kas tasub minna soome firmasse euroopa tööle? seal vist juba palju eestlasi ees. kuidas see vöimalik on? olen näind kollaseid mersusid soome numbriga kus eestlased tööl, palk vist parem seal?
Aastaid kutsuti ja ei uskunud ,et on parem. Nüüd kui 3a seal seljataga ei leia ühtegi tõsiselt võetavat põhjust miks peaksin sedasama tööd eestis tegema.
No Soomus, ära vaiki, anna teistele ka lootust, parema elu peale saada, suurtele rahadele lähemale.
Kas oled Soomlase palgal, või Eesti firma pikendus?
asi polegi ehk niiväga rahas kui koduste firmajuhtide suhtumises töötegijasse. ega rahal ka muidugi väike osa ole.lootusest niipalju,et ise tuleb rabeleda kuidagi asja sisse ja küll siis ka paremad pakkumised tulevad.
Olen soomusega täiesti nõus ,et asi polegi ehk niiväga rahas kui koduste firmajuhtide suhtumises töötegijasse.Kodus oled neeger,kellele öeldakse mida tahetakse!
tehnika tehnikaks, ka soome firmades on aegunud tehnikat ja suhtumist. pole tegelikult siingi mingid piimajöed ega pudrumäed. aga töö kui selline on nyt kyll vähe valgema inimese moodi. palganumbrid ja töögraafikud peab nyt kyll igamees ise endale välja kauplema. siinilmas ju myyb tööotsija tööandjale oma hinge ja hea kui ta teeb seda endale sobivatel tingimustel mida kapitalistlikus yhiskonnas ka arvestatakse. nii et jöudu tööotsijad enda asjalikul myymisel. edu!
Sellisest möginast küll aru ei saa,mis siin kirjutadakse.Kui ikka oled rekkamees siis räägid,mis on jutt aga ei mölise mingit mõistukõnet plää,plää nagu eesti president.Tüüpiline poolpeeretajate .
kui sul mees möistus ei vöta seda könet vastu mis siin on siis vea parem talunikule sönnikut ja ole rahul,et süüa saad. haridust on ka vaja muidu nagu leedukas kuue varbaga ja segane. vist kaevur kohtlast oled.
Vaata www.profid.ee foorum teema too ja leiad soome firmad,
kasuta yritustelet. Pane CV teele, m6nda kohta pead helistama teise jalle saadad ainult labi neti CV v6i tagasiinfosse andmed v6i spetsiaalsesse lahtrisse "vabad tookohad" all vabas vormis avalduse, nad tel teel tihti inffi ei jaga. http://www.profid.ee/phpBB2/viewtopic.php?t=173
Otsisid endale sealt norm firmad yles ja tuleb vastuseid ka.
M6ni firma tahab, et kaid soomes kohapeal toovestlusel, kyll nad helistavad kui juhte vaja on. Suur p6ud on ka soomes autojuhtidest, palju laheb vanemaid mehi pensile, uusi peale ei tule piisavalt.
Hetkel v6tab veidi aega Eestlastele tooloa saamine, see kaob varsti kui Soome Eduskunnas vastav otsus vastu v6etakse ja seadus muudetakse. Tooloa piirang Eestlastele kehtib Soome ametlikult toole minnes praegu jargmise aasta mai kuuni, peale seda saavad k6ik minna vabalt toole kuhu soovivad, keelt peab oskama.
ega siin soomlase all alati ikka pudrumäed ja piima jöed ei voola, hea eesti firma juba parem kui kehv soome firma. kui tahad soome tööle siis peaksid enne ikka firma tausta ka uurima. EKLÖF on üks önnetu firma,seda ei soovita vaenlasele kah, COOL CARGO sama kehv varjant, seal juba ports vante tööl, UUSITALOS palju eestlasi ja möned neist veidrikud, tööd ka seal napib.
EKLÖFi koha pealt olen sinuga täitsa nõus ja ega C.C.ka just õige koht ole. Hüppelauana parematesse firmadesse aga käivad küll. Ega keegi ei taha ju võtta päris lambist mehi tööle, seal aga saad just selle põhja kust hea edasi hüpata.
Hüppelauaks sobib...saad algteadmised ja keelekursuse kätte.Saksa teemaksu seadet ei ole ...pead sõitma mööda natikaid...kettad lõhki...puhkusetõendid ja uuesti rajale jne. Eestlasi palju,põdrad ülbed.
olen 5 a sõitnud seal lübeci cemtis ja olen väga rahul,heaauto+palk .keegi ei sunni ju jooma nädalavahetusel suu on südame mõõt.töökohta ei oskagi soovitad?kes otsib see leiab, eks algul ikka coolcargo,uusitalo,eklöf.. sealt hiljem edasi.enne võtan mürki kui eesti tagasi tööle tuleks;)
Tahan Soome tööle minna aga ei valda keelt ja ei tea ka millise firma kaudu minna,millised on palgad ja töötingimused?
Ideaalne oleks Eesti meestega ühte kampa saada.
