Veoautod ja rasketehnika

Rekkamehed! Lugege ja Kommiga ka! nii palju kui an

viljar
19:12 13.02.2005
Ennem vaatasin seda foorumit iga päev aga nüüd paar korda nädalas kuna kuidagi vaikseks on jäänud!....ei tea kas siis nii palju tööd või? :D...Aga oleks küsimus teile autojuhid kes te sõidate (sõitsite) nii eestit kui ka välismaad!
Endal olemas C katika load....ja tahaks teada et kui alguses minna sõitma eesti vahet...palju umbes palka saab ja palju eest ei tasu töötada?
Ja veel siis kui teen ära E katika load....palju ma neid lisaasju pean tegema et saada välismaad sõitma? (noh seda rahvusvahelist koolitust või muud sellist?) Ja palju teepeal seda rahakest kulub? Egas mulle meeldib see rekkamehe amet...aga just selle palgaga on mul mure...ehk keegi aitaks?

Ette tänades Viljar
lupo
20:26 13.02.2005
varasemaid foorumeid loe, seal on sellest palju kirjutatud, kuid e-kat, ADR, rahv tunnnistus, ja kui vaja ametikoolitus, alla 15 pole mõtet kodutööd teha, odavalt müüeslihtsalt hind kukub....
PIsik
22:41 13.02.2005
E-katiga jah 15,a C-ga kmme kilo käe peale on kah norm.
viljar
22:44 13.02.2005
kas on kindlalt vaja ära teha ADR või võib selle ka kunagi hiljem teha? või ei võeta tööle kui ADR-i pole? (noh ikka rah. vedudele)
lupo
11:06 14.02.2005
osad fimad teevad sulle ära, kui tööle lähed, kui olemas, siis ei olekohustusi firma ees jälle, kuid üldiselt läheb kogu aeg vaja, ohtlikku sodi on päris palju mida kanda....
guits112
12:17 14.02.2005
kus siukseid virmasi leidub kes nyyd maksavad
to Viljar
13:35 14.02.2005
Lehekülg, kus kursused ja hinnad kirjas http://autokool.zipz.pri.ee/ Olemas veel Männiku tee 102 ERAA koolituskeskus