kes on parim, ei tea, igatahes mitte Latre.
Ja looka (propellerisse) vajuvad paljud uued haaked, mis eri kerged ja kannatavad kuni 27 tn koormat. Materjalid on super elastsed ja kui koorem maas, on käru jälle sirge. mis sest kärust 10 a. pärast alles on?
kui sul on yle 24 tonni seljas siis läheb krone looka, ja see ei olene koorma paigutusest või siis paned ainult tagumise otsa lasti täis ja jätad esimese otsa tyhjaks wee - et looka ei läheks.
kui lugeda Transport ja Teed viimast numbrit,siis pole imestusel piire-- uus põlvkond "poolikuid" tulekul,omakaal ca 4500 kg tavalisest suurema kandejõu juures.
Riias tehakse ka haakeid.pealt näha nagu kögel,ainult kaalub paar tonni rohkem.raskelt pidi veerema ka.ise pole poolhaakeid(riia omi)vedanud aga täispärasid olen Rootsi viinud mitmeid rootslastele läksid peale küll ilmselt on hind odav
eks see pressuga haage on nagu õpipoiste töö ,ikka pressu kokku ja lahti üles ja alla, tundub nagu teeks muidu tööd. ma olen õpinud roolikeerama seepärast sõidan külmaga ja naeran pressumehi.
burg on tõesti hea, head põrandad ,vastupidavad korralikult ehitatud, kahjuks jah aint euroopast osta võimalik. krone ju laiatarbe kaup. tyrklsate toode :)
BURG ei tee masstodangut. Lahendused mis on alles tulnud vöi tulemas Kroonel, Shmizil, Kögelil, olid BURG-il juba 6 aastat tagasi. Näiteks haagist on vöimalik pikemaks teha, laadimise pump on haagises kaasas, tsingitud alumine raam.