Veoautod ja rasketehnika

Eesti auto - tööandjatele kapsaaeda KIVI...

tom44
17:36 06.01.2005
Tundub,et kui oled juba üle 40ne siis on tööturul KUUL pähe???
Selgub,et kui ütled ,et oled üle 40ne,siis on sul paks õllekas ees,jalad läbi ja mis hädad veel küljes!
Krt küll!!!Kui aus olla,siis selleks,et sa kõik oma paberid korda saad,et kõiki töid teha võid - oledki kogemata juba 40 ja tööturu uks sinu eest kinni.Pista omad paberid p..... kui tahad.See,et sul on aastaid töökogemusi ja muskel punnis varuka sees,ei näe keegi.
Kõik autojuhid on rõõmsameelsed ja särtsu täis,kuid selline nöökimine siin eestis teeb küll hinge täis!!Käigu nad kõik ausalt p....sse.Ajab kohe ropendama!Kui tutvusi pole siis jäädki otsima.
ase
17:48 06.01.2005
Kus sul nii juhtus? Meil viimasel ajal Pensi eelikud tööle võetakse,sest nooremaid pole.Me nimelt ratsutame Saksa ja Soome vahet ja mitmedki nooremad proovisid aga kuna elame ikkagi põhiliselt autos siis loobuti ja otsiti kodutööd.Ja teisteski firmades enamus vanad autobaaside juhid.Noori pole kuskilt peale tulemas näinud.Sul esimeses firmas öeldi ei ja kohe pettunud?
tom44
17:58 06.01.2005
Kl septembrikuust saadik tilgun mööda tööpakkumisi juba!Pool aastat käisin skandinaavia vahet,kuid kahekesi noore luksepa ****ga autot jagada hakkas närvidele käima ja kolm masinat tekkis kaheksa juhi peale???Oleks oma masin ja kindlad otsad kogu aeg,oleks võinud edasi käia!Kas teil seal veel otsitakse?Euroopa poole sõidaks küll!Nüüd on piiril passimine ka läbi!
markus18
18:36 06.01.2005
pole sellista sja ennem kuulnud et juhti ei võeta tööle kui kõik paberid korras ja inimene ise normaalne.....ju ikka viga sinus...mul vanamees samavana,ainult kutselise pabereid ei ole..on nö. "amatöör" ja pidevalt pakutakse tööd,kindlad sõidud..1 kindlast kohast peale ja teises kohas maha,pakutakse uusi autosi aga ei taha enam seda tööd teha :)

ega sa ei saagi kohe nõuda endale tutikat scanni või volvot istumise alla ja konkreetset tööd ja metsikut palka....

kle sina
20:07 06.01.2005
markus18 mida sa asjast tead oled ka mingi kõva autojuth,juttu lugedes pigem mingi koolipoiss.Jaga oma teadmisi parem vahetunnis omasugustele või mine vahi rates pilte
tom44
20:14 06.01.2005
kl markus kus su taat siis rügab?Jaga inffi!Tõõd muidugi on siin pakutud,kuid ega eesti pereisa ei taha kolm kuud järjest kesk euroopat järjest elada autos!Nädala - paariseid otsi enam eriti pole!Sisetöö on samuti nii,et saad korraks koju sokke vahetama ja raha pole ka taga!Ega ennast ikka tühjks pigistada ka ei saa lasta!
Ega ma pole ka masinate pärast eriti muretsenud!Tavaliselt ma ei küsi mis masinapark neil on!Olen eluaeg vanade peal lasknud ringi.
Tervita siis taati ja anna teada kui miskit kuuled
edward
20:25 06.01.2005
Alles istusin koos parklas mehega kes tegelikult juba 5 aastat pinsi peal istunud ja nüüd noorte meeste puuduses kodust välja aetud (loe ikka: rahaga meelitatud)
tom44
20:50 06.01.2005
Kus lugeda?eduard?Ju ma siis olen valel ajal vales kohas!!!
onu endel
21:04 06.01.2005
no nii hull see asi ikka ei ole, kui sa siin rääkinud oled.
tom44
22:09 06.01.2005
Kus maal see HULL hakkab?Kas sa 4,5 tuhi eest sisetööd teeksid?Arvan ,et mitte!Ka isegi mitte 7 tuhhi eest nädalaid autos ei elaks!?Vot selliseid kohti on seni pakutud!Tundub,et tuleb igas firmas vist ise palk üles töötada???Ainuke kes normaalset palka pakkus oli RENE ja siis veel mingi sabade vedu.Seal pole ka mingit sebimist ega otsimist.
Ühesõnaga teeks tööd ja teeniks,kuid...
markus
22:14 06.01.2005
kle sina..niipalju võin öelda et ei ole mingi ratepede ja ei ole elumega rekkamees...kuigi raha teenin transpordiga..ja räägin nii nagu asjad on..vanamees sõitsis mul rekkaga 8a. alustas Rynart-Trandingus ja lõpetas tööga autotreileril (käis saksast autosi toomas) ja asi on nii et tööd on talle pakutud küll..uusi autosi aga ta on lihtsalt oma sõitmised ära sõitnud ja ei taha enam.
tom44
22:50 06.01.2005
Autotreila mehed pidid vist rahas suplema!?Kui veel piirid umbes olid,siis tegid seal igasugu tsirkust!!!Olen seal omal ajal ka 12-16 km neljarealisi järtse näinud.Üks tuttav Lehtla nimeline pidi mind ka selle töö peale soktama,kuid ei olnud vist palju tema otsustada.Ok see selleks
mendel
00:03 07.01.2005
Mine küsi SP-st Sealt olla vist mehi minemas ja uued pidid päris kaevurid olema.
lupo
00:05 07.01.2005
olen noor, johhaidii, millegi pärast teen seda tööd ka, ja mitte vähe. Traalidel on siiamaani nöök kaelas, ei saa panstwat läbi vuratud, ilma teeraha maksmiseta, lihtsalt see asi on jäänud, nüüd on uus problemaatiline teema saksa teemaks, millest ei saa hans **** ise ka jagu. Et korralikku tööd leida, tuleb lihtsalt uurida, juhte otsitakse tikutulega taga, kuid sõitjaid on tavaliselt rohkem (teevad reis, vahel kaks, kuid kolmas korgi otsas), ime ka siis et neis ei pettuta. Ise alla 15 ei liigutaks ja euroopa suunal, ei ole mõtet juhtidel oma hinnet nii alla lasta, kes on juht, see teab oma väärtust. ADRi kursused, need teevad tavaliselt firmad, see nende huvides, ilmaaegu ei tasu seda sodi peale laadida lasta, kama kaks, mis logistik ütleb, sest tema trahve ei maksa. Ütleme ausalt, kuid sellised kiirkolhoosid nagu aatomik ja must ja allando ja sellist liiki klubisid on ****ks, kes ei ole nõus vääriliselt tasuma. Tuleb lihtsalt arvestada, et alla 15 ei ole mõtet piiri taga käia, kui klubi keeldub sellist raha tasumast, siis otsigu kaevureid kohtal-järvelt edasi.
tom44
12:11 07.01.2005
to:lupo
Kl kas sa midagi tead sabavedajatest harjumaal?Suhtlesin siin ühega neist.Nime ega asukoha kohta infi ei andnud.Kirjeldas,et töö on lihtne ja seepärast ka hinnad väiksemad.S.t et pole mingit baaside otsimist.Saba taha ja sinna ja nii ka tagasi.Põhilised otsad Baltikum ja ka Ungari.Näit. 3 päeva Vilniuse otsale ja mitte täis päevarahadega?
tom44
12:30 07.01.2005
To :mendel
SP- all mõtled Betooni pesa või?
Kui seal kaevurite kamp siis küll jama ju?Ma ühes kaevurite pundis juba olin.Paras kolhoos oli.Ma ise pole euroopat sõitnud veel v.a baltikum ja poola.Aastake Skandinaaviat,kuid see eest sai see piirist piirini läbi sõidetud.Sai igasugu kolkad ja külapoed üles otsitud.Enam ei taha põtra käia.
markus
13:44 07.01.2005
to tom44.

ah ei olnud see asi midagi nii roosiline nagu räägitakse...raha muidugi teenis..4kilo reisi pealt üks reis kuskil 4-5 päeva..siis muidugi ketastele rõhku ei pandud....aga jah järjekorrad need olid jubedad...poola piir oli masendav :D

ükskord käisin vanamehega kaasa siis reis tuli 4 päeva...üksinda sõitis ja sai selle 4päeva jooksul magada 10 tundi...ja peale vtmisega läks päev ära...autod olid sellised et jah :) osad tuli teiste autodega peale vedada :)
onu endel
18:59 07.01.2005
to tom44: ei tea, nii **** firmaga ple kyll mul kogemust olnud, kus 7 tonni makstakse??? äkki oskad mõne näite tuua?
Normikutt
19:09 07.01.2005
rekkamehed käige p...sse
treilamees
19:15 07.01.2005
otsi kõik sõbrad-tuttavad üles,ega tasuvat kohta ilma tutvusteta saa.noori ja rohelisi otsitakse sellepärast,et need ei tea mida see töö endast kujutab ja ei oska raha küsida
treilamees
19:18 07.01.2005
to normikutt:kuhu sa siis ise talvel külmaga lähed?
peedu
20:00 07.01.2005
pole motet ajada sellist masendavat juttu.vaartmehi on alati vaja,neist pidevalt puudus.Ara otsi kolhoosidest tood.vaata neis ringi ja leiad mitmeid vanu firmasi kes ikka tegutsevad ja pole lainud massilise paisumise teed.Katsu seal tootavatest tontidest keegi katte saada ja pilt kohe selge ,mis seal toimub.Eks iga algus ju raske agamasendusse kull ei maksa laskuda.
Cowboy
15:19 20.01.2005
To Tom44. Otsi veel, kull leiad, netist saad tel nr ja kollad, siis kohapeale. Valdi igasugu vahendajaid. Ja kui kui oled korralik siis pead oskama ka korralikku raha too eest kusida. Void poigata ka autojuhtide lehele, seal on igasugu linke.