Omal oleks sama küsimus.Ehk oskab keegi pisut kommenteerida sealseid tingimusi.Kommentaarid oleksid muidugi oodatud neilt,kes asjast ka midagi teavad.Niisama lahmijatel-klähvijatel paluks mitte teemat risustada.
oleneb sellest mis liini jobi pakub!Kuna enda kogemustest tean ütelda et ega suurem asi klubi teine pole,kui ämbliku töö peale siis võid proovida seniks kuni parema klubi leiad,aga kui mätta RH tööd tegema siis paras shit
To:koleeg.Kas tehnika,mõtlen autosid,on neil uuem?Olen kuulnud,et osadel vedudel sõidetakse kahe mehega,mis veod need on?Kas veod on kindlatel marsruutidel või ei?Mis suurusjärku palgad küünivad ja kas makstakse regulaarselt,kindlaksmääratud aegadel või nii,kuidas juhtub?Kuidas,kas ja kaua kodus saab olla(küsimuse tagamõte see,et kuidas pereinimesele sealne töögraafik sobiks?)Ei tahaks vist keegi mingi 3-4 kuud Järjest perest eemal olla.Olen tänulik,kui vastaksid.
Mina nägin viimati seda klubi sõitmas mingite 2-3 aastat vanade Mersudega ja kahekesi kihutavad nad põhiliselt mättal RH töö peal.Raha numbrite kohta tean seda ütelda et kogu töö toimub isemajandamise ehk n.ö.ise tead palju raha kulutad ja mis järgi jääb see siis ongi palk.Minu soovitus on et kui on varjante siis otsi parem mõni teine klubi!