimene reis kooles saksas ära. Ei jäänud enam võtmest seisma,jätsin käiguga seisma.Siis hakkas koodi tahtma,õige koodi tunnistas valeks,kui tuli servic siis tehti restart ja pane auto käima või kruvikeerajaga.Kaks päeva tagus sakslane jalaga kummi,service arvuti ei leidnud ühtegi viga,lõpuks vahetati arvuti ära ja sain minema.Esitule pirne olen vahetanud rohkem kui ühelgi teisel autol.Meie teine auto armastas oma juhti väga,et kui see auto ukse enda järel kinni lõi hakkasid ohukad vilkuma.Kolmas auto koos arvutiga otsustasid puusse panna ja nii tegidki,arvuti leidis et milleks autole pidurid.staralis,staralis no perestaralis.
peedu
15:02 16.12.2004
Mina leian küll et Actros on siiski tunduvalt normaalsem ja ei ütleks küll et selle pidamine kallis oleks.Sõber sõidab juba 2 aastat ja ca 200 000 km peal.käinud korra 120 000km korralises hoolduses ja muud pole olnudki.Ah jah vahetati ka garantii korras üks plok ära(seotud raadio ja telefoniga),aga uutel on need ka juba uu tüübi omad.Vana ja uus Actros on ikka öö ja päev.julgen küll soovitada.Stralis on siiski alles toores ja service mõistus ei käi sellest veel üle.ehk paari aasta pärast saab sellest ka asja.Sama mis Actrose tulekuga.Igal uuel omad sünnivalud.
Muhkel
21:34 16.12.2004
Veoautode pingerida peaks välja nägema nii:
1)VolvoFH
2)Scania
siis tuleb....

....tükk tühja maad ja edasi riburadapidi ülejäänud,kes ka üritavad mingeid veokaid toota:)))
onu endel
22:29 16.12.2004
äkki seletad ära, mix need teised siis niipalju maas on???
mex
22:40 16.12.2004
98a Sain endale tuliuue Actros Megaspace-i. 2 aastat sõitsin sellega. Väga vastupidav, kabiin väga hea, suur ja mugav, kõigele sellele lisaks 480 hp mootor. Põhitöö käis sellega euroopas, paar otsa venemaale ka, venemaa kehvadel teedel andis vedrustus tunda (jäigem kui teistel).
rene
00:11 17.12.2004
kahjuks kehtib vanasõna- Veokaid tehakse Rootsis, veel vaid poolenisti....
RR
09:47 17.12.2004
Kamaz või Zil.
Ja sellega hispaaniasse
peedu
15:56 17.12.2004
Volvo norm auto aga Scania mootor peaks peal olema.Siis võiks Muhkli pingerida õige olla.Volvo mehed läksid peale FH head läbi müüki liiga õhku täis ja lasid kvaliteedi käes.Ei viitsitud tema kroonilisi vigasid kõrvaldada(kompressor,õhusüsteem).Samuti ei jõutud koolitada serviceid rem tegema ja vigu otsima.Ei tea miks muidu paari aasta vanuseid FH müügis kõikjal.Ehk uue FH-ga samu vigu ei tehta.Kuigi hetkel vist sellelgi sünnivead alles kohati küljes
kommunist
11:14 21.12.2004
"iga **** kiidab oma *****", scan ju traktor aga kiire, volvo mõeldud ju viiekümbistele ja neile kellel aega küll mööda maailma kruisida. autoga tuleb teha tööd mitte mööda serviseid kolistada, selleks on aastavanad puukingade toodetud daf-id, hinna kvaliteedi suhe on nii hea et ükski Hanz ega rootslane ega makaron ei eruta.
volvoFH12
21:28 07.02.2005
kui nendest valida siis mb aga kui võimalus siis ära võta kumbagi.
edward
21:52 07.02.2005
uuema sisuga äkatrossil pole tõesti suurt viga, Dafi pehmuse ja Volvo fännklubi vastu ei saa, aga alla 30 (max 33-34) kütusekulu on ainult uue malli 1843 ga (E3)saadud. (vanal 37-40!). Laseb ikka autojuhil (loe: oma autol) elada ja ülemusel süda rahul. Megaspacel sile põrand ja muud mugavused.
Puudused: vedru kole jäik ja "pooliku" kabiiniga on panipaikadega asi enam kui nutune. Ülemise riiuliga pole ka suurt midagi teha, meie teedel asjad pidevalt lennus. Taskulamp lõi esimese korraga sõrmed siniseks, lamp kah pooleks. Harjumatu on ka autot rooli tagant tõusmata remontida. Nagu Windoosa arvuti: juhe seinast välja ja restart... tulevad käigud tagasi, hakkab akut laadima ja tuled põlema. Stralise vennad käisid alul ninad püsti, aga hiljem on nagu vaimustus vaibunud, ise ple sõitnud ei tea.
Muideks, makaroonidest on asi kaugel, straliseid tehakse Ulmi tehases, mersude kõrval...
joodik
13:26 19.04.2005
actros ei kõlba kuhugi
issi
16:30 23.08.2005
no jätke loba.omal actrosega mill maha sõidetud.väiksed probleemid alguses olid aga auto toimis oma aja ilusti ära.praegu uus all ja auto on totaalselt muutunud.vedrustuse suhtes võiks isegi nats jäigem olla kuna õõtsub sindrinahk meie teede peal jah liiga palju.imelik etvolvo mehed ülistavad oma volvosid nii kaua kuni pole muude autodega sõitnud.mutitapja hea auto kui mõningamad tehnilised probleemid kõrvale jätta.ja mida tegi scan.iluvõre muutmine ja põranda 2 sm alla viimine ning üht teist mootori ja kastiga.kõikja ärge unustage ,et rekkad tehakse siiski teede jaoks aga mitte katse poligonidel sõitmiseks.aga kestavad nad kõik kui õigeaekselt remont ära teha
rekkamees4
13:16 30.08.2005