kysimus selline, et oskab mõni mees selle auto head ja vead yles lugeda. palju selline kytet võttab koormaga ja ilma? kuidas sõiduomadused on ja palju laguneb ?
äkki ikke mehed oskate midagi sellise isendi kohta tarka sõnada.....oleks tänulik. tahan normaalse suurusega kuudiga masinat, millel ei pea olema eriti suur kandevõime ja peab võtma maksimaalselt vähe kytet.
408 on vist väikeste ratastega, seega ma ei oska öelda mis käimakast tal on. küttekulu on kuskil 20 ringis. kui masin keele suust välja ajab, eks siis janutab rohkem ka. väikeste ratastega variant eeldab ka kombineeritud pidureid õli + õhkvõimendus.
mul endal on FL616. isiklik masin ja enda vara ikka inimene hoiab. võin öelda et ei lagune rohkem kui teised. minul on kõik jamad olnud seoses roostega ( käsipiduri kamber mädanes ära näiteks).
kui sa tahad paaritonniseid koormaid vedada suure kuudiga, siis uuri näiteks mitsu canterit ja mersu väiksemaid versioone. mul oli ford cargo kunagi, see võttis kütet keskmiselt 17 sajale, aga lagunes kohutavalt (kõige suurem jama oligi nende kombineeritud piduritega).
veoautode puhul pole vahet mis marki ta on. varuosad on kõigil kallid.
arvesta kui palju sa saad raha auto peale kulutada ja küsi pakkumist. kõik veoautomüüjad leiavad sulle midagi.
küsi näiteks elektritsentrumist, siemens elektroservis, eesti elektrivõrkude ehitus jne. need kasutavad palju selliseid väikseid veokaid. loevad sulle head ja vead ette. päris sageli on nende kärusid osta.ee lehel müüa. võibolla saad mõne masina kohe raua hinnaga kätte ja ehitad ise kuudi peale.
kõik algab sellest milleks sul autot vaja on.
aga siiski, kas kellelgi on sellise isendiga kohe otsest kogemust FL408 , kuidas käimakast kestab , palju siiski kytet ryypab, ise arvan ,et tyhjalt võib ta maanteel 15-16 ryybata, aga tahaks jah asjatundja arvamust.