etkel sõidan vana fh-ga aastast 98 a lubatakse uut kurva silmset fh-d,mida teha olen kuulmud et ei ole nii hää kui vana fh oli,kas valida uus või sõita vanaga edasi nädal aega anti aega mõelda
Ma arvan et võta ikke uus, uus auto on ikke parem ja kui ka pole nii hea siis garantii aeg ja savi juu. Selle uue kohta ei oska weel midagi öelda pole proovind aga välimuselt enam vähem.
oleneb vedrustusest. Meil oli vana FH mis oli raudvedrudega ja uus FH mis oli täielikult õhkpatjadega. Meestele isegi meeldis vana sellepärast rohkem, et parem juhitavus on aga jah, uus on ikka uus ja väga ilus ja uhke auto.
minuarust on volvo täielik saast....ma ei taha seda isegi trükitähtedega kirjutada,pole seal ruumi ega midagi.vot MERSU ACTROS ...vot see on ikka pill...nii,et vollimehed nuusutage MERSU peeru
Aa...nu nu ....MERSU siis ei olegi klassiga masin ? Seleta palun siis mis suhtes ei anna MERSUT volvoga võrrelda. SINA eelkirjutaja kui oled nii tark ...mitme mersuga oled sõitnud,et tead ,et pidurid põlevad .Teie faking vollil, millel on trumlid või ****ne 97 aasta MERS,millel on kettad no ma ei võrdleks.Ära seosta põlevaid käru pidureid MERSUGA....muhahahahaha