Sõitsin eelmine aasta detsembris sellega ühe reisi ja siis viskas mul küll üle. tõsiselt sitt auto. esiteks kabiin ei ole mugav. väga kitsas on elamine seal.teiseks, minekut ei olnud üldse. ainuke mis mulle meeldis oli välimus. välimus on tal päris normaalne.
nõustun markoga. selle autoga sõitsin umbes veebruaris viimati kuu aega ja enam ei taha. ikka scania ja volvo on parimad. lihtsalt kabiin on pisike, ja tõesti minekut tal ei ole. usu või ära usu, foori alt läheb ikka tõsiselt aeglaselt minema.
Eraldi mägedes ja tasandiku kütuse arvestust pole teinud(eriti ei huvita,võtab nagu võtab).Aga reiside keskmised alla 30ne.Sõita mugav aga seal nädalate viisi elada kitsas(söömine ja asjade voodi alt kätte upitamine üsna akropaatilisi oskuseid vajav tegevus).
Pole ta väga hull. Ikka suurem kui kusipea Scania või madal Mersu.
Sõita on sellega väga mugav ja hea,aga elada küll kitsas
Onu mul sõitis 2 aastat Premiumiga. Nüüd sai Magnumi ja ruumi vähemalt eladagi...
Premiumi 420hj pidi olema sarnana Scanni 380..(Olen kuulnud nii) Ja 400-sel Premiumil pidi vapsjee lahja minek olema
ytleme nii et premiumiga on tõsine kokkupuude ainukesed vead on kitsas ruum kabiinis, ning jah minek aga seda annab kõik muuta tuleb parameetrid ymber sedistada ja läheb sama moodi edasi nagu scaniagi, minekut pole eestist ostetud renodel sest need on programmeeritud säästu reziimile et kytte kulu on alla 30 aga kui natuke aju kalibreerida läheb masin edasi jõudsalt kyttekulu sel juhul35 kanti, remondi seisukohalt kõvasti parem remontida kui scaniat volvost rääkimata, kuigi jah parim on siiski scania
Olen sõitnud ja kast on ikka tunduvalt parem kui Volov sitt kolmene, laske piiraja el. maha võtta, liigub 125 nii, et muret pole. ja neid on madalaid ja kõrgeid, kõrges küll kitsas pole
Plaanis on selline LIIKUR endale soetada....?Sooviks inffi asjakohastelt
KULGEJATELT...(logisSCAN=VOLLI)....Kuid Teemaks PREMIUM .Roolis ÕRNEM sugupool kes on kulgend trassil EST`/POL.kes treffand see TIAB?
MATERDAGE..............?
Selles uues pole ruumi mitte rohkem, kui vanas, vaid isegi vähem!
Ruum on sarnane, aga armatur on kolmnurkne ja see võtab ruumi. Vanas on jah rohkem ruumi isegi... Aga välimus uuel ilusam. Olen premiumiga mingi 4 korda euroopas käinud...