Olles lugenud ajalehti, kus üritatakse koguaeg mustata veoautojuhte erinevate pealkirjade näol, alles süvenenumalt artiklit lugedes tuleme järeldusele, et ikkagi ei ole rekkajuht süüdi. Sõiduautojuhid koguaeg virisevad nende diskrimineerimise pärast, uudis neile, ennem kui hakkad teise silmast pinda otsima, vaata ega endal palki ei ole. Täna sõitsin linnas natukese ring ja pidin korduvalt pidurdama selle pärast, et mingi sõidukas lihtsalt nahaalselt lõikab. Ärge arvake, et meie pidurdusmaakond on lühem kui teie oma. Õnnetused juhtuvad selle pärast, et arvestatakse rekka reaalset pikkust, kiirust ja tee olukorda. Muidugi ei ole rekkajuhid puhtad, aga kui vaadata statistiliselt siis sõiduautod põhjustavad õnnetusi ikkagi rohkem kui rekkad. Ja veel üks probleem vajaks tõstatamist, paljudes marketites ja kaubanduskeskuste parklatesse sissesõidul figureerib veoauto sissesõidu keelu märk, kas rekkajuhid ei olegi inimesed, üldiselt kui rekkamees poes käib siis ta võtab endaga küllaltki palju sööki kaasa (sest euroopasse sõites on odavan kodust kaasa võtta). Rekkajuhid ei ole rahva vaenlased, kui nii käitutakse siis sõiduautojuhid ärge lootke, et teiega peaks keegi kenasti käituma, kumbki pool peab üksteist aksepteerima.
Sõidan sõiduautoga ja juba mitu aastat.Rekkameeste kohta pole mitte kui midagi halba öelda....vb mõned nende mööda sõidud on vähe liiga julged(pole eriti naljakas kui siuke suur masin sulle otse vasta tuleb) aga mudu need kõige viiskamad juhid üldse.Aga need kes sõiduautodega ringi vuravad...neist pooled tuleks kohe kõrvaldada.
Veokite juhid peaksid olema tõenäolised elukutselised ja kohanduma kiiresti ümber vastavalt liiklusoludele.Sõidukate rooli taga võibolla aga skaudijuhist preestriteni välja oma piiratud kujutlusvõime ja muu poolest.Arvan, et rekkajuhid peaksid seega üle olema igasugu ärritajatest.Ütleme, et see kuulub nende palga sisse.Olen suurveokit ainult sõjaväes juhtind, sellest kogemusest piisas, et oma rida kinni panna, et rekkal ükskord see vasakpööre lasta sooritada.Edu soovides sõidukajuhilt.
No inimene, kes rekkaga supermarketi parklasse tahab sõita, on ikka kergelt koputada saanud. Hea, et rongil rööpaid vaja on, muidu tahaks vedurijuhid ka oma sõidukiga poes ära käia. Ülejäänud osas vt Maru, sõiduautojuhtide skaala on lihtsalt laiem.
to G:kui mõni mees Sikupilli Prisma parklasse pürib,siis on ta tõesti veidrik.Kui Vesse Maksimarketi parkla,mis tipptundidelgi vaid 50% täidetud on,ennast veoautodele kinni paneb,siis pole veokajuht mitte veidrik!
to G
Lähme esmaspäeval Tallinna linna peale ja näita mulle koht, kus veokajuht saab enne paati minekut söögid kaasa osta (tugev kärutäis kui 2 nädalat Norras rootsis), sularaha võtta/raha vahetada jms., ilma ühistransporti ja taksot kasutamata. Kui oled nõus asju kandma, siis mu poolest, võin ka Jüri Lukoili auto jätta.
Swenska: nõus. Kui parklas on ruumi, siis spetsiifiliselt keelata on muidugi nõme. Samas kerkis minu silme ette pilt parkimismaja 4ndala korrusele tõusvast rekkast .)
Samas on ka esialgsel postitajal õigus: liikluses peab teisi aktsepteerima. Sõitsin just nädalavahetusel (sõiduautoga) ringi eestile peale ja üldmulje veokatest oli suht positiivne, antakse märku, vajadusel tõmmatakse tee äärde.. vastupidiselt ühele krdi mazdajuhile, kes (arvatavasti) nägi Haanja kõrgustikus pilti, mida ta pildistada tahtis ja jättis auto mäe taha keset teed uksed lahti seisma..
ja edward, miks ta peaks üleüldse olema võimeline seda ilma taksota tegema?? Krdi hea suhtumine, peaks teerulli/kombaini- jms juhtidele soovitama. Sa sõidad autoga, mis ei ole mõeldud ämmale sünnipäevale minekuks või nädalavahetusel seenel käimiseks. Selle peale ei taha kaevata, et ntx enamikesse autopesulatesse sisse ei mahu?
rekkad mahuvad neile mõeldud pesulatesse,ära muretse. Küsimus - kui ostsid omale auto, kas ikka selgitasid müügiraffale,milleks seda vaja? Ämmale külla, piknikule, matkale, tööle,kuhu iganes? tegid seda, jah. Aga kui Su armas ämm nüüd ühekorra ära koolema peaks,ära sa katsugi selle autoga matasele minna,kui vastav tegevus müügimehele deklareerimata jäänud.mine taksuga...., või siis kombainiga näituseks.
-> rekkad mahuvad neile mõeldud pesulatesse
Jah. Ja mahuvad ka NEILE MÕELDUD parklatesse. SUUREM osa supermarketite parklatest EI OLE rekkatele mõeldud. Kas jäi veel midagi segaseks?
kirjutad,et SUUREM osa EI OlE mõeldud. ma ei soovigi väita ,et igale poole rekkaga võiks sisse väänata,küll aga võiks suurem osa marketitest seda võimaldada.
ja veel ei ole ma näinud yhtegi rekkameest oma autot ,ei pea praegu silmas veoautot,rekkat,töövahendit, vms,parkimas marketi sissepääsule võimalikult lähedale,lausa kõnniteele või siis invaparklasse nagu seda paljud harrastavad.
Money talks. Veoautod võtavad parkides palju ruumi, pöörderaadiused on suured jne. Kasulikum on kahe rekkakoha asemel teha 4-6 sõiduauto kohta. Nagu ma eespool ütlesin, kui parklas on vaba ruumi (ja siis pidevalt, mitte ainult kell 22-24), siis on parkla omaniku poolt piiramine tölplus. Kui aga parkla on sõiduautosid täis, siis ei ole see turusegment, mille moodustavad ilma isikliku autota rekkajuhid, kes ei raatsi veoautoga linna peal siiberdamise asemel taksot võtta, piisavalt oluline, et parklast sõiduautosid välja peksta.
Muide, Rene, räägi kuidas sõiduautoga liiklevat rekkameest ära tunda.. sest ma eeldan, et oma viimase üldistusega teemal invaparkla jne ei pidanud sa silmas ainult oma tutvusringkonda... Kui pidasid, siis su väide ei päde, sest ka minu tutvusringkonnas (enamus sõiduautojuhte .)) ei pargi keegi invakohtadele ega kõnniteele, ergo ei pargi seal ei sõidu- ega veoautojuhid. Ju siis on trollijuhid.
to rene: need kes invakohtadele pargivad on ka invaliidid: ajuinvaliidid nimelt ... ainult, et ilma paberiteta ja kahjuks ei saa nad sellest ise ka aru.
Endal nimelt on sõber invaliid ja kui ta linna tuleb, siis on marketite juures alati häda nende ajuinvaliididega invaparkimiskohtadel.
See on tõesti nõme kui pargitakse invaliidi kohale, kas tõesti 10 sammu rohkem on raske käija. Olen ka sellist asja näinud, et üks hummeri mees suvatses ilma silma pilgutamata sõita oma autoga kunagise sadama citimarketi ukse ette. Sellist nahaalsust tuleks kuidagi talitseda, see et sõidad hummeri või mingi muu luks autoga ei anna sul luba ignoreerida ühiskonda. Kahju, et selliseid aktsioone on vähe kus valesti parklas valesti paigutatud autodele pannakse "Ajuinvaliidi" sildikesi.
teadmiseks :invakohtadel parkijatega Tallinnas politsei ei tegele!
Sai lausa politseiametnikult küsitud.Vastus oli üllatav;kuna parkimise korraldamine on Tallinnas antud erafirma kätte,siis sellega politsei ei tegele:(
Kuku pikali!Kas tõesti läheb mõni marketi turva Hummerijuhti korrale kutsuma?Sealt tasub ka otsida vastust küsimusele,miks nad nii rahulikult laiavad,ilma et karistust kardaksid.
mu meelest rekkamehed ühed viisakamad liiklejad üldse, mida ei saa öelda enam meie bussijuhtide kohta. olid ajad kui bussijuhi IQ oli tavalise kolhoosi silovedaja omast üxjagu kõrgem, aga nüüd tundub küll, et endistest silovedajatest on bussijuhid saanud. nad ei tea, mis on suunatuli ja kus asuvad peeglid. Samuti pole neil aimu, et linnas need valged jooned, mis on maha joonistatud tähistavad sõiduradu ja kolmandast reast teiste nina alt esimesse ei keerata.
eriti hullud on need marsajuhid just. (10 lamba eest omale load ostnud vist)
niiet edu Teile rekkamehed teistele eeskujuks olemisel.
eks see rekkajuhtide kirumine ole ikka rohkem nende asi kes ise kuidagi liikluses hakkama ei saa ja siis hea kõik oma viha rekkameeste peale välja valada