ei tea pole mitte midagi kuulnud..pärnust kolis juba ammu ära...võobolla hollandis ikka hingitseb veel...vanamees mul muidu sõitis seal mingi aja 90ndate alguse poole.
Meeldiv,et keegi veel mäletab Rinuse firmat!Aga lühidalt:Rynart on ikka trassil,töö on Inglismaal sadamatest haagete vedu,palga üle ei kurda,tachot lõhki ei sõida,3/4 juhtidest eestlased,ülejäänud on viimasel suvel tekkinud BG mehed.Autod endiselt FH-d.Edu kolleegidele mandril!
endale tuli ka üllatusena riinuse autosi telekas näha....ju siis juhid saavad niivähe palka et koormasse igasugu türke ja muid must*****id sokutavad :D
See oli küll veitsa paha uudis kuulda küll!Eesti meestel nüüd nuhid sabas jälle või?Krt küll.Plaanin just hollandisse kanda kinnitada paari kuu kaupa.Räägitakse ,et nad ei tahtvat saksa keelt väga purtsida - ajalooline mõra või midagi pidi kohe kurku tulema neil.?
jänx ole tubli ja saada teistele rynarti meestele ka tervitusi (eriti hülgele, isale, raulile, jne kui nad seal veel töötavad), ütlen vaid niipalju et ülikõva firma.
Kes kohal kaivad saavad tervised ikka katte ka. BTW Kogu reisijate veoga tegelemine on jama. Isegi Hollandi mendid on nous sellega.Mees praega mu korval.
ma vaatan et siin mõned vannad ikka ilgelt tainad. Kui sa ei tea midagi siis ole vait, mitte ära hakka seletama! ! ! !
Mingi vend kes esimest korda kuulis rynartit ja hakkab kohe seletama et seal peab räiget tööd rygama nii, et vesi silmest väljas ja et tegelevad inimeste vedamisega....nii idioot annab olla.
Mis firma see siis on? Olen kuulnud,et seal palju eestlasi ja kolm kuud sõidus ja üks kodus . Palju seal siis palka ka saab ja mis tingimused on.Tahaks ise ka proovida.Kes kommenteeriks ja aitaks selles küsimuses.Kui keegi seal enne töötanud on,tahaks kirjuta ja küsida.
rynart on tegelt üks kõvemaid.penske (ehk õige nimega Van Der Graaff) on ka muidugi.neil on oma 5-6000 autot.pensket ma mõtlen.vat see on alles FIRMA.ja ülemus kah.aga vat palgaga pidi väheke probleeme olema.et tead kui palju pead saama kuid saad vähemalt 10 vähem niiet see on jama mis jama.
3 aastat tagasin vöeti mind tööle Veovenda,aga palk on millegipärast kogu aeg AS Rynart Tradingust üle kantud.Seega,kui keegi ei saanud veel aru,siis Rynart-Trading on TÄIESTI olemas ja mingit kinga pole ka Veovend saanud.Lihtsalt selle nime all löpetati tegevus vajaduse puudumisel.Oli arusaadav???
hm, kui mälu ei peta,siis nii oligi- eelpoolnimetatud ko ei pidanud Eesti seadustest miskit, kasutas järeltehtud teelube ning litsentse ja tegi muud sahher-mahherit,millega oligi vajadus tegevus lõpetada. Seda küll ERAA poolt.ning kas on mõtet oma palga liikumistest siin ülevaadet anda, kutsud ehk leivaisele ja ehk kui hästi läheb, ka endale maksuameti huvi tegemisi jälgida.
Vastupidiselt mõne isiku arvamisele,kantakse tasu Rynartis pangaarvele kokkulepitud kuupäeval ja täiesti legaalselt,mida paraku ei saa öelda nii mõnegi end soliidseks pidava eesti ettevõtte kohta.Nii et maksuamet on küll viimane instants,mida meil siin Hollandis karta vaja oleks.Hakkan jälle Hoeki sadama poole minema,Brittannia ootab.Jõudu kõigile!