vähemalt Linfordis enamus mehi on kodus kuni uue aasta alguseni, alati päev või paar enne 24 det. on Linfordi autopargis selline sebimine, et endale parkimis koht leida. Kuigi siin ühele pakuti nädal enne 24 det. 4 alust itaaliasse ja kohe kiiresti tagasi.
läksin isegi 20nda õhtul välja,õnneks kahemehe tandemina. Andsime Hollandis koorma maha ja võtsime tagasikoormaks ühe koha Hollandist ja teise koha Rostokist ja jõudsime 24nda lõunaks koju! ketas läks alles enne kodu "katki". üldiselt said kõik koju,üks jäi Soome,sedagi omal tahtel.
õnneseened. Mõnes klubis on elu põhimõte pühadeks õuepealne puhtaks saada. Saadetakse 5-ks päevaks seisma kuskile piiks tolliplatsile, (eelmise aasta jõulud 23. maha, 29. peale) koju sai uueks aastaks, sedagi 24h jutti tulekuga. Tee oli puhas, ühtegi teist Eesti autot ei tulnud, ei läinud. Zambrovi plats oli abs. tühi, mitte ühtegi autot.
minu kui kontoripoole transporditöötaja seisukoht on, et iga autojuht peab saama kodus olla kas jõulude või siis uue aasta tuleku ajal. mõlemat aega paraku lubada ei saa.
rekkamehel kodu ju kogu aeg kaasas,madrats selja taga,ise olete selle ju valinud,ise loobusin juba koos vene võimu kadumisega,selle raha saab ka kodus kätte,ilma et peaks olema kuivamaa meremees
asi ei ole rahas, vaid ikkagi oskustes ja selles mida keegi paremini oskab. ma ei usu, et elektroonika spets saaks rekka juhtimisega hakkama ja rekkamees kõrgsagedusdetektori ehitamisega hakkama. rekkamehed jah vahest kiruvad pealikke jne. kuid ikkagi on nad oma tööga rahul, muidu nad seda ei teeks ja seda raha mis rekka peal teenitakse ikka iga kodune firma ei tasu. linfordi inglismaa ja stjärnströmi sisetöö mehed teenivad kuus umbes 25-30 tuhat. Ütle mis firma maksab lihttöö eest sellist raha ?
to .
ei antud eesti klubis põhimõtteliselt vaba reisi ega puhkust ajavahemikul 20.12-2.1. Tahad kodus olla, astu klubist välja.
to vaba valik
Näita üks firma eestis, kes maksab Eesti pinnal 8x5h töönädala eest soome ametiühisuse ette kirjutatud miinimumpalka. Ma kohe päevapealt saadaks põdra piixu. riigikokku, ehk ministriks mind ei valitaks.
mõni kord ikka on nendest logistikutest tõsiselt siiber , lausa kahju hakkab mõnest mehest , eriti siis kui logistik ja firma ülemus ei suhtle oma vahel , ja iga üks ajab oma rada , vaene autojuht küll , tõmbas üle kõrvade ja paneks tema samase olukorda mis autojuht
yks firma Eestis... Soomes on omad ja Eestis omad ammetiyhingud. Jõudu neile mõlemile. Aga vaata ka hinnataset. tänahommikune kaerapuder, võileib, klaas piima,tass Kulta Katariinat ja moosipall, selgelt yle kuue E.koha nimi ESSO Hirvaskangas. kodus oleks Irises või Kykital kolm hommikusööki sama raha eest lubada saanud.Minu soffrihärrad on kõik eranditult kodus, ise aint ripakile jäin,puha oma "lohakus".
Nyyd aga tulin laevast,jääb teile kõigile vaid HEAD UUT AASTAT soovida. olge tublid, kohtumiseni
kui poest osta ja ise kokata, pole hullu, saab päris mõistlikult. Ise proovin korra päevas ikka söömas käia (v.a. norra jt. ebamõistlikud kohad). söök on siiski ainult 3x kallim, sissetulek aga... Eesti sees jaotusveol makstakse mõnele 80s km ja 6000 km kuus ?!
See on hea, et pealikud hoolitsevad juhtide puhkusest ja tervisest, sest ega juhid ei ole ka rauast kes 24h. päevas sõidavad. Eile vaatasin kuidas rodu rekkadi läksid Regina Baltikaga Stocki ja kes sealt edasi euroopasse.
mis siin viriseda,ei saa puhadeks koju.Mis moni mees oma firmasse naelutatud.Tuleb otsida ikka selline koht kus ka sind inimeseks peetaks.Kull siis ,kui koik mehed ara jooksevad aru pahe tuleb .Praegu peaks kull vabu kohti tunduvlt rohkem olema kui tood vajavaid mehi.
mul mehed ongi kodus..kui vahest tahavad siis annan mõne reisi ka..muidu käivad niisama tuunimas platsi peal autosid..ma pean aina mingeid supakaid ja kleepse ostmas..aga muidu on mehed rahul..logistikuid pole kes takka sunniks ja mul ka hea rahulik keegi ei käi netis kaebamas et ma paha ylemus oleks:D