Oman autojuhilube,töötanud ehitusel,puhastusfirmas ja ei pelga tööd.
nu palgad ikka head ja tööd saad röömu ja lauluga teha aga mingi kogemus peax ikka ka olema,muidu pöder kinga annab ja naine peab sul ka hea ja raudse närviga olema muidu üxikux jääd. vot nii.
Foorum neile kes elavad, õpivad või töötavad soomes.
Sisaldab töökuulutusi, ost+müük+ära anda, tutvumine ja palju palju muud. Laialdaselt infot soomest toimuvast, kuidas seal hakkama saada tööd, elamist ja turvatunnet leida.
Kõik küsimused ja arutelud teretulnud.
Räägi enda eest! Töötan Soome transpordifirmas ainukese eestlasena ja soomlastega samadel alustel. Ei maksa mulle keegi vähem ja soomlasele ilusate silmade eest rohkem. Tes on see, mille alusel tunniarvestus käib ja ei sõida 5 euri tund.
naiviku märg unenägu. sa oled firmas ainuke, kes saab tesi järgset miinimumi. soomlased saavad kõik 30% rohkem. jah, sind koheldakse võrdselt, aga võrdsus ongi see, et orja palk on 30% madalam.
Eks need, kes minema lähevad, ongi sellised, kes hakkama eestis ei saa. Neid on vaja poputada, maksta suuri palku jne. Õige eestlane töötab eestis 2.70 euri tunnis ja pole aega käia foorumis aega viitmas, sest töö on vaja ära teha.
Õige eestlane ei tahagi palka, piisab ka kartulikoortest. Nõrgemaid ja vaesemaid on vaja aidata. Seepärast kutsun kõiki tegema tasuta tõõd , et firmajuhtidel elukvaliteet ei langeks.
kas sa AH SOO oled mingi fi-e kes siin eesti palgasüsteemi õigustab.selle raha eest peavadki eesti firmajuhid alama et juhid jäävad tihtipeale purju ja varastavad.ja et autode eest ei hoolitseta.kui on kolhoosi palk siis peab ju suhtumine ka selline olema.nii kuidas küla koerale nii koer külale..eks ned koerad ju oleme meie juhid.nii et firmajuhid mõelge ka nats.pole vaja omale länkareid ja bmw sid osta.sry kui keegi puudutatuna tundis..
Aga mida ma raban, kui ma ei saa endale länkarit või bemarit osta? Olen juba peale liidu lagunemist jooksnud ja majandanud ja vastutasuks võiksin praegu ikka natuke paremini elada. Lihtne öelda ju, maksa endale ja juhile sama palju, aga minu õlul lasub ju suurem vastutus.
õige jutt, omanikud ei tohi omale länkareid osta, vaid tuleb töötajale nii palju maksta, et see saaks ise omale länkari osta. veel tuleb jälgida, et juhile ei antaks liiga palju tööd. ei saa nõuda, et juht teeks kuus üle ühe saksa ringi, sest siis ei jää aega joomiseks.
äripäevas oli tore artikkel, mis näitas ära, mille ümber kerleb eesti rekkajuhi mõttemaailm. see on siis alko, varastamine ja aja tapmine.
See logistikauudiste artikkel sisaldas vaid Guido Kappi väljaütlemisi ja seda paluks mitte kõikidele teistele üldistada. Kui üks ülemus laseb rahadega üle, siis kõik firmaomanikud on kohe automaatselt petised?
Guido Kapp on Eesti rekkajuhtide vaimne liider. Ülejäänud rekkajuhid jäävad oma mõtlemisoskustelt talle alla ja seetõttu ongi Guido pealikuks valitud. Kui Guido midagi ütleb, siis nii ka on.
Kõlisevaid kette ja aukudega kumme!
Hau, olen rääkinud.
Guido Kapp ei ole valitud autojuhtide eest kõnelema ja arvamust avaldama. Tegu on isehakanuga, kes ei taju kahjuks maailma adekvaatselt, vähemalt tema sõnavõttudes joonistub see välja. Ilmselt lisandub loetellu ka tähelepanuvajadus ja saades sõna Logistikauudistes, siis lõid elumere lained üle pea kokku ja moodustus vaid teisi juhte solvav ning halvustav artikkel. Guido Kapp on tegev vaid profid.ee foorumis, kus ühel hinnangul on aktiivseid kasutajaid 5 inimest. Seda ei saa kindlasti lugeda autojuhtide üldsuseks, keda härra soovib esindada.
krt, ise nägin guitsil autojuhtide volitusi, millega ta võib kõikide juhtide eest rääkida. ta on ikka tegija, mitte mingi foorumiautojuht, kes keha 3 kaugemale sõita ei oska. guits käib euroopas ja see ütleb kõik.
vabandust, et unustasin märkida et volitustel oli lisaks guitsile märgitud kõigi eesti rekkameeste asepresidendiks hundipoeg. juures oli klausel, et kui ketid rooste lähevad, siis saab hundipoeg presidendiks ja guits asepresidendiks.