Nimelt mujal on vägagi levinud autode nn. illustreerimine aerograaf maalingutega.Eestis see aga vähe levinud.Ise näinud oü miili autodel ka lajose omadel ainult.Et miks pole see siin nii laialdaselt levinud kui "väljas"
ei tea võibolla see värvimine läheb kalliks. võibolla on asi selles et auto läheb liiga kirjuks ja eestlane pole harjunud sellistega sõitma. meelis transport-l on ka maalingutega autod. no läänes neid igatahes rohkem.
antud teema ka endale huvi pakkunud.Eesti turg pidavat väga väike olema.Vajalikud materjalid kallid,tegijaid vähe ja sellealast koolitust saavat Soomes,otse tegijatelt.Kui kindel soov olemas,saad pildi tehtud küll.Eks see rohkem truck "made in USA"moodi asi ole.
ma arvan,et tegijaid on vähe(peaaegu polegi),mingeid erilisi materjale pole.tavalised lakialused autovärvid.kunag rääkisin ühe taisto bussijuhiga(sinine buss mingite jäämägedega vist oli) selle maalimine oli 45t raha olnud
jah meelis transpordil on tõesti ilusad maalingud , sai isegi poseerida nende ees :) , aga eestis on kohe sellised tegijad , kes sul selle kuudi oma potsutega üle värvib :)
see naine kellest mazzu räägib on päris kõva tegija,
ta päris tuntud tsikli meeste/naiste hulgas.
Kuid arvan, et kui huvi siis maalib ta ka autosi.
Kui kellegi tõsine soov siis võin tema kontaktid anda.
intruder-aga lükka siia näidiste pildid ülesse (kunagi lasen endal kõik sõidukid ära maalida) või las teeb lehe omale kui edevus lubab ;) see oleks eluks vajalik lehekülg minule (olen juba aastaid pead murdnud keda laseks auto kallale maalima;)
Jutt hirmsast hinnast ja halvast kvaliteedist eestis ei vasta tõele.Olen ise teinud oma kümmekond tööd, kuna lihtsalt ei ole soovijaid-ei hakata uurimagi, arvatakse , et väga kallis ja sinna see asi jääbki. Alati saab kokkuleppele.Ei saa öelda, et reklaamifirmade näotud kleepekad nii väga palju odavamad on, et neid peale mätsida.
Kes tunneb huvi minu tööde ja hindade vastu, meiligu. Saadan pildid ja kui sobib, teeme ära!
no Eesti firmades on asjad küll rohkem sedamoodi,et iga ülemus vaatab mille arvelt ainult kokku saab hoida-hea et rool ja pedaalid on-hakkab ta sul jah miskite maalingute peale raha kulutama-veohind ja auto sõiduomadused sellest ju ei muutu!
tavaliselt firmad ei kuluta jah selliste asjade peale , äkki aastat 10 pärast kui kõigil on pappi s...ks, siis saab ka välist ilu tegema hakata, tore oleks vaadata jah kui iga firma ise värki ja kaugelt juba näha kes vastu tuleb
njah .. mõtlesin ,et korrigeerin siin natuke eelnevat teksti .. mina siis see lauks keda enne siin kah enne mainiti ...
punkt üks -uuemaid töid ja võimalusi saab nüüd näha siit ... http://www.airbrushartists.org/Gal2109_airbrusha_s_Gallery.a
sp
ei taha edvistada aga eestis paremaid vahendeid ja võimalusi ei pidanud olema -vaadake muid siin foorumis antud galeriisid ja veenduge selles ise...
punkt kaks .. kui sul on plaanis liisingult auto ikkagi välja osta siis ei saa ju keegi keelata maalingut tegemast ..
punkt kolm ..pealegi kidlustatakse ju ka maalinguid (ka see peaks abiks info olema liisitud autode puhul ;) ...)
selle naise tehtud on Lajos firma maalingud,pidi elama Kundas ,ja seotud ka selle sama firmaga kuidagi moodi.Sellest oli jutt ka postimehes kunagi .
rohkemat kahjuks ei maleta.