endal mingit erilist eelistust ei ole, arvan, et lihtsalt kõik uued autod on head ((vähemalt peaksid olema)), endal lihtsalt kõige rohkem kogemusi mersuga. kui nii võtta, siis vedrustus on vist tõesti volvol kõige paremini välja kukkunud, nii erksaid mootoreid nagu scanil ple aga volvo jõudnud veel siiani järgi teha, ahh, nii et las igayx arvab nii, nagu just endale meeldib.
selles mõttes olen ma Onu Endliga täitsa päri, et igal ühel oma arvamus ja maitse. Olgugi et ma ise eelistan scanni ega see ei tähenda, et kõik teised veokid on kehvad, igal veolkil omad miinused ja plussid nt. scannil on aeglane käigukast aga auru võib temaga anda korralikult, mida jällegi volvoga eriti soovitatav ei ole, aga volvo jällegi mugavam autojuhile, mercul jällegi see poolautomaat käigukast olevat üsna hea asi mägedes.
Igal ühel oma maitse, aga see ei tähenda et teised on kehvemad.
kus need elstera masinad sõidavad? kui euroopas, väljaarvatud madalmaad, siis need mootorid jäävad kyll vähe lahjax??? 380 hobust, täielik hobikart ju, tõusul võtab hinge kinni, siledal maal ple väga vigagi.
ega vähekese künklikuma maastiku jaoks on jah nati lahjad, 24t koolevad nii ära et nuta silmad peast ära, suvel tulime ungarist üle slovakkia karpaatide scanni streamlinega ja 24t külma kaubaga, vahepeal tekkis küll juba tunne, et krt käike jääb väheks ja vägisi kiskus keema.
ega see ei ole jah eriti lihtne lahja masinaga küngastes ronida
oi ma vihkan mersusi....hullemat ***** ma ei tea. Parema meelega sõidan isegi DAFiga kui mersuga. Ise sain uue mersu, nyydseks viis kuud vana ja paneme müüki kuna autos on viga viga viga.....