Rekkamehed! Lugege ja Kommiga ka! nii palju kui an
viljar
19:12 13.02.2005
Ennem vaatasin seda foorumit iga päev aga nüüd paar korda nädalas kuna kuidagi vaikseks on jäänud!....ei tea kas siis nii palju tööd või? :D...Aga oleks küsimus teile autojuhid kes te sõidate (sõitsite) nii eestit kui ka välismaad!
Endal olemas C katika load....ja tahaks teada et kui alguses minna sõitma eesti vahet...palju umbes palka saab ja palju eest ei tasu töötada?
Ja veel siis kui teen ära E katika load....palju ma neid lisaasju pean tegema et saada välismaad sõitma? (noh seda rahvusvahelist koolitust või muud sellist?) Ja palju teepeal seda rahakest kulub? Egas mulle meeldib see rekkamehe amet...aga just selle palgaga on mul mure...ehk keegi aitaks?
varasemaid foorumeid loe, seal on sellest palju kirjutatud, kuid e-kat, ADR, rahv tunnnistus, ja kui vaja ametikoolitus, alla 15 pole mõtet kodutööd teha, odavalt müüeslihtsalt hind kukub....
osad fimad teevad sulle ära, kui tööle lähed, kui olemas, siis ei olekohustusi firma ees jälle, kuid üldiselt läheb kogu aeg vaja, ohtlikku sodi on päris palju mida kanda....