No nii,olen nyyd siin saareriigis rekkarooli keeranud pea poolteist kuud ning pean mainima,et too polegi nii paha ning kui kohaneda ka vasakpoolse liiklusega,siis on tegemist ikka rekkameeste sobraliku riigiga:)
Tood on siin palju,tean ise kaht venda,kes peavad siin oma agentuuri ning palgad ei ole halvad.Ise tootan yhes Inglismaa suurimas ettevottes,mis sarnaneb TNT ja DHL-iga.Autosid on firmal 3000,totan ohtul kella 19-04-ni,nadalavahetused vabad.Vaga rahul ise,nadalapalk on 380 poundi pluss prii elamine ja internet.Ainult toidu peab ise muretsema.
Yhesonaga,jutu mote on see,et siin yks firma otsb 18 meest konteineriveole.Kel huvi on,votku yhendust.Annan tapsemalt teada ja kontaktnumbri.
Nael kummi!:)
Kontide vedu oleks Bristolist ja Plymouthist Birminghami,ei ole vaga pikk ots.Eks tood leiad koikjalt siin,lehed kubisevad lorry driverite otsimistest.
Kui tahad tapsemat infi,siis meili [email protected]
Peaasi,et need masinad poleks viimane ****.Üks mu tuttav käis Walesis bussijuhiks ja 7 kuud oli ja tuli tagasi ,ütles,et muidu polnud viga aga busside kohapealt oli viimane sitt ! Ja rohkem sinna nägu sinna ei näita.Logud ja ****d bussid.Sama võib ju veomasinatega olla.
To: Kustas
Kõigi kohta ära siiski sama järeldust tee. Sugulane on kah kuskil sealkandis (kohta ei tea täpselt) ja on väga rahul. Pere teeb hetkel viimaseid ettevalmistusi Eestist lahkumiseks.
Liitun Muhvi arvamusega...firma,kus mina soidan on varustatud vaga korralike MAN-idega ning yleyldse pole siin liikluses vanu parsasid nainud.Kaubaveol on paris korged nouded,seega ronte linna peale ei lastagi.
Ja tingimused on tootajale ikka mitmeid kordi etemad,kui kallil kodumaal:))
Andrus ja Muhv räägivad õigus. Olen ise Bristolis tööl. Autoks r seeria scania. sisse ehitatud mitmed kapid tahaseina. palk ka hea. eestis käin umbes 4 kuu järel. siis kuu olen eesti ja kobin tagasi tööle.
Johnny,kas tootad inglise tooandjale voi eesti leivaisale?Mida vead?Kas konteinereid?See on paris hea systeem,et 4 kuud kohapeal ja siis kuu kodus.Ise pean aastakese siin rabama,vahepeal saan makstud puhkust 2+2 nadalat koos lennupiletitega koju.
Kuidas Sulle makstakse?
Void kirjutada ka mulle mailile,[email protected]
Tore oleks kuulda,kuidas eesti sohvritel siin laheb:)
Eelmise aasta septembris läksin täiesti inglise tööandja alla. Vean põhiliselt ja konteinereid. Jaanuaris anti tendiga haage taha ja käisin inglismaalt kreekasse, kreekast marokole ja marokost uuesti inglismaale. ennem eestisse tulekut tegin veel mõned konteinerveod. lennukiga tulen tavaliselt dublinist ja firma maksab mõlemad piletid kinni. nüüd varsti jälle minek ja ei teagi mis ees ootab. kas tendiga haage või läheb konteinerite vedu edasi. palgast nii palju, et on kindel kuupalk, makstakse veel igasuguseid boonuseid iga otsa pealt ja veel arvestatakse kilomeetreid ka kuigi palju.