Armsad rekkameeste naised, kuidas Teie rahul olete oma meeste tööga !? Mida paremast küljest minu mees end näitab, seda vähem ma teda kodus näen ? ! Ega muud polegi, aga lapsed ju kannatavad !
aga rekkamehed arvestage seda kah et loodus tühja auku ei salli, ning alati leidub keegi kes teie sõidus olles teie naist põrutab. samamoodi nagu te ise poolas ruberoidi põrutate.
Põhiliselt kes kannatavad ongi lapsed. Endal naine ja 4 aastane tütar. Kahju on minna eestist jälle ära minna neljaks kuuks. Kahju hakkab. sest siis ei näe ma oma last ja naist 4 kuud.
Peaks seda ka üht suureks miinuseks, no baltikumi sõitjatel pole vast midagi, nädalavahetusel enamasti kodus (oleneb firmast ka). aga ära peab ju elama, sinna pole midagi parata
hea mõte ;)
minu põhimõtte miks ma inglismaal töötan on see, et kui töötaks kuskil eesti firmas, oma naisele ja lapsele sellist elu lubada ei saaks. ma ei tahaks küll et mu naine ja laps kodus nälgiks või vaataks kuidas ots otsaga kokku tulla. praegu on pangalaen seljas ja auto liising. naisele kannan igakuu kõva summa arve peale, millest ta maksab ära laenu ja liisingu. naisele endale jääb ka siis veel kõvasti nutsu alles.
Ma tean, et ei ole raha tähtsam. Minu jaoks on kõige tähtsamad tütar ja naine. Ma tahan, et nad saaks head elu tunda. Ma ei elaks seda üle kui naine ja laps vireleks rahapuuduses.
nujah, mõne jutust selgub, et teenib raha, et pangalaenu ja autoliisingut maksta. mnjah, palju te ise sellest asjast saate, mida te maksate? Keegi sõidab selle autoga, mida te maksate. keegi käib selles kodus, mida te maksate. teil on ainult maksmise rõõm. paar korda aastas saate koju kah, siis pole aega nendast asjadest rõõmu tunda. muid tegemisi on palju. arvan, et need on rohkem või sees, kes kodus 10 teenivad kui need kes mujal 30. aga ise teate.
ja kui oled sõidus ja loputuskast rikki läeb vms. köögikraan tilgub, tellib proua torulukusepa, kelle teenuse eest jälle maksad. Ja lõpuks su vanamoori "majavalitsusse lykkab"
да ......ужжжж....пока вы там в рейсе на 30 или 100 км польши украинок ебети за 20 евриков .....мы тут местные мужики ваших баб имеем ....хм шлите денег побольше с англии
Rekkamees laseb euroopas vasakule. Hommikul ärkab võõras voodis, aga
enne lahkumist palub perenaine veel nuga teritada, sest omal mees majast puudu.
Teritab siis mehike, teritab ja mõtleb: oot-oot, krt ja rsk, millal ma viimati kodus nuga teritasin...?
Loodus tõesti tühja auku ei salli.Kui minu naabrimees jälle kolmeks kuuks sõitu läheb,hakkavad maja ette vurama võõrad autod.Vahel on neid päris mitu.Samas saan ma ka noorest naisest aru,kes kolm kuud peab üksi kodus olema.Naabrimehel endal on viimaste aastatega kõht nii suureks läinud,et tõenäoliselt tast asja ei olegi.Ise küll sellist elu elada ei tahaks,olgu see number kui suur tahes.
Vihastama ajab,kui lugeda,mida rekkameeste naistest arvatakse....kes ainult raha peal väljas,see muidugi kasutab oma vabadust ära teiste meestega ringi tõmmates(ja teeks seda ka siis,kui mees töötaks eestis)...
Minu mees on samuti tavaliselt 2-3 kuud järjest kodunt ära,aga see ei tähenda seda,et me ei saaks sel perioodil suhelda...saavad ka rekkamehed internetile ligi ja on olemas nii msn kui ka skype....ning kuidas seda oma pereelu säilitamiseks ära kasutada,on küll juba igas inimeses endas kinni.Nii et edu ja päikest! :))
ei pea üks imik teise tegusid täisinimeste ees takka kiitma, kirjaoskamatuid siin õnneks väga palju pole, et jörgenikese düsgraafia paistab silma, vahet pole, mis varjunime alla ta jälle mäkerdab
nii kõige pealt enne vaata kurat mida sa kirjutad mina ei ole siia teemasse ühtegi kirjutist teinud eks.ja ****rattake sa oled võib olla ise.mina seda pole kirjutanud peale selle mis ma praegu kirjutan.ma pole ausõna siin teemas veel kordagi sõna võtnud ja juba öeldakse et kle jörgen mida sa siin postitad kui ma pole ise kirjutanudki.see oleks sama hea kui ma ütlex näitex et tramaivõi ütles siin teemas midagi.niiet ENNE VAADAKE KUI KIRJUTATE EKS.MA EI TEA KES SELLE KIRJUTAS AGA MINA SEE IGASTAHES POLE JA JUBA SÕIMATAKSE MIND