Kui valida midagi, siis ikka magnum. eks ta yks nuhtlus ole aga parem minuarvates kui premium. magnum on nagu telekas. ****se ilmaga peab kindaid kasutama et autosse saada.
Oleneb milleks valida(kes annab valida).Kui niisama välimust siis Preemium.Kui tööloomana,lühikesi otsi(Eesti ja lähiümbrus) siis ka Preemium aga pikki otsi vaieldamatult Magnum
Ikka ei mõista mida see välimus loeb pealegi on see suht subjektiivne. kellele ema kellele tütar. Kui autod on mõlemad võrdväärses seisukorras ja täieti võrdsed ja täiesti tehase standard ainult et n.ö. koledam on odavam ja ilusam on kallim (Vahe on ikka enam kui 10eeku). Kas siis valik langeks kallimale? Omanik valib raudelt odavama ja n.ö. koledama. Temajaoks on see tööloom ja mitte kuskil boosetaniseks. Tundub aga,et paljudele on see teine just tähtsam.
eks see ole igamehe asi, ***** võid ju vedada koleda masinaga, aga kui eestist väljas käia siis peab ikka välimus ka olema et viisakam oleks. mitte ei sõida mingi rääbakaga ringi nagu mingi vana venelane
to sooda 15:25
Kui sulle meeldid FH ja näiteks DAF ei meeldi,siis DAF sobib sinuarust vaid ****veole.Ma väljendasin vist piisavalt selgelt ja sealt peaks küll välja lugema,et ma ei pea silmas mingeid romusid.Kui Minskis suudetaks ehitada 500HP MAZ ja kui see asi ka vastu peaks ja vastaks kõigile nõuetele ainuke viga ,et oleks pagana kole ja hinnalt ikka odavam kui"ilusad" autod. Kas siis need jääksid seisma sellepärast,et on koledad? Minujaoks on STRALIS ka kole aga näe sõidavad ja mitte vähe. Kas Premium on ilusam kui Magnum või on asi vastupidi ei mõjuta tema väärtust tööloomana, kui nad veel jõult on võrdsed siis vaevalt ilusam mingit eelist omaks. Ilu järgi ostetakse ikka sõiduautosid ja ei tea kedagi kes oleks ostnud töölooma lihtsalt sellepärast,et see on ilusam ja kallim.
premiumiga sõitsin 3 kuud aga magnum on mul olnud juba 2 aastat.nüüd sain uue magnumi ja ausalt öeldes pole magnumi ja premiumi sõidu tunne üldse erinev.magnum kõigub rohkem ja magnumis on rohkem ruumi elada.aga premium oli jälle hea sõidu poolest.sisevedudeks eestis oleks premium väga hea aga rahvus vaheliseks ei kõlba.magnum on jälle mõlemaks hea