Veoautod ja rasketehnika

Pärnu Rimi ees parkimine

lupo
22:55 30.05.2005
olge ettevaatlik, Pärnus, teada tuntud koht, ex-Citymarket, selle ette parkimine raskendatud, kunas sissesõidu ette on paigutatud "Õueala" märgid, ja seadustes on öeldud, et õuealal ei tohi veoautoga parkida, ja nagu ikka, on pärnu kummitus üliaktiivne seda jälgima, ja nii mõnedgi on selle eest juba omad esimesed meened kätte saanud.

Edu Pärnu röövretkedel
guits112
22:58 30.05.2005
tana see kummitus passis oma bussiga seal rimi parklas! jai silma!!
karl!
13:36 31.05.2005
jah eile ta tiirutas ümber rimi. siis lõpuks jäis seisma ja vahtima. ühele eramehele kellega koos välja läksin, hakkas ikka külge. ma ise olin õnneks poes too hetk. :D tagasi tulin siis teine mees rääkis et käis ja mölises. aga kuhu me peaks parkima, kui eile veel panid lõbustuspargi asju kokku ja terve parkla oli seal all. siin tekib tõesti kysimus.
kaupmees
22:31 01.06.2005
rekkamehed teadke,et te ei ole marketite parklatesse teretulnud. ei koti et ****ks ostate-ikka panete palju kliendikohti kinni. ehitage omale parklad siis näete kuhu raha läheb.
kaupmees
22:40 01.06.2005
kle mine *****. kui ei meeldi, siis ära roni oma autoga sinna parklasse.
kah rekkamees
11:33 02.06.2005
kaupmees kuhu me peaks parkima? me ostame tavalistest inimestest rohkem. sina oled väikse autojuht v? kas sina oled endale mõne parkla ehitanud et mölised et me peaks ise endale parkla ehitama. parklates me pargime sinna kus tavaliselt parkijaid ei ole. kuskile äärde.
kaupmees
14:54 02.06.2005
TO: kah rekkamees

sa oled valesti aru saanud. mina olen ka rekkajuht ja mulle käivad närvi need sõiduautojuhid, kes käsivad ei tea kuhu linnaäärde oma rekka jätta, ja siis jalgsi poodi tulla.
nrc
15:17 02.06.2005
kle, rekkamees, Rimi parklast Riia poole on rekkaplats, poe uksest max 250 meetrit. Kui sa veokaga pead tulema sõisuautode vahele ukerdama, siis on su pea seest ikka tõesti pime ja tühi.
looder
20:51 02.06.2005
jutt oli ikka sellest,et seal rekka platsis oli mingi tivoli,vana citi parklas on tsirkus ja veoauto keelumärgid,samuti on parkimine peatumine keelatud nii riia mnt-l kui ka papiniidu tänaval.imelik on kaupmeeste suhtumine klientidesse,kes selliseid tingimusi loovad.kas rekkamees peab auto äärelinna parkima ja siis ühistransaga poodi minema?aga äärelinnasgi pole ju parklaid.ja sinna kuhu rekkad parkima kipuvad küll siis ka sinna keelumärgid tekivad. poller käib ja nillib rekkamehi,aga seda ei näe kuidas sõiduauto pargib invakohale,keset sõidurada,ukse ette varju alla jne.neid ei saa karistada kuna see on eramaa,aga see eramaa ei kehti mitte rekka juhtide karistamise kohta.imelik on see meie politsei.
kah rekkamees
21:46 03.06.2005
ega seal rimi parklas pargivad pkw nagu ise tahavad. küll pannakse täiesti ukse ette, igakord kui mina satun sinna, on kõik inva kohad ka kinni ja kae imet, autodel ei ole mingeid inva märke küljes. tulevad mingid rullnokad lõdvalt sinna. see jah törts imelik, et politsei näeb ainult meid vigu tegemas. neid kes inva kohtasid hõivavad, neid politsei ei märka. missest et too päev kui ment seal käis olid jälle invakohad hõivatud rullnokkade poolt. politsei sõitis mööda ja läks ühe rekkamehega mölisema